aminnnn canım....inşallah hepimizin ki sağlıkla devam eder. galiba bende ilk dr randevuma gitmeden inanamayacağım asıl bundan sonrasıda önemli işallah keseyi görüp kalp atışlarınıda duyarız allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar transfer günü 1. gün mü sayılıyor
1. yaşamak...............2 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. elifterya09.............2 ağustos
3. aSel-k...................5 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. xBettyx.................2 ağustos
5. babyone................6 ağustos
6. brfn......................1 ağustos HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. nurel86.................6 ağustos
8. zidda....................8 ağustos
9. sudenaz................6 ağustos
10. gulza....................6 ağustos
11.zencefilgs...............12 ağustos
12.handus...................8 ağustos hoşgeldin canım. hayırlısı inşallah.
hoşbulduk arkadaşlar.uzun zamandır takipediyorum ancak şimdi yazabildim.hamile olan arkadaşları tebrikediyorum.diğer akadaşlara da bol şanslar.benim ilk denemem.bugün transferden sonraki 3. gün.çok ateş basıyor.adet olmadan öncede hep böyle olurum.o yüzden korkuyorum.sizlerde bu şikayeti yaşıyor musunuz?
hoşbulduk arkadaşlar.uzun zamandır takipediyorum ancak şimdi yazabildim.hamile olan arkadaşları tebrikediyorum.diğer akadaşlara da bol şanslar.benim ilk denemem.bugün transferden sonraki 3. gün.çok ateş basıyor.adet olmadan öncede hep böyle olurum.o yüzden korkuyorum.sizlerde bu şikayeti yaşıyor musunuz?
arkadaşlar ben ekşi, tuzlu, baharatlı çok severim. son günlerde bu dahada arttı. kendimi tutamayıp hergün turşu,şalgam suyu, cips,kuruyemiş yiyorum. sizce zararı olur mu?
Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgibugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?
canım moralini sakın bozma. ben 1 haftadır okumadık topik bırakmadım. idrar testi negatif çıkıpta kanda hamile olan çok arkadaşımız var. bak eğer ağlarsan moralini bozarsan, inşaallah hamileysen bebişine zarar verirsin. hep olumlu düşün.lütfen canım,moralini bozma. rabbim bana herşeyin hayırlısını nasip et diye dua et.
bak sana başka bi topikten alıntı kopyalıyorum.
ahunisa kullanıcısından alıntı
Çok doğru. Benim eşimin abisininde çocuğu olmuyor. Tüp bebek yaptılar, 2. de tutturdular kan testi pozitif çıktı, eltimin içinde ukde kalmıştı bi de idrar yapacam çift çizgiyi görecem dedi, idrar testini yaptı aaaa bi baktıki tek çizgi. Kızı şimdi 12 yaşında. Demekki neymiş bu idrar testleri eğğğ kakaymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...cak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-632.html
bety senin bugündü testin gittin mi sanki aklımda transfer günün 20 temmuz diye kalmış benim de ogündü çünkü.inş güzel haberler getirirsin hepinizin haberlerini bekliyorum.dualarım hepiniz için
Kizlar ne olur fikir verin. Ben simdi idrar testi yapdim ama sonuc tek cizgibugun transferimin 12.gunu. Eger hamile olsaydim test 2cizgi gosterirdi. Oyle?
arkadaşlar bugün transferin 9. günü. kabızlık problemim var. karnım ağrıyo. bide adet ağrısı gibi sancı giriyo. doktor ağrı kesici iç dedi.ama adını sormayı unutmuşum. siz hangi ağrı kesiciyi içtiniz.
selm kızlar listeye benide ekleyin 12 ağustos test tarihim. bire transferin 2. günü bugün demin dayanamadım biraz oturarak dinlendim sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?