tüp bebek sonucu bekleyenler..

Amin cannım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz için dua et bol bol

hoşbulduk arkadaşlar.uzun zamandır takipediyorum ancak şimdi yazabildim.hamile olan arkadaşları tebrikediyorum.diğer akadaşlara da bol şanslar.benim ilk denemem.bugün transferden sonraki 3. gün.çok ateş basıyor.adet olmadan öncede hep böyle olurum.o yüzden korkuyorum.sizlerde bu şikayeti yaşıyor musunuz?

canım ateş basması normal ben geçen hafta evdeydim böyle bir sıcak ve böyle bir ateş görmedim boğuluyordum sanki geceleri . bu hafta havalar biraz daha serin gibi .
Bol bol dinlen canım . ama çok da fazla yatma arada kalk evde gezin . neticede vucudundak, kanında dolaşmaso gerek çok yatarsan da olmaz . sakın iş güç vs yapma :)

arkadaşlar ben ekşi, tuzlu, baharatlı çok severim. son günlerde bu dahada arttı. kendimi tutamayıp hergün turşu,şalgam suyu, cips,kuruyemiş yiyorum. sizce zararı olur mu?

arkadaşlar bazen 3-4 kg kaldırmak zorunda kalıyorum.yağ tenekesi, su şişesi vb. bişey olacak diye korkuyorum.sizce bişey olur mu?

arkadaşlar ben ekşi, tuzlu, baharatlı çok severim. son günlerde bu dahada arttı. kendimi tutamayıp hergün turşu,şalgam suyu, cips,kuruyemiş yiyorum. sizce zararı olur mu?

sudenaz , canım yediklerine çok dikkat etmelisin . taze meyve suyu sıkıp iç , cips kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeee yeme . Kuruyemiş de fındık , badem , falan ye .
Yemeklerinide düzenli ye . Yediğimiz içtiğimizde çok önemli unutmayalım . kırmızı et ye bol bol canım ama sakın sucuk pastırma gibi şeyler tüketme .

Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgi bugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?

Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgi bugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?

canım moralini sakın bozma. ben 1 haftadır okumadık topik bırakmadım. idrar testi negatif çıkıpta kanda hamile olan çok arkadaşımız var. bak eğer ağlarsan moralini bozarsan, inşaallah hamileysen bebişine zarar verirsin. hep olumlu düşün.lütfen canım,moralini bozma. rabbim bana herşeyin hayırlısını nasip et diye dua et.
bak sana başka bi topikten alıntı kopyalıyorum.

ahunisa kullanıcısından alıntı

Çok doğru. Benim eşimin abisininde çocuğu olmuyor. Tüp bebek yaptılar, 2. de tutturdular kan testi pozitif çıktı, eltimin içinde ukde kalmıştı bi de idrar yapacam çift çizgiyi görecem dedi, idrar testini yaptı aaaa bi baktıki tek çizgi. Kızı şimdi 12 yaşında. Demekki neymiş bu idrar testleri eğğğ kakaymış.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...cak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-632.html

Canim cok cok cok tesekkur ederim. Icim icimi yiyiyodu. Moral verdin bana. Cok kotu olmuwdum. Allahim bu mubarek ayda hepimizin yuzunu guldurer inwallah.

bety senin bugündü testin gittin mi sanki aklımda transfer günün 20 temmuz diye kalmış benim de ogündü çünkü.inş güzel haberler getirirsin hepinizin haberlerini bekliyorum.dualarım hepiniz için

Canım evet test günüm bugündü ama ben aqncak yarın gidebileceğim hastaneye o yüzden testi yarın yaptıracağım..

Bu idrar testlerine sakın güvenme benim de sonuç kanda pozitif olduğu halde idrarda negatif gösteriyordu sen en iyisi kan testini bekle en sağlıklısı hem 1 günün kalmış boşa üzme kendini

arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.

selm kızlar listeye benide ekleyin 12 ağustos test tarihim. bire transferin 2. günü bugün demin dayanamadım biraz oturarak dinlendim sorun olur mu?

arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.

nurelllllllllllllllllllllll sakın o teste kanıp moralini bozma lütfennnnnnnnnnnnnnnn . doğru sonuç vermiyor canım . idarar görmen için en az 3-4 gün gününün geçmesi gerek . ben yıllardır bu formudayım idrar testine aldanıp ağlayıp zırlayan bir çok anne adayı kanda müjdeli haberlerini verdi bize . lütfen yarına kadar hiç bir şey olmamış gibi bekle seni döverimmmmmmmmmmmmmmmm .

sudenaz cım kaysı alıp kaysı ye canım bol bol ki iyi gelir . Ağrı kesici ise minoset iç çok mecbur kalırsan eğer . eğer dayanabiliyorsan lütfen içme .

selm kızlar listeye benide ekleyin 12 ağustos test tarihim. bire transferin 2. günü bugün demin dayanamadım biraz oturarak dinlendim sorun olur mu?

ayşegül tedavin hayırlı olsun canım . dinlenmende hiç bir sakınca yok ama imzandaki hamilelik takvimi dikkatimi çekti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…