tüp bebek sonucu bekleyenler..

Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun
Nurelcim gercekten cok üzüldüm . (((( canım uzlme diyemiyorum çünkü biliyorum ki su anda seni hiç bir ay teselli etmeyecek . İnsllllllllllll canım bir dahaki sefere alırız guzel haberlerini
hayırlsıı olsun arkadaşım .. üzülme demek yersiz biliyorum... ümidini kaybetme bir gün bizlerde hayırlısıyla o güzel duyguyu tadacağız canım..

Aminnnnnnnnnn canım Allah isteyen herkese versin inslll

Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgi bugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?

hayır canım ona ınanma kesnlıkle benım bugun 20 gunum olmasına hamıle olmama ragmen tek cızgı verıyor sen kan testıne baktır hayırlı haberlerınıde verr lutfen:)

parol almamı soylemıslerdı bana kabızlık ıcınse bol bol kuru kayısı ye gecen gun dusu yapıyorum zannettım oysa kabızlık agrımdı dıkat et canımmm hayılısıs herseyınnn

allah razı olsun canım ınsallah senınde degerlerın cok artmıstır hayırlı haberlerını ver mutlakaaa beklıyorum bu mubare gunde dualarım senınlee ınsallah kucagına alırsınn

arkadaşlar benim transfer 23 temmuzda olmuştu.5 ağustos test günüm,yani bugün 12.günüm, sabah idrar testi yaptım çıkmadı maalesef...normal şartlarda da 2 veya 3 ağustosta da adet olmam gerekiyodu.çok şükür olmadım ama 12.günde de negatif beni üzdü...fikirlerinizi bekliyorum kızlar....(

pardon 6 ağustos test günüm..yanlış yazdım...

hayırlı haberlerını beklıyorum canım RABBIM yuzunu guldursun ınsallah vardırrrr bak bende heycanlandım yaz kesın test sonucunuuuuu dualaımmm senınleeee

Arkadaslar normalde test gunüm yarın ama dayanamadım ve şimdi yaptırdım testimi, sonuc dortteymis. Rabbim bir mucizesini daha nasip eder ve sonucum hayirlisiyla pozitif olur inşallah.

Âmin inşallah Allah güzel sonuclarını görmemizi nasip etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gercekten çok zor.

Aselcim moralin için çok teşekkür ederim ama pek ümidim kalmadı galiba. Transfer günümüde sayarsam bugün11.gün değer bayağı düşük hayırlısı ne diyeyim.

Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun

canım benim biliyorum ne desem boş ama herşey de vardır bir hayır.Allah ol deyince olur.vakti gelmemiştir.bir daha ki sefere olur inşallah.önemli olan sağlıklı olması.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.sınama dünyası burası isyan etme hep şükret Allah mükafatını mutlaka verir...

Test yaptırdım değerim 14 çıktı. Test günüm normalde 5 Ağustos tu o yüzden ne var diyebiliriz ne de yok dediler. Pazt birdaha verin dediler. Sizce nasıl kızlar yaa. Canımız sıkıldı resmen

sakın moralini bozma canım. 5 ve üstünde hamilelik yok denilemez.önemli olan değerinin katlanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…