Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah burada destek olan sıkıntılarıma ortak olan sizlerden bin kere razı olsun . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insl . Kızlar. Hepimiz guzel haberler veririz insl birbirimize
Canim, menim kasiklarimda hafiz agrilarim var, akintim normali, goguslerim sismis ama agramiyoo. Sen nasil geciriyosun?
Nurel86 cım benim de ara ara kasıklarıma sancı şeklinde oluyor.Bu 3. demememdi, geçen denemede daha fazla agrım olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı.
Bu sefer geçenki kadar değil..
Sen testini ne zman yaptıracaksın , ben pazar günü inş kısmetse
Sevgiler :)
hayırlı haberler inşallah...:)
biraz formun geri sayfalarına baktım da aşagıdaki arkadaş ve tarihler dogru değil mi? bunun dışında test tarhi bu tarihler civarı olan arkadaşımız var mı
xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos
yaşamak...............2 ağustos
elifterya09.............2 ağustos
aSel-k...................5 ağustos
xBettyx.................2 ağustos
babyone................6 ağustos
brfn......................1 ağustos
nurel86.................6 ağustos
zidda....................8 ağustos
sudenaz................ 6 ağustos
sevgili anne aday adayları sizleri bulduğuma çok sevindim. artık yanlız değilim. çünkü tedavimi kimseyle paylaşmadım. eşimide heyecanımla bunaltmak istemiyorum. 1 haftadır hep dua okudum. artık zaman geçmiyordu. temmuz transferi çok aradım bulamamıştım.tesadüf gördüm dünyalar benim oldu. inşaallah hepimiz pozitif sonuç alırız. forumda gezerken hamileyim yazanları görünce kendim hamileymişim gibi seviniyorum valla. yarın ilk müjdemizi brfn arkadaştan alırız inşallah.
herkese hayırlı geceler. rüyamızda bebişlerimizi görelim.
Nurel86 cım benim de ara ara kasıklarıma sancı şeklinde oluyor.Bu 3. demememdi, geçen denemede daha fazla agrım olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı.
Bu sefer geçenki kadar değil..
Sen testini ne zman yaptıracaksın , ben pazar günü inş kısmetse
Sevgiler :)
Babyone, canim bugun menim 10.gunum. Cuma gunu doktorumdan habersiz HCG testi yapmak istiyom. Doktorum 6agustosa kadar beklememi istiyo
slm arkadaşlar. banada 24 temmuzda transfer yapıldı. 6 ağustos tahlil günüm. çok heyecanlıyım. son beş gün kaldı. cuma gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. inşaallah şu mübarek ayda hepimiz hayırlı haberler alırız. günlerimi hepimize dua ederek geçiriyorum.[/
suudenaz cım benim de transfer günüm 24 temmuz :), aynı gün ne güzel :)
Allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin imnşallah :)
ben de 5 inde yaptırmayı düşünüyorum ama onun öncesinde cmt günü bir idrar testi yaptırabilirim :), bende de heyecan var ama kontrol etmeye çalışıyorum :)
svgler..
Babyone, canim bugun menim 10.gunum. Cuma gunu doktorumdan habersiz HCG testi yapmak istiyom. Doktorum 6agustosa kadar beklememi istiyo
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence nurel86, ben de suudenaz a yazmıştım cumrtesi gübü bir idrar tahlili yapmayı planlıyorum.
5 agustos tahlil günü.
Bol şans ve bebek bereketli günler diliyorum hepimize :)
sevgili sudenaz
tabiki yanlız değiliz ve arka arkaya güzel haberler vereceğiz inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Selam,
benim 24 temmuz transfer günüm.
Test 6 agustos.Bekleme aşamasındayım ben de ve 3. deneme..
Malesef ben de tecrübeliyim
Hayırılsı inşallah...
Guzel haberler almak umuduyla merhabalar![]()
Sevgili arkadaşlarım,
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için..:)
İnşallah çok bereketli bir ay olacak, çok güzel haberler alacağız birbirimizden :)
Bu arada "brfn" arkdaşımızın tahlil günü idi..İnşallah herşey çok güzel oalcak...
Svgler
slm arkadaşım benim de transferm 23 temmuzdaydı 6'sında ben de sonuç alıcam inşllah güzel sonuç alırız hepimiz....:)
slm arkadaşlar 23 temmuzda transferim oldu.6'sı test günüm.ilk denemem,çok heyecanlıyım.bende de dediğiniz gibi ara ara kasık ve bel ağrısı,adet sancısı gibi sancılar var...(umarım kırmızıyı 9 ay görmeyiz:)) ilk günlerde karnımda, alt bölgemde batmalar da oldu.inşallah iyiye işarettir...mübarek ramazanda yaptırdık,inşallah pozitif sonuzu da alırız bu ayda...:)) Allah'ım çok büyüksün,hepimizin duasını kabul eyle yarabbim...hakkımızda hayırlı olanı ver,hayırlı olanı da gönlümüze razı eyle...:)
slm arkadaşım benim de transferm 23 temmuzdaydı 6'sında ben de sonuç alıcam inşllah güzel sonuç alırız hepimiz....:)
sevgili sudenaz
tabiki yanlız değiliz ve arka arkaya güzel haberler vereceğiz inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll