tüp bebek sonucu bekleyenler..

nurelcim ben de alıyom estofem,ben yarın içmeyeceğim ben de tahlil yaptıracağım.ama sen bilirsin yine de.

Brfn çok sevindim canım tebrikler!!

canım tebrikkkk ederimmm. çok sevindim. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. sen cevap vermeyince korkmaya başlamıştım. ama şükür korktuğum olmadı. bende yarın sabah idrar testi yapacam dayanamıyorum. ilçede olmasam kan verirdim.

1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos

kızlar 3 tane hamilemiz oldu.
inşaalah listemizin hepsi kırmızıyla HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ yazarız. aminn.

teşekkürler arkadaşlar...amiiiinnnnn inşallah...burası ne güzelmiş,aradığın herşeye cevap bulabiliyosun.iyi ki varsınız kızlaaaarrr :)

selam arkadaşlar bende yarın tüpbebek macerama başlıyorum sanırım önümde 15 günlük bi süreç var ilaçlarımı alıcam yarın iğnelerim başlıycak inş sonuç güzel olur bu kadar strese bu kadar sıkıntı dan sonra ..bu arada yazılarınızı okudum hamişler inş Allah tamamına erdirsin...tabii banada bi destek bekliyorum :)

selam arkadaşlar bende yarın tüpbebek macerama başlıyorum sanırım önümde 15 günlük bi süreç var ilaçlarımı alıcam yarın iğnelerim başlıycak inş sonuç güzel olur bu kadar strese bu kadar sıkıntı dan sonra ..bu arada yazılarınızı okudum hamişler inş Allah tamamına erdirsin...tabii banada bi destek bekliyorum :)

canım hoşgeldin aramıza. inşaalah seninde güzel haberlerini alırız.

kızlar bugün 9.günüm. sabaha karşı hafif karın ağrısından uyuyamadım. bende kalkıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan tahmini 10-15 dakika kadar sonra çooook silik 2.çizgi çıktı. ama 2.çizgi havaya kaldırıp bakınca görünüyo. topiklerde bu durumda olan varmı diye aradım ama bulamadım. sizce nasıl yorumlamalıyım.

Ayy Asel_k cım çok sevindim inan :).. İnşallah daha da artar, sevincimize sevinç katar..
Sürecin çok güzel geçer..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...:)
Tebrik ederim arkadaşım:)

süper haberler aldım bu sabah forma girdikten sonra.. :)
Çok güzel yaaa...
Hamile olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Hayırlı uğurlu olsun..
Darısı geride kalan arkadaşlarıma inşallah...:)

-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......

oyyy süper bir haber süper bir rakam.. :)) bravoooo....
arkadaşım tebrik ediyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...
inşallah seninle başlayan bu güzel haber hepimiz için alınır..
Sevgiler :)

aselll canım artık sevinebilirsin canım 15 olmuş artık

yaa benim 12.günüm bugün ama test günüm yarın,çok heyecanlıyım acaba idrar testi yapsam çıkar mı????????????

canım aklını karıştırır idrar testi bence gidip kan ver . ve bize de haber ver güzel haberlerini bekliyoruz .

aSel_k canim tebrik ediyom seni. Inwallah rakamlarin sayi gitdikce artar. Darisi bizim bawimiza. Insallah bu mubarek ay hepimize annelik sevinci getirir. Bende yarin test yapicam. Artik duramiyom

Nurelcim kesin olmamakla birlikte bu değer içimde bir umut oldu benim . en azından orada bir yerlere tutunmaya çalışan canımdan can olduğunu biliyorum . ona açtım kollarımı tutunsun diye bekliyorum :))) canım inişllllllllllllll hepimiz güzel haberler veririz inşlllllllllllllllll .

Inshallah kirmizilarla hamileymis yazisi hepimizin isminin karsisinda yazilir. Amiiiiiiiiiiiiin

-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......

Berfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim Allah tamanına erdirsin canımmm . Müthiş bir değer bu kız ikizin mi var senin yoksa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı bizlerinde başına inşllllllllllllllllllllllllll

Selam canımmmmmmmm tedavin hayırlı olsun öncelikler . bizler burada birbirimize destek oluyoruz . dilerim seninde tedavin güzel geçer ve sonunda yüzün güler . merak ettiğin her şeyi sorabilirsin .

Ayy Asel_k cım çok sevindim inan :).. İnşallah daha da artar, sevincimize sevinç katar..
Sürecin çok güzel geçer..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...:)
Tebrik ederim arkadaşım:)

canımmmmmmmmmmmm çok saol ama ben tam anlamı ile sevinmiyorum yine cumartesi de yaptıracam artık o sonuca göre bakacağız :)

mehaba kızlar 30 temmuzda transferim oldu test tarihim 12 ağustos.hamiş arkadaşlar Allah hayırlı sağlıklı tamamına erdirsin.Darısıda bize olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…