Selam Kızlar
bugün 9. günüm . dün kan testi yaptırmıştım değerim 6,53 çıkmıştı . Bugün artış var mı diye tekarar yaptırdım 15 :)) sanırım yavaş yavaş sevinebilirim değil mi :)))
[/QUOTE]yaşamak...............2 ağustos
elifterya09.............2 ağustos
aSel-k...................5 ağustos hamişşşşşşşşşşş
xBettyx.................2 ağustos
babyone................6 ağustos
brfn......................1 ağustos
nurel86.................6 ağustos
zidda....................8 ağustos
sudenaz................6 ağustos
gulza....................6 ağustos
kızlar bugün 8.günüm. sabahtan beri uyuyorum.daha yeni uyanabildim. uyanmamın sebebide karnımda hafif adet ağrısı var. hafif diyorum çünkü benim adet ağrım beni her ay hastanelik eder. kızlar şimdi ben sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim valla. sizlerden naber. ağrı sızı olan varmı.
acaba bende yarın kan testi yaptırsam mı. asel gibi bizdede belli olurmu sonuç.
sevgili brfn den haber yok. belki daha sonuç çıkmamıştır. yaşamak, elifterya , xbettyx arkadaşlarımız nerelerdesiniz. inşallah güzel haberle gelirsiniz.
sudenaz selam canım
valla benimde ağrılarım çok oldu canım ağrıya takılma . hatırlarsan sızlanıp duruyordum ağrım çok diye .
kesin sonuç almadım ama en azından bu sonuç ile içimde bir umut filizlendi . bugün değil de yarın falan istersen yaptır kan testi . birde senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 3. gün olduğu için henüz çok erken sanırım
cumartesiye kadar test yaptırmıyorum . Rabbim inşl cumartesi test sonucumu buraya kocaman harflerle yazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım isteyen herkese nasip etsin ...
canım benim test günüm yarın ama heyecandan ölüyorummm bu arada yaşamak da hamile canım dün yapmış değeri 156 çıkmış,ama brfn ve bettx den haber almadım daha. sence idrar testi yapsam çıkar mı???????
yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
elifterya09.............2 ağustos
aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
xBettyx.................2 ağustos
babyone................6 ağustos
brfn......................1 ağustos
nurel86.................6 ağustos
zidda....................8 ağustos
sudenaz................6 ağustos
gulza....................6 ağustos
Kizlar, yarin sabah kan testi yaptiricam. Ama saat 8:00 estrofem tableti kabul etmeliyim. Simdi nasil olsun? Ben bu tableti icsem teste etkisini gosterirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?