Dün Gece hiç uyumadım sabahı zor etti,m . Sabah erkenden kalktım keyfili keyifli hazırlandım ...
bugün dedim evet bugün 12 yıl sonra bugün b u güzel haberi alacağım inşlll . gittik kan verdik 2,5 saat beklemek buna inanın 25 yıl gibi geldi . o saniyeleri tek tek geçerken saydım . aklımdan o kadar çok şey geçtiki anlatamam . hastaneye geldik içeri girmeye halim kalmamıştı eşimi gönderdim . sonuç çıkmamış . yarım saat daha bekledik , sonra yine gönderdim elinde kağıt yüzünde umutsuz bir ifade ile dolu dolu bana bakıyor . Soramadım . kağıdı aldım baktık değerim çok artmamış . 27,16 çıkmıştı . bugğn 12. günümdü .
doktora çıktık hemşirelere gösterdik . dedim sevineyim mi ? sevin bebek var ama kimyasal da olabilir her şeye hazırlıklı ol . pazartesi günü yine gelip test yaptır o sonuca göre konuşalım . dedi . ve geldim ruh gibiyim . telefonum hiç susmuyor . ailem ve akrabalarımın hiç biri burada olmadığı için herkes merakla arıyor . anneme dedim anne var ama değer düşük olduğu için sevinemiyorum pazartesi kesinleşecek dedim kadının sevinci kursağında kaldı .
şimdi kimseye bir şey diyemiyorum . Allahım arada kaldım resmen . eşim çok kötü ona üzülüyorum adam gözümün içine bakıyor ne diyerbilirim ki onu nasıl teselli edeyim . evet var desem umut bağlayacak belki de pazartesi günü yıkılacak .
gerçekten çok zor bir durum . Allah yardımcımız olsun arkadaşlar . öyle zor bir sınavki bu , sabretmenin sınırlarını zorlatıyor insana . ne diyim ne yapayım şimdi nasıl davranayım bilmiyorum ...
asel-k bende bugün test yaptırdım 12.günüm 29.81 çıktı doktor gözüünaydın dedi hiç kimyasal olabilir demedi seninle aynı değerdeyiz yaklaşık salı tekrar yaptr dedi şimdi bende sevinemiyorum ozamn ya