mehaba kızlar 30 temmuzda transferim oldu test tarihim 12 ağustos.hamiş arkadaşlar Allah hayırlı sağlıklı tamamına erdirsin.Darısıda bize olsun inşallah
canım hayırlı olsun tedavin . dilerim sonunda yüzün güler ve buraya haberlerini yazarsın . Çok dikkat et kendine ve bol bol dinlen lütfen . Birde sana bir tavsiyem canım her gün bir avuc canın sıkıldıkça badem ye .
canım yakınında bir hastane falan varsa git kan ver hemen bizi de merakta bırakma :)))))))))
canım merak ettim neden badem yesin. yoksa bebişlerin tutunması için mi?
canım kan testi için 100 km uzaktaki il merkezine gitmem lazım.meraktan duramazsam cumartesi giderim belki. evde birsürü idrar testi var. hergün bitane yapacam. 4 yıldır çift çizgi görebilmek için bekliyordum. inşaallah hamile olursam hamileyken bile idrar testi yapacam.
bizim burada buna ne derler biliyomusunuz. görmediğin biri hamile kalmış tutmuş..........................:):):):)))))))))))))))))))))))))))))))
canım kan testi için 100 km uzaktaki il merkezine gitmem lazım.meraktan duramazsam cumartesi giderim belki. evde birsürü idrar testi var. hergün bitane yapacam. 4 yıldır çift çizgi görebilmek için bekliyordum. inşaallah hamile olursam hamileyken bile idrar testi yapacam.
bizim burada buna ne derler biliyomusunuz. görmediğin biri hamile kalmış tutmuş..........................:):):):)))))))))))))))))))))))))))))))
Selam Kızlar
bugün 9. günüm . dün kan testi yaptırmıştım değerim 6,53 çıkmıştı . Bugün artış var mı diye tekarar yaptırdım 15 :)) sanırım yavaş yavaş sevinebilirim değil mi :)))
-----------------------------kızlar ayağımı sürüyorum hepiniz arkadan geliyosunuzzz. değerim 300 çıktı......Allah hepimize birden versinnnnn. öpüyorum hepinizi......
kızlar bugün 9.günüm. sabaha karşı hafif karın ağrısından uyuyamadım. bende kalkıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan tahmini 10-15 dakika kadar sonra çooook silik 2.çizgi çıktı. ama 2.çizgi havaya kaldırıp bakınca görünüyo. topiklerde bu durumda olan varmı diye aradım ama bulamadım. sizce nasıl yorumlamalıyım.
Gulza yı da ekleyelim.. Listemiz gittikçe büyüyor :)
yaşamak...............2 ağustos
elifterya09.............2 ağustos
aSel-k...................5 ağustos
xBettyx.................2 ağustos
babyone................6 ağustos
brfn......................1 ağustos
nurel86.................6 ağustos
zidda....................8 ağustos
sudenaz................6 ağustos
gulza....................6 ağustos
arkadaşlar bişey soracam. ben transferden beri sırtüstü yatıyorum. sanki yan veya yüzüstü yatınca bi zararı olacakmış gibi geliyo. doktorda bişey demedi. siz nasıl yatıyorsunuz, yardım lütfen.
oyyy süper bir haber süper bir rakam.. :)) bravoooo....
arkadaşım tebrik ediyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...
inşallah seninle başlayan bu güzel haber hepimiz için alınır..
Sevgiler :)
canım yakınında bir hastane falan varsa git kan ver hemen bizi de merakta bırakma :)))))))))
Hosbulduk güzel anne adaylarim çok teşekkür ederim bende hepimize güzel dualar ediyorum.İnşallah her şey çok güzel olacak.hayırlısıyla
arkadaşlar bişey soracam. ben transferden beri sırtüstü yatıyorum. sanki yan veya yüzüstü yatınca bi zararı olacakmış gibi geliyo. doktorda bişey demedi. siz nasıl yatıyorsunuz, yardım lütfen.
kızlar transfer günü 1. gün mü sayılıyor
arkadaşım inşallah kan testi de olumlu sonuçlanır...darısı bizlerin de başına...:))
Berfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim Allah tamanına erdirsin canımmm . Müthiş bir değer bu kız ikizin mi var senin yoksa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) darısı bizlerinde başına inşllllllllllllllllllllllllll
canım, benim iki tane transfer edildi bakalım bayramdan sonra belli olacak;yani ilk dr randevum o zaman. inşallah seninde değerin katlanarak çoğalacaktır daha gününe var bu değer her gün ikiye katlıyomuş hiç gebelik oluşmazsa 0-5 arası olurdu içini ferah tut
canım inşlllllllllllllllllll dediğin gibi olur . ama senin değerin çok yüksek çıkmış ikiz bence seninki canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn sonuna kadar inşl . Rabbim kucağındada göstersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?