• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

Dün Gece hiç uyumadım sabahı zor etti,m . Sabah erkenden kalktım keyfili keyifli hazırlandım ...
bugün dedim evet bugün 12 yıl sonra bugün b u güzel haberi alacağım inşlll . gittik kan verdik 2,5 saat beklemek buna inanın 25 yıl gibi geldi . o saniyeleri tek tek geçerken saydım . aklımdan o kadar çok şey geçtiki anlatamam . hastaneye geldik içeri girmeye halim kalmamıştı eşimi gönderdim . sonuç çıkmamış . yarım saat daha bekledik , sonra yine gönderdim elinde kağıt yüzünde umutsuz bir ifade ile dolu dolu bana bakıyor . Soramadım . kağıdı aldım baktık değerim çok artmamış . 27,16 çıkmıştı . bugğn 12. günümdü .
doktora çıktık hemşirelere gösterdik . dedim sevineyim mi ? sevin bebek var ama kimyasal da olabilir her şeye hazırlıklı ol . pazartesi günü yine gelip test yaptır o sonuca göre konuşalım . dedi . ve geldim ruh gibiyim . telefonum hiç susmuyor . ailem ve akrabalarımın hiç biri burada olmadığı için herkes merakla arıyor . anneme dedim anne var ama değer düşük olduğu için sevinemiyorum pazartesi kesinleşecek dedim kadının sevinci kursağında kaldı .
şimdi kimseye bir şey diyemiyorum . Allahım arada kaldım resmen . eşim çok kötü ona üzülüyorum adam gözümün içine bakıyor ne diyerbilirim ki onu nasıl teselli edeyim . evet var desem umut bağlayacak belki de pazartesi günü yıkılacak .

gerçekten çok zor bir durum . Allah yardımcımız olsun arkadaşlar . öyle zor bir sınavki bu , sabretmenin sınırlarını zorlatıyor insana . ne diyim ne yapayım şimdi nasıl davranayım bilmiyorum ...

asel-k bende bugün test yaptırdım 12.günüm 29.81 çıktı doktor gözüünaydın dedi hiç kimyasal olabilir demedi seninle aynı değerdeyiz yaklaşık salı tekrar yaptr dedi şimdi bende sevinemiyorum ozamn ya:(((((

asel-k bende bugün test yaptırdım 12.günüm 29.81 çıktı doktor gözüünaydın dedi hiç kimyasal olabilir demedi seninle aynı değerdeyiz yaklaşık salı tekrar yaptr dedi şimdi bende sevinemiyorum ozamn ya:(((((

Canim ne dusunecegimi bende İnan bilmiyorum . Evet hamilesin dedi ama deger biraz düşük dedi . Sevineyim mı dedim Tabiki ama herseye hazırlıklı ol Pazartesi test sonucuna göre netleşe dedi . İns degerlerimiz artar canım dua edeceğim ikimizde guzel haberler alırız insl katlanır . Sevinmedim bile kursağımda kaldı :(((( ama moralini yüksek tut canım moral cok önemli

canım dün topiklerde okudum. bazı bebekler geç tutundukları için 12.gün değer düşük oluyomuş. ama sonra artıyormuş. moralini bozma sakın. inşallah asel-k ile senin değeriniz kat kat artar. salı gün müjdeli haber ver inşallah.
bugün benimde 12 günüm. ama hastane kapalı olduğu için yarın gidecem. çok hecanlıyım. inşallah yarın asel-k ve ben müjdeli haber veririz. :49::nazar:

Kızlar kaçıncı gününüzde olduğunuzu nasıl hesaplıyorsunuz transfer gününüde sayıyor musunuz döllenmeden itibarenmi hesaplanıyor bilen varmı?

canım transferden sonraki ilk gün 1.gün sayılıyo. yni transfer gününü sayma. mesela salı tranfer oldun. çarşamba 1.gün sayılıyo.

Test yaptırdım değerim 14 çıktı. Test günüm normalde 5 Ağustos tu o yüzden ne var diyebiliriz ne de yok dediler. Pazt birdaha verin dediler. Sizce nasıl kızlar yaa. Canımız sıkıldı resmen:(:(:(

canım senin yazdığını görmemişim.yeni gördüm. 11.günmü 14 çıktı değerin.
canım bazı bebekler geç tutunuyorlarmış. böyle oluncada değer sonradan yükselirmiş.
yarın benim gibi seninde 13.günün. inşallah değerimiz üç haneli rakamları görür.
ya bir çok arkadaşımız tam sınırda. Allahım bizlere dayanma gücü ver.
müjdeli haber almayı nasip et. :49::nazar:

kızlar yumurta toplamadan beri kabızlık problemi çekiyorum.:1: aç karnına kuru kayısı yedim. bol su içiyorum tık yok.:1:

canım bol su iç kabızlık kaçınılmaz sanırım bende oldum hala düzelemedim o kadarda su içerim ki aslında . eğer çok zorluyorsa doktoruna sor ama canım ilaç verir belki.

canım senin yazdığını görmemişim.yeni gördüm. 11.günmü 14 çıktı değerin.
canım bazı bebekler geç tutunuyorlarmış. böyle oluncada değer sonradan yükselirmiş.
yarın benim gibi seninde 13.günün. inşallah değerimiz üç haneli rakamları görür.
ya bir çok arkadaşımız tam sınırda. Allahım bizlere dayanma gücü ver.
müjdeli haber almayı nasip et. :49::nazar:

Amin sudenaz . inşl hepimiz düzel değerlerimizi yazarız buraya .

canım dün topiklerde okudum. bazı bebekler geç tutundukları için 12.gün değer düşük oluyomuş. ama sonra artıyormuş. moralini bozma sakın. inşallah asel-k ile senin değeriniz kat kat artar. salı gün müjdeli haber ver inşallah.
bugün benimde 12 günüm. ama hastane kapalı olduğu için yarın gidecem. çok hecanlıyım. inşallah yarın asel-k ve ben müjdeli haber veririz. :49::nazar:

canım inşallah senin değerlerin yüksek çıkarda 2.teste gerek duymazsın

Canim ne dusunecegimi bende İnan bilmiyorum . Evet hamilesin dedi ama deger biraz düşük dedi . Sevineyim mı dedim Tabiki ama herseye hazırlıklı ol Pazartesi test sonucuna göre netleşe dedi . İns degerlerimiz artar canım dua edeceğim ikimizde guzel haberler alırız insl katlanır . Sevinmedim bile kursağımda kaldı :(((( ama moralini yüksek tut canım moral cok önemli

doktor herşey yolunda ilaçlarına devam et dedi bi sorun yok dedi bana ama benimle birlikte aynı gün yaptıran bi arkadaşımında 18 çıktı onada olsun seninki yavaş ilerliyor demekki demiş normalde demiş 40-50 arası olsaydı daha iyi olurdu demiş ama moralini bozacak bir durum yok demiş inşallah yarın değerin artarda müjdeli haberi verirsin canım

Biraz içim rahatladı kızlar yaa çok sağolun değeri düşük olan tek ben değilim demekki. Dünden beri kirpik ve göğüslerim acıyormu diyebakmaktan helak oldum. Bu arada dediğinize göre transfer günü sayılmıyorsa ben 10.gün değerim 14 çıkmış oluyor. Yarın 12.gün değerine bakıcaz o zaman. Biraz ümitleniyormuyum nee:):):)

Biraz içim rahatladı kızlar yaa çok sağolun değeri düşük olan tek ben değilim demekki. Dünden beri kirpik ve göğüslerim acıyormu diyebakmaktan helak oldum. Bu arada dediğinize göre transfer günü sayılmıyorsa ben 10.gün değerim 14 çıkmış oluyor. Yarın 12.gün değerine bakıcaz o zaman. Biraz ümitleniyormuyum nee:):):)

canım 12. gün değerin daha yüksek çıkar bence . benim göğüslerim artık eskisi gibi şiş değl . ama kanamam falan da yok kafam çok karışık :(

kızlar bakın bizim gibi olanlar varmış . bir göz atın bu topiğe isterseniz ...

sevim_li
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Visit Homepage Add as Contact

oğlum+kocam=benn

Giriş tarihi:Oct 2008
kızlar bişey sorucam ben ilk tüp bebek denememde çok şükür hamileyim ama benim embriyolar 4 hücreliydi transferde sonucu öğrendiğimizde 12. gün değerim 25.2 idi doktorum erken gebelik dedi 14. gün tekrar kan verdim bhcg için iki katına çıkması lazım dedi doktorum çıktıda ama yinede sizlere göre düşük 67 çıktı
kafam karıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-6.html

kızlar değeri düşük çıkıpta devam eden çok kişi var göz atın bu topiğe moral olsun bize .

chinerose kullanıcısından alıntı
aarya merhaba,
benım tup bebekdı. transferden sonra baktırdığım beta değerlerim;
12.gün 26
14.gun 45
16 gun 68
18 gun 300
4 gun sonra 2.000
en son 5000 yakındıve kese buyumusdu. 20 gun sonra ınsallah kalp sesınıde duyabılrım. kese gozukdu ama hep asama asama ilerlediğimiziçin tam sevinemiyorum. Ama suankı durum biile mucize. Bence seniğn değerlerin de yükselir. sabırlı olmak ve umut etmekten vazgecmemek gerek. İlk 26 yı gordugumde hayal kırıklıgı yasamısdım ama dr'um yüksebileceğini söyledi ve gerçektende yukseldı ve bu durumdayım.Ama yolumuz uzun.Daha çok heycan yasayacağımız soyluyor tecrubelı arkadaslar. Oyuzden ıcınıferh tut. İnsallah senın değerlerinde 18.gunden ıtıbaren yukselecek.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-33.html

Aselcim bu degerleri verdiğin çok iyi oldu. Hepimize moral. Benimde göğüs acım azaldı. Kanama yok çok şükür ama hayırlısı bakalım. Yarın hepimizin artmış olur inş.

kızlar topiklerde belirtileri okurken hep tutunma lekesi, yani kahverengi kanamadan bahsetmişler.
ya bizlerde böyle bişey olmadı. aşılamalarımdada olmamıştı benim.
korkuyorummmmmmmm
günler bitti şimdi saatleri sayıyorum.tahmini 17 saat kaldı.

Sudenazcım benim idrarla ilgili sıkıntım var ayrıca karnıma da dokununca acı oluyor. Sendede varmı

Ayrıca canım benim 10 yaşında bi kızım var o normal hamilelikti. 9aylık evliyken hamile kalmıştım onda da lekelenme felan hiç olmamıştı canım içini ferah tut o herkeste olmuyor.

arkadaşlar yarın kan testi günüm, belli olcak artık...karmakarışığım,adet olmam gereken günü geçtim çok şükür,ama kasıklarımdaki ağrılar da yok denecek kadar azaldı...iyi mi kötü mü bilemiyorum...12.günde idrar testi yaptım,2.çizgi silik bile çıkmadı...9.,10. günde bile çıkanlar var,benim niye çıkmadı anlamadım...düzenli olan adet günüm bile geçti,sevinmeli miyim bilmiyorum...yarın herşey belli olcak...dualarınızda bana da yer verin...:( allah şu mübarek ramazanda hepimizin yardımcısı olsun )

arkadaşlar yarın kan testi günüm, belli olcak artık...karmakarışığım,adet olmam gereken günü geçtim çok şükür,ama kasıklarımdaki ağrılar da yok denecek kadar azaldı...iyi mi kötü mü bilemiyorum...12.günde idrar testi yaptım,2.çizgi silik bile çıkmadı...9.,10. günde bile çıkanlar var,benim niye çıkmadı anlamadım...düzenli olan adet günüm bile geçti,sevinmeli miyim bilmiyorum...yarın herşey belli olcak...dualarınızda bana da yer verin...:( allah şu mübarek ramazanda hepimizin yardımcısı olsun )

Canım idrar testi ile kafanı karıştırma neticede kisiden kisiye değişen bir Durum . Herkesin hormonları farklı yarını bekle adet olmaman iyiye işaret zaten bence

Back
X