Dün Gece hiç uyumadım sabahı zor etti,m . Sabah erkenden kalktım keyfili keyifli hazırlandım ...
bugün dedim evet bugün 12 yıl sonra bugün b u güzel haberi alacağım inşlll . gittik kan verdik 2,5 saat beklemek buna inanın 25 yıl gibi geldi . o saniyeleri tek tek geçerken saydım . aklımdan o kadar çok şey geçtiki anlatamam . hastaneye geldik içeri girmeye halim kalmamıştı eşimi gönderdim . sonuç çıkmamış . yarım saat daha bekledik , sonra yine gönderdim elinde kağıt yüzünde umutsuz bir ifade ile dolu dolu bana bakıyor . Soramadım . kağıdı aldım baktık değerim çok artmamış . 27,16 çıkmıştı . bugğn 12. günümdü .
doktora çıktık hemşirelere gösterdik . dedim sevineyim mi ? sevin bebek var ama kimyasal da olabilir her şeye hazırlıklı ol . pazartesi günü yine gelip test yaptır o sonuca göre konuşalım . dedi . ve geldim ruh gibiyim . telefonum hiç susmuyor . ailem ve akrabalarımın hiç biri burada olmadığı için herkes merakla arıyor . anneme dedim anne var ama değer düşük olduğu için sevinemiyorum pazartesi kesinleşecek dedim kadının sevinci kursağında kaldı .
şimdi kimseye bir şey diyemiyorum . Allahım arada kaldım resmen . eşim çok kötü ona üzülüyorum adam gözümün içine bakıyor ne diyerbilirim ki onu nasıl teselli edeyim . evet var desem umut bağlayacak belki de pazartesi günü yıkılacak .
gerçekten çok zor bir durum . Allah yardımcımız olsun arkadaşlar . öyle zor bir sınavki bu , sabretmenin sınırlarını zorlatıyor insana . ne diyim ne yapayım şimdi nasıl davranayım bilmiyorum ...
hıc uzulme bence guzel sonuc alacaksın bol bol dua et benıde haberdar ett duaarım senınleeee
Arkadaşlar test için başka bir şehire gittiğim için ancak gelebildim benim sonuç da 7 çıktı yani negatif diyebiliriz. Allah sizlere nasip etsin benden bu kadarmış....
Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef benim de olmadı hakkımızda hayırlısı...
Benim sonuç da negatif arkadaşım inş. hepimiz bir daha ki sefere mutluluğu yaşarız...
kızlar sizin adet gününüzde geçme oldu mu,benim transfer 23 temmuzda oldu 6 ağustos kan testi günüm,normalde benim 2 yada 3 ağustosta adet olmam gerekiyodu,çok şükür olmadım, acaba bu iyiye mi işaret sayılır,yoksa ilaçlar da adet tarihimizi etkiliyo mu ? sizce...sizin nasıl oldu ?
Dün Gece hiç uyumadım sabahı zor etti,m . Sabah erkenden kalktım keyfili keyifli hazırlandım ...
bugün dedim evet bugün 12 yıl sonra bugün b u güzel haberi alacağım inşlll . gittik kan verdik 2,5 saat beklemek buna inanın 25 yıl gibi geldi . o saniyeleri tek tek geçerken saydım . aklımdan o kadar çok şey geçtiki anlatamam . hastaneye geldik içeri girmeye halim kalmamıştı eşimi gönderdim . sonuç çıkmamış . yarım saat daha bekledik , sonra yine gönderdim elinde kağıt yüzünde umutsuz bir ifade ile dolu dolu bana bakıyor . Soramadım . kağıdı aldım baktık değerim çok artmamış . 27,16 çıkmıştı . bugğn 12. günümdü .
doktora çıktık hemşirelere gösterdik . dedim sevineyim mi ? sevin bebek var ama kimyasal da olabilir her şeye hazırlıklı ol . pazartesi günü yine gelip test yaptır o sonuca göre konuşalım . dedi . ve geldim ruh gibiyim . telefonum hiç susmuyor . ailem ve akrabalarımın hiç biri burada olmadığı için herkes merakla arıyor . anneme dedim anne var ama değer düşük olduğu için sevinemiyorum pazartesi kesinleşecek dedim kadının sevinci kursağında kaldı .
şimdi kimseye bir şey diyemiyorum . Allahım arada kaldım resmen . eşim çok kötü ona üzülüyorum adam gözümün içine bakıyor ne diyerbilirim ki onu nasıl teselli edeyim . evet var desem umut bağlayacak belki de pazartesi günü yıkılacak .
gerçekten çok zor bir durum . Allah yardımcımız olsun arkadaşlar . öyle zor bir sınavki bu , sabretmenin sınırlarını zorlatıyor insana . ne diyim ne yapayım şimdi nasıl davranayım bilmiyorum ...
Arkadaslar benim sonuc negatif, 0,5.
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın 12 yıl sonra rabbim sana bir mucize verir
Arkadaşlar test için başka bir şehire gittiğim için ancak gelebildim benim sonuç da 7 çıktı yani negatif diyebiliriz. Allah sizlere nasip etsin benden bu kadarmış....
Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef benim de olmadı hakkımızda hayırlısı...
Benim sonuç da negatif arkadaşım inş. hepimiz bir daha ki sefere mutluluğu yaşarız...
Canim Allah yardimcin olsun. Senin icin dua ediyorum. Insallah guzel haberlerini aliriz. sabirla bekle. Rabbim hepimiz icin en iyiyisini yapiyo
canım çok üzüldüm.allah sabır versin.inş rabbim daha fazla bekletmeden mucizenizi nasip eder...
canim, menimde transferim 23 temmuzda oldu ve 6 agustos kan testi gunumdu. Ben acele hareket edib bugun test yaptirdim. Sonuc negatif. Ama menim adet gunum 5 agustos olmali. Yani adetimin vaktina var. senin adetinden geciyo bile bu iyiye isaret. Adet gunun gec olmussa sen bir idrar testi yapsanmi?
canım işte bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı...daha çok yeni belki ondan ne biliyim kafam karıştı uamrım kullandığımız ilaçlardan dolayı gecikmemiştir adetim,umarım bebektendir...
Kizlar 2.denememi yaptirmak icin ne kadar beklemeliyim? men 3 aydan sonra yaptira bilerim diye boyle duymusum. Ama bilmiyom asilamami yaptirayim yoksa yeniden tup bebeyi deneyim?????????????????????????????????
canım dualarım seninle. bütün gün, otururken, yatarken ,yemek yaparken hep salatı tefriciye okudum. inş rabbim şu mübarek ayda bir mucize verir ve değerin kat kat artar.
gulza normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan ilaçlar etkilemez canım bebektendir bence ... inşl da öyledir .canım işte bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı...daha çok yeni belki ondan ne biliyim kafam karıştı uamrım kullandığımız ilaçlardan dolayı gecikmemiştir adetim,umarım bebektendir...
selam canım . bu doktordan doktora değişiyor ama benim doktorum 2 ara vermenin yeterli olabileceğini söylüyor ...Kizlar 2.denememi yaptirmak icin ne kadar beklemeliyim? men 3 aydan sonra yaptira bilerim diye boyle duymusum. Ama bilmiyom asilamami yaptirayim yoksa yeniden tup bebeyi deneyim?????????????????????????????????
negatif çıkan tüm arkadaşlarım, noluuuuur üzülmeyin...çıkmadık candan umut kesilmezmiş...benim de pazt.belli olcak...karmakarışığım,negatifi duyarsam ağlama krizine mi girerim bilmiyorum,eşim de mahvolucak...olursa çok çok güzel,olmazsa napalım bi daha bi daha denicez...Yüce Rabbim o kadar büyük ki koymuştur bi yoluna...pozitif çıkan tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah...
çok saol canım Allah razı olsun . beklemekten başka çarem yok sanırım . bol bol dua ediyorum . Meryem suresini okudum şimdi Rabbim isteyen herkese versin inşl...
gulza normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan ilaçlar etkilemez canım bebektendir bence ... inşl da öyledir .
selam canım . bu doktordan doktora değişiyor ama benim doktorum 2 ara vermenin yeterli olabileceğini söylüyor ...
Dilerim pazartesi güzel haberlerini burada bizimle paylaşırsın canım . Allah yardımcın olsun ...
adetim çok düzenlidir,dediğim gün olurum,inşallah bebektendir,inşalllaaaaahhhhh asel_k 'cim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?