brfn canım forumdasın heralde. tahlil yaptırdın mı.
nurelcim ben de alıyom estofem,ben yarın içmeyeceğim ben de tahlil yaptıracağım.ama sen bilirsin yine de.
Brfn çok sevindim canım tebrikler!!
yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
elifterya09.............2 ağustos
aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
xBettyx.................2 ağustos
babyone................6 ağustos
brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nurel86.................6 ağustos
zidda....................8 ağustos
sudenaz................6 ağustos
gulza....................6 ağustos
canım çok sevindim. allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
gulza arkadaşım aramıza hoşgeldin. bu forum çok uğurlu olacak, hepimiz hamiş olacağız inşaallah.
selam arkadaşlar bende yarın tüpbebek macerama başlıyorum sanırım önümde 15 günlük bi süreç var ilaçlarımı alıcam yarın iğnelerim başlıycak inş sonuç güzel olur bu kadar strese bu kadar sıkıntı dan sonra ..bu arada yazılarınızı okudum hamişler inş Allah tamamına erdirsin...tabii banada bi destek bekliyorum :)
Selam Kızlar
bugün 9. günüm . dün kan testi yaptırmıştım değerim 6,53 çıkmıştı . Bugün artış var mı diye tekarar yaptırdım 15 :)) sanırım yavaş yavaş sevinebilirim değil mi :)))
1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos
kızlar 3 tane hamilemiz oldu.
inşaalah listemizin hepsi kırmızıyla HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ yazarız. aminn.
-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......
-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......
canım neden bahsediyosun anlayamadım.
kızlar şimdi gidip tekrar baktım. 1 saat olmuştur heralde yapalı. havaya kaldırmadanda görülebiliyo. çok silik ama.
aselll canım artık sevinebilirsin canım 15 olmuş artık
yaa benim 12.günüm bugün ama test günüm yarın,çok heyecanlıyım acaba idrar testi yapsam çıkar mı????????????
aSel_k canim tebrik ediyom seni. Inwallah rakamlarin sayi gitdikce artar. Darisi bizim bawimiza. Insallah bu mubarek ay hepimize annelik sevinci getirir. Bende yarin test yapicam. Artik duramiyom
Inshallah kirmizilarla hamileymis yazisi hepimizin isminin karsisinda yazilir. Amiiiiiiiiiiiiin
selam arkadaşlar bende yarın tüpbebek macerama başlıyorum sanırım önümde 15 günlük bi süreç var ilaçlarımı alıcam yarın iğnelerim başlıycak inş sonuç güzel olur bu kadar strese bu kadar sıkıntı dan sonra ..bu arada yazılarınızı okudum hamişler inş Allah tamamına erdirsin...tabii banada bi destek bekliyorum :)
Ayy Asel_k cım çok sevindim inan :).. İnşallah daha da artar, sevincimize sevinç katar..
Sürecin çok güzel geçer..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...:)
Tebrik ederim arkadaşım:)
kızlar şimdi gidip tekrar baktım. 1 saat olmuştur heralde yapalı. havaya kaldırmadanda görülebiliyo. çok silik ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?