kızlar transfer günü 1. gün mü sayılıyor
Nurelcim gercekten cok üzüldüm .Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun
hayırlsıı olsun arkadaşım .. üzülme demek yersiz biliyorum... ümidini kaybetme bir gün bizlerde hayırlısıyla o güzel duyguyu tadacağız canım..
Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgibugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?
arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.
canım benimkisi kesin değil bakalım değerim arttı mı . benimde ikinci dememdi . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarmdasınız ...
canım allah tamamına erdirsin hamileliğin sorunsuz bir şekilde devam eder inşlllllllllllllllllllllllll .
arkadaşlar benim transfer 23 temmuzda olmuştu.5 ağustos test günüm,yani bugün 12.günüm, sabah idrar testi yaptım çıkmadı maalesef...normal şartlarda da 2 veya 3 ağustosta da adet olmam gerekiyodu.çok şükür olmadım ama 12.günde de negatif beni üzdü...fikirlerinizi bekliyorum kızlar....(
Selam canım
daha yarın benim 12. gnüm net bir şey yok . 8. gün yaptırdım 6,53 çıktı 9.gün 14,58 çıktı . şimdi yarın ki testi bekliyorum . bakalım var mı yok mu belli olacak yarın(
dilerim yarın Allahım güzel haberleri buraya yazamama izin veriri . Rabbim hiç kimseyi çocuk hasreti vermesin . 12 yıl sonra gelirse bu benim mcizem olacak .
Destegin için teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına inşl .. iyi geceler...
pardon 6 ağustos test günüm..yanlış yazdım...
ıdrar testıne kesınlıkle ınanmaaaaa canımmm benım kan testını yaptır ama 6sındaaaaa bekle sabret en ıyı sonuc o gun alırsın
dilerim yarın Allahım güzel haberleri buraya yazamama izin veriri . Rabbim hiç kimseyi çocuk hasreti vermesin . 12 yıl sonra gelirse bu benim mcizem olacak .
Destegin için teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına inşl .. iyi geceler...
Kizlar, bu kez mende olmadi. Insallah sizlerde olar. Allah yardimciniz olsun
Test yaptırdım değerim 14 çıktı. Test günüm normalde 5 Ağustos tu o yüzden ne var diyebiliriz ne de yok dediler. Pazt birdaha verin dediler. Sizce nasıl kızlar yaa. Canımız sıkıldı resmen
Arkadaslar normalde test gunüm yarın ama dayanamadım ve şimdi yaptırdım testimi, sonuc dortteymis. Rabbim bir mucizesini daha nasip eder ve sonucum hayirlisiyla pozitif olur inşallah.
hıc uzulme bence guzel sonuc alacaksın bol bol dua et benıde haberdar ett duaarım senınleeeesağol cnm yaaaaa inşallahhhhhh,insanın morali bozuluyo ister istemez...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?