Tüp bebek sonucu bekleyenler

Merhaba transferimin 5. Günündeyim. Bana Long tedavi uygulandı. 1 ay lucrin 2,5 hafta gonal f kullandım. Şuan Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Ama diyare oldum. Regl olacakmışım gibi belirtiler var. Hatta iki sivilcem bile oluştu. Kasıklarım ve belim ağrıyor. Sizlerde de böyle belirtiler oldumu? Paylaşabilirmisiniz? Beklemek işin en zor

canım ben 9. günümde test yaptım koskoca tek çizgi idi 10 gün kan verdim sonucum 300 idi.. idrar testi yanıltıyor sende sabret 2 gün sonra kan ver vars akand acıkar
Merhaba.bugün transferin 11.günü.bhcg baktirdim.39.iki gün sonra tekrarliycaz.ama çok korkuyorum.

Kızlar ölcem heyecandan.2. Gün embriyosu koydular.çok ağrim var diye gittim Dr.endometrium 20 mm.bhcg 39 çıktı.transferimin 11.günü.sizce hamilemiyim:anneadayı:

Kızlar ölcem heyecandan.2. Gün embriyosu koydular.çok ağrim var diye gittim Dr.endometrium 20 mm.bhcg 39 çıktı.transferimin 11.günü.sizce hamilemiyim:anneadayı:

canısı hamilemiyimde ne demek 5 olması gereken değerin 39 endometrüm da süper bebeişin sıkıca tutunmus

canısı hamilemiyimde ne demek 5 olması gereken değerin 39 endometrüm da süper bebeişin sıkıca tutunmus
Ayyy hadi inşallah kuzum yaa..tek korkum doktorum 8.gün tekrar 3/1 ovitrelle yap dedi.oda HCG iceriyo ya.ondan korkuyom.2 gün sonra tekrarliycaz bakalım.umarım düşmez değer

Kızlar benim bugün transferde 8. Günüm cumartesi test günüm. Meraktan bi hal oldum test yapmak istiyorum Ama üzülmek istemiyorum. 7. Güne kadar kasik batması halsizlik göğüs ağrısı oldu. Ay gelmiyor cumartesiii :)

Kızlar benim bugün transferde 8. Günüm cumartesi test günüm. Meraktan bi hal oldum test yapmak istiyorum Ama üzülmek istemiyorum. 7. Güne kadar kasik batması halsizlik göğüs ağrısı oldu. Ay gelmiyor cumartesiii :)
İnşallah güzel sonuçlarını alırız :)

1 transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hucreli. 1. Kalite dedi doktorum

Back
X