tüp bebek sonucu bekleyenler..

mehaba kızlar 30 temmuzda transferim oldu test tarihim 12 ağustos.hamiş arkadaşlar Allah hayırlı sağlıklı tamamına erdirsin.Darısıda bize olsun inşallah

canım hayırlı olsun tedavin . dilerim sonunda yüzün güler ve buraya haberlerini yazarsın . Çok dikkat et kendine ve bol bol dinlen lütfen . Birde sana bir tavsiyem canım her gün bir avuc canın sıkıldıkça badem ye .

1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos
11.zencefilgs...............12 ağustos

zencefilgs aramıza hoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşaallah.

canım merak ettim neden badem yesin. yoksa bebişlerin tutunması için mi?

canım yakınında bir hastane falan varsa git kan ver hemen bizi de merakta bırakma :)))))))))

canım kan testi için 100 km uzaktaki il merkezine gitmem lazım.meraktan duramazsam cumartesi giderim belki. evde birsürü idrar testi var. hergün bitane yapacam. 4 yıldır çift çizgi görebilmek için bekliyordum. inşaallah hamile olursam hamileyken bile idrar testi yapacam.
bizim burada buna ne derler biliyomusunuz. görmediğin biri hamile kalmış tutmuş..........................:):):):)))))))))))))))))))))))))))))))

canım merak ettim neden badem yesin. yoksa bebişlerin tutunması için mi?

canım evet evet faydalı diyorlar ben hergün yedim bir avuc badem sende ye mutlaka . sorma senin gibi benimde ahtım var sudenaz . hele diyorum bir kesin haber alayım o testleri sıra sıra dizicem gözümün önüne canım sıkıldıkça yapacam DDDDDDDDDDDDDDDD bende 12 yıldır bekliyorum Allahım kimseye hasret çektirmesin .
cumartesi gitme imkanın varsa git o zaman canım ya içini rahatlatırsın .

Canim sizin oralarda soylenilem bu deyim zannimce bizim hepimize ait:))))))))))))

-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......

İkinizi de tebrik ederim çok güzel haberler bunlar....

Canım erken olduğu için silik çıkması normal ama o 2. çizgiyi görmen bile yeterli yoksa bembeyaz bir boşluk oluyor orada kan testi kesi sonucu belirler

handus.................8 ağustos

arkadaşlar bişey soracam. ben transferden beri sırtüstü yatıyorum. sanki yan veya yüzüstü yatınca bi zararı olacakmış gibi geliyo. doktorda bişey demedi. siz nasıl yatıyorsunuz, yardım lütfen.

Hosbulduk güzel anne adaylarim çok teşekkür ederim bende hepimize güzel dualar ediyorum.İnşallah her şey çok güzel olacak.hayırlısıyla

arkadaşlar bişey soracam. ben transferden beri sırtüstü yatıyorum. sanki yan veya yüzüstü yatınca bi zararı olacakmış gibi geliyo. doktorda bişey demedi. siz nasıl yatıyorsunuz, yardım lütfen.

Merak etme canım hiç sorun olmaz istediğin gibi yatabilirsin

1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos
11.zencefilgs...............12 ağustos
12.handus...................8 ağustos hoşgeldin canım. hayırlısı inşallah.

oyyy süper bir haber süper bir rakam.. :)) bravoooo....
arkadaşım tebrik ediyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...
inşallah seninle başlayan bu güzel haber hepimiz için alınır..
Sevgiler :)

tebrikler arkadaşım...allah tamamına erdirsin...:))

Hosbulduk güzel anne adaylarim çok teşekkür ederim bende hepimize güzel dualar ediyorum.İnşallah her şey çok güzel olacak.hayırlısıyla

canım hoş geldin aramıza dilerim yüzün güler tedavinin sonunda :) hayırlı olsun .

caınm ben her tarafa doğru yattım pek takılmadım acıkcası . o kadar kasma kendini .

kızlar transfer günü 1. gün mü sayılıyor

canım evet o gün 1. gün sayılıyor bildiğim kadarı ile . Emin değilim ama .

arkadaşım inşallah kan testi de olumlu sonuçlanır...darısı bizlerin de başına...:))

bu listemiz inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hep Hamişlerle tamamlanır . Topiğimiz herkese uğurlu gelsin kızlarrr.

Berfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim Allah tamanına erdirsin canımmm . Müthiş bir değer bu kız ikizin mi var senin yoksa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı bizlerinde başına inşllllllllllllllllllllllllll

canım, benim iki tane transfer edildi bakalım bayramdan sonra belli olacak;yani ilk dr randevum o zaman. inşallah seninde değerin katlanarak çoğalacaktır daha gününe var bu değer her gün ikiye katlıyomuş hiç gebelik oluşmazsa 0-5 arası olurdu içini ferah tut

canım inşlllllllllllllllllll dediğin gibi olur . ama senin değerin çok yüksek çıkmış ikiz bence seninki canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn sonuna kadar inşl . Rabbim kucağındada göstersin .

bety senin bugündü testin gittin mi sanki aklımda transfer günün 20 temmuz diye kalmış benim de ogündü çünkü.inş güzel haberler getirirsin hepinizin haberlerini bekliyorum.dualarım hepiniz için
sudenaz 9.günde idrar da silik de olsa iki çizgi görmek süper biliyosun ki idrar testi kolay kolay iki çizgi çıkmıyo bir de daha günün bile geçmedi şimdiden tebriklerrr...

canım inşlllllllllllllllllll dediğin gibi olur . ama senin değerin çok yüksek çıkmış ikiz bence seninki canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn sonuna kadar inşl . Rabbim kucağındada göstersin .

aminnnn canım....inşallah hepimizin ki sağlıkla devam eder. galiba bende ilk dr randevuma gitmeden inanamayacağım asıl bundan sonrasıda önemli işallah keseyi görüp kalp atışlarınıda duyarız allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…