• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

inşallah inşallah inşallah elifterya.. :)
Nisan bebkleri Nisan anneleri bıcır bıcır ...;))
Harika olacak inşallah...Bu arada şu anda bizim gibi kaç arkadaş var?
Transferi son 1 haftada olmuş ve test sonuçlarını bekleyen?
Arkadaşlar bilen varsa yazıp

Selam arkadaslar. Men 23 tarihde transfer olundum. 6 agustos test yapicam. Inshallah hakkimizda hayirlisi

Cvp için teşekkürler nurel86 :)
İnşallah güzel haberler alırız hepbilirikte..
Nasılsın nasıl hissediyorsun kendini , agrıların var mı?
SEvgiler..

inşallah inşallah inşallah elifterya.. :)
Nisan bebkleri Nisan anneleri bıcır bıcır ...;))
Harika olacak inşallah...Bu arada şu anda bizim gibi kaç arkadaş var?
Transferi son 1 haftada olmuş ve test sonuçlarını bekleyen?
Arkadaşlar bilen varsa yazıp

Selam arkadaslar. Men 23 tarihde transfer olundum. 6 agustos test yapicam. Inshallah hakkimizda hayirlisi

Son listemiz:
xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos
asel_k-- 5 agustos
brfn --1 agustos
nurel86 --6 ağustos

Kızlar son durumunuz nedir he SEY yolunda mı ?

Ben iyiyim bugün 10. günüm. Dün ağrılarım arttı biraz korkuttu beni ama bugün iyiyim... Sende son durum nedir.

Yanlış hatırlamıyorsam bugün "yaşamak"ın test günüydü umarım güzel haberlerle döner.

brfn kardeşim,
cevabın için tşkler
inşallah hayırlısı ile Ayın 1 inde pozitif sonuçla dönersin, hepimiz çok mutlu oluruz..
Senin için ve beklemedeki tüm arkadaşlarım için dua edicem..

Allahım hepimize kısmet etsin....benim de dualarım hepimiz için. insan burada kendini yalnız hissetmiyor. hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada sizlere anlatmak deşarj ediyor.belki de çoğumuz böyleyiz... evet sadece bir gün kaldı...yarın test günüm ama çok korkuyorum. ne kadar garip hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama aynı duygulardan geçiyor en çok bizi yine biz anlıyoruz...

evet evet asel_k cim ben iyiyim..
Sen nasılsın

canım bende iyiyim ama korkuyorum gün geçtikçe içimde ki korkuda artıyor . yarın işe başlıyorum ben . gitmeden test yaptırayım dedim . 8. günüm dü bugün . hataneye gittim , kan verdim ama bana yarın akşama doğru sonuç çıkar dediler . hızımı alamadım gittim eczaneden test aldım o da bozuk çıktı ne kısmetsizim ben :)

Allahım hepimize kısmet etsin....benim de dualarım hepimiz için. insan burada kendini yalnız hissetmiyor. hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada sizlere anlatmak deşarj ediyor.belki de çoğumuz böyleyiz... evet sadece bir gün kaldı...yarın test günüm ama çok korkuyorum. ne kadar garip hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama aynı duygulardan geçiyor en çok bizi yine biz anlıyoruz...

canım kesinlikle öyle . insanın ailesi bile anlamıyor bazen . biribirimizi iyi anlıyoruz çünkü hepimizin de ortak amacı miniklerimize kavuşmak . Rabbim kimsenin kalbini evlat hasreti ile doldurmasın . kucağını boş bırakmasın :(

Ben iyiyim bugün 10. günüm. Dün ağrılarım arttı biraz korkuttu beni ama bugün iyiyim... Sende son durum nedir.

Yanlış hatırlamıyorsam bugün "yaşamak"ın test günüydü umarım güzel haberlerle döner.

canım ağrı bendede çok oldu bende korkmuştum . senin 10. günün benden 2. gün öndesin . canım aslında 10. günde kan testinde çıkar bence yaptırmayı düşünmüyor musun ?

yaşamak uğramadı bugün buralara kaçak . dilerim gelip hamilemiyim diye başlık acarda görürüz :))

Benim test tarihim de 8 Ağustos, inşallah kucağımıza alıp buyuturken de anne olarak forumlarda dolaşırız. :46:

Kızlar selam
bugün dayanamayıp kan verdim sonucum şimdi çıktı . 6,53
ne demek bu .
benim 8. günümdü bugün

canım ağrı bendede çok oldu bende korkmuştum . senin 10. günün benden 2. gün öndesin . canım aslında 10. günde kan testinde çıkar bence yaptırmayı düşünmüyor musun ?

Maalesef yaptıramıyorum bulunduğum yer bir ilçe ve BHCG yapan yer yok hatta benim test günüm 2 ağustos ama eşim cuma günü izin alacak il merkezinde test yaptıracağım. 1 gün daha bekleyeceğim fazladan

Benim test tarihim de 8 Ağustos, inşallah kucağımıza alıp buyuturken de anne olarak forumlarda dolaşırız. :46:

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Kızlar selam
bugün dayanamayıp kan verdim sonucum şimdi çıktı . 6,53
ne demek bu .
benim 8. günümdü bugün
Bu değere göre hamilelik var görünüyor. Hayırlı olsun canım umarım katlanarak artar 12. gün daha yüksek bir değer çıkacaktır.

Maalesef yaptıramıyorum bulunduğum yer bir ilçe ve BHCG yapan yer yok hatta benim test günüm 2 ağustos ama eşim cuma günü izin alacak il merkezinde test yaptıracağım. 1 gün daha bekleyeceğim fazladan

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Bu değere göre hamilelik var görünüyor. Hayırlı olsun canım umarım katlanarak artar 12. gün daha yüksek bir değer çıkacaktır.

çok korkuyorum :(((((((((((((((((((((((((( içimdeki korkunun tarifi yok . bir kaç kişiye sordum aldığın hormonlar yüzünden böyle bir değer çıkmış olabilir çok sevinme diyorlar :(((

çok korkuyorum :(((((((((((((((((((((((((( içimdeki korkunun tarifi yok . bir kaç kişiye sordum aldığın hormonlar yüzünden böyle bir değer çıkmış olabilir çok sevinme diyorlar :(((

8. güne kadar o iğnelerin etkisi pek kalmaz bence sen 2 gün sonra testi tekrarla bebişin varlığı kesin olsun.

Yaptıracam canım yine 2 gün sonra . umudum yok ama inşl dediğin gibi olur . :((

slm kizlar dilerim bu mubarek gun de hepiniz o iki cicgiyi gorursunuz
bende sizin gibi buyuk bi heycanla test gunumu beklemeye calistim
ama dayanamayip 5ci gun test yaptim cuma kondu sali gun yapmistim evde
ve o iki cizgiyi gormustum ama ben oshh olmustum 10 gunde hastanede yattim
cok sukur atlattim size moral olsun diye yazmak istedim
benim ilk denememdi ve su an 18 haftalik hamileyim rabbim tamamina erdirir insallah
insallah rabbim sizleride sevindirir arkadaslar

slm kizlar dilerim bu mubarek gun de hepiniz o iki cicgiyi gorursunuz
bende sizin gibi buyuk bi heycanla test gunumu beklemeye calistim
ama dayanamayip 5ci gun test yaptim cuma kondu sali gun yapmistim evde
ve o iki cizgiyi gormustum ama ben oshh olmustum 10 gunde hastanede yattim
cok sukur atlattim size moral olsun diye yazmak istedim
benim ilk denememdi ve su an 18 haftalik hamileyim rabbim tamamina erdirir insallah
insallah rabbim sizleride sevindirir arkadaslar

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin...

5. gün nasıl idrarda çıktı şok oldum doğrusu senin bebiş çok hızlıymış.

Back
X