Âmin âmin âmin. İnşallah allah seninde bebisini kucağında pispislamayi nasip etsin. Hamile kalanları duydukca ümitlerimiz artıyor
ınsallah hepınızınkıde pozıtıf cıkar cıkmıstır ALLAH ISTEYEN HERKEZE VERSIN BENIM ILK DNEMEMDI tuttu ınsallah haftya cuma ultoroson var dualarım sızlerleeeee sızde eksık etmeyınnnn
zaman hiç geçmiyor(( bir an önce sabah olsun istiyorum ...
canım test sonucunu alacaktın sen di mi bugün....
e artıl 4 ağustos oldu malum..
canım pardon sen zaten hamileymişsin,tebrik ederim,darısı başıma...
Selam canım
daha yarın benim 12. gnüm net bir şey yok . 8. gün yaptırdım 6,53 çıktı 9.gün 14,58 çıktı . şimdi yarın ki testi bekliyorum . bakalım var mı yok mu belli olacak yarın(
ben temmuz topiğindenim...
katlanarak gittiğine göre hamilesin canım,yat uyu dua et rahatla bitanem....
canım inşl dediğin gibidir . Allah razı olsun .
uyku tutmuyor valla bu sürecin her zamanı ayrı bir stres ...
bizim topikte senin değerinde bütün anneler 5-6 haftalık hamile.
yerinde olsam rahat bir uyku çekerdim..
hadi ya :)) bak içimi rahatlattın . Allahhhhhhhhhhhhh senden razı olsun . ama gerçekten cin gibiyim uyku hiç yok . birde işe gittim bugün erkenden kalktım . akşam uykum gelsin diye iki bardak ayran içtim bana mısın demedi tık yok :))
Dediğim gibi hamilesin rahatla,sarıl eşine uyu ki,yarın dinç ol ve hayatının bu en mutlu müjdesinin keyfini sürebil bitanem...uykusuz kalırsan enerjin olmaz,boşuna boşuna en mutlu gününün halsizlikten keyfini çıkaramazsın bitanem...
Canım hakkımızda hayırlısı olsun dilerİmki . Bende şimdi verdim 2 saat sonra çıkacak sikintİdan patlaabilirimKizlar men bugun sabah hastaneye gitdim test yaptim. Sonucu oyleden sonra @mailime gonderecekler. Cok heyecanliyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Asel_k seninde bugun test gunun idi. Yaptirdinmi?
Test yaptırdım değerim 14 çıktı. Test günüm normalde 5 Ağustos tu o yüzden ne var diyebiliriz ne de yok dediler. Pazt birdaha verin dediler. Sizce nasıl kızlar yaa. Canımız sıkıldı resmen
ben de 2 kez o ergin bekleyişi yaşamış biri olarak yazıyorum .. ben mutlu sona ulaşamadım inşallah sizler hayırlısıyla mutlu sona kavuşur bebişlerinizin sıkı sıkıya tutunduğu haberlerini yazarsınız... şansınız bol olsun ..
Canım ya cok üzüldüm bunca emekten sonar o haberi alamak gercekten cok kötü bir durum . İyi dileklerin icin teşekkürler insl guzel haberler alırız sende en kısa zamanda insl melekine kavuşursun(
Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun
canım hoşgeldin aramıza. inşaalah seninde güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?