tüp bebek sonucu bekleyenler..

Canım değer düşük olsa da yukarı doğru çıkıyor bu da şimdilik olumlu bir durum sayılır sen moralini bozma inş. pazartesi daha iyi bir değer çıkar...

kızlar sizin adet gününüzde geçme oldu mu,benim transfer 23 temmuzda oldu 6 ağustos kan testi günüm,normalde benim 2 yada 3 ağustosta adet olmam gerekiyodu,çok şükür olmadım, acaba bu iyiye mi işaret sayılır,yoksa ilaçlar da adet tarihimizi etkiliyo mu ? sizce... sizin nasıl oldu ?

canlarim, sabirla beklemekden basqa caremiz yok. Allah hepimize sabrlar versin. Men sonucumu ilk gorduyumde coooooook agladim, kendimi toparlamaya calisiyodum ama olmuyodu. Ama Allah hic bir kuluna cekemeyeceyi derdi vermez. Sabirla bekleyeceyiz. Insallah bizimde yuuzumuz guler

canim, menimde transferim 23 temmuzda oldu ve 6 agustos kan testi gunumdu. Ben acele hareket edib bugun test yaptirdim. Sonuc negatif. Ama menim adet gunum 5 agustos olmali. Yani adetimin vaktina var. senin adetinden geciyo bile bu iyiye isaret. Adet gunun gec olmussa sen bir idrar testi yapsanmi?

Canim Allah yardimcin olsun. Senin icin dua ediyorum. Insallah guzel haberlerini aliriz. sabirla bekle. Rabbim hepimiz icin en iyiyisini yapiyo

Arkadaslar benim sonuc negatif, 0,5.

canımçok uzuldum gerçekten . allah bir dahakisefere yuzune gulsun ınslllll ((

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın 12 yıl sonra rabbim sana bir mucize verir

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun canımmmm

Canim Allah yardimcin olsun. Senin icin dua ediyorum. Insallah guzel haberlerini aliriz. sabirla bekle. Rabbim hepimiz icin en iyiyisini yapiyo

canım herkes 5 üzerı pozıtıf dıyor anlamıyorumkı neye ınanmaklazım. benımde 27,16 cıktı bugun doktorum herseye hazırlıklı ol dedı . ((

canım dualarım seninle. bütün gün, otururken, yatarken ,yemek yaparken hep salatı tefriciye okudum. inş rabbim şu mübarek ayda bir mucize verir ve değerin kat kat artar.

canım işte bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı...daha çok yeni belki ondan ne biliyim kafam karıştı uamrım kullandığımız ilaçlardan dolayı gecikmemiştir adetim,umarım bebektendir...

Kizlar 2.denememi yaptirmak icin ne kadar beklemeliyim? men 3 aydan sonra yaptira bilerim diye boyle duymusum. Ama bilmiyom asilamami yaptirayim yoksa yeniden tup bebeyi deneyim?????????????????????????????????

negatif çıkan tüm arkadaşlarım, noluuuuur üzülmeyin...çıkmadık candan umut kesilmezmiş...benim de pazt.belli olcak...karmakarışığım,negatifi duyarsam ağlama krizine mi girerim bilmiyorum,eşim de mahvolucak...olursa çok çok güzel,olmazsa napalım bi daha bi daha denicez...Yüce Rabbim o kadar büyük ki koymuştur bi yoluna...pozitif çıkan tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah...

Kizlar 2.denememi yaptirmak icin ne kadar beklemeliyim? men 3 aydan sonra yaptira bilerim diye boyle duymusum. Ama bilmiyom asilamami yaptirayim yoksa yeniden tup bebeyi deneyim?????????????????????????????????

tatlım doktoruna danış, en uygun zamanı onlar söyler zaten,ama ben de 3 ay diye hatırlıyorum...aşılama yada tüp bebeğe yine doktorun karar verir bence en uygunu hangisiyse...

canım dualarım seninle. bütün gün, otururken, yatarken ,yemek yaparken hep salatı tefriciye okudum. inş rabbim şu mübarek ayda bir mucize verir ve değerin kat kat artar.

çok saol canım Allah razı olsun . beklemekten başka çarem yok sanırım . bol bol dua ediyorum . Meryem suresini okudum şimdi Rabbim isteyen herkese versin inşl...

canım işte bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı...daha çok yeni belki ondan ne biliyim kafam karıştı uamrım kullandığımız ilaçlardan dolayı gecikmemiştir adetim,umarım bebektendir...
gulza normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan ilaçlar etkilemez canım bebektendir bence ... inşl da öyledir .

selam canım . bu doktordan doktora değişiyor ama benim doktorum 2 ara vermenin yeterli olabileceğini söylüyor ...

Dilerim pazartesi güzel haberlerini burada bizimle paylaşırsın canım . Allah yardımcın olsun ...

adetim çok düzenlidir,dediğim gün olurum,inşallah bebektendir,inşalllaaaaahhhhh asel_k 'cim...:)

Kızlar kaçıncı gününüzde olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz transfer gününüde sayıyor musunuz döllenmeden itibarenmi hesaplanıyor bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…