- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 13
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme olabilir canı korkma hemen doktoruna sor bide regli gunun nezöamKimse yok mu bana bi cvp verecek
Merhaba.bugün transferin 11.günü.bhcg baktirdim.39.iki gün sonra tekrarliycaz.ama çok korkuyorum.canım ben 9. günümde test yaptım koskoca tek çizgi idi 10 gün kan verdim sonucum 300 idi.. idrar testi yanıltıyor sende sabret 2 gün sonra kan ver vars akand acıkar
Kızlar ölcem heyecandan.2. Gün embriyosu koydular.çok ağrim var diye gittim Dr.endometrium 20 mm.bhcg 39 çıktı.transferimin 11.günü.sizce hamilemiyim![]()
Ayyy hadi inşallah kuzum yaa..tek korkum doktorum 8.gün tekrar 3/1 ovitrelle yap dedi.oda HCG iceriyo ya.ondan korkuyom.2 gün sonra tekrarliycaz bakalım.umarım düşmez değercanısı hamilemiyimde ne demek 5 olması gereken değerin 39 endometrüm da süper bebeişin sıkıca tutunmus
kaçıncı günü kü bugunAyyy hadi inşallah kuzum yaa..tek korkum doktorum 8.gün tekrar 3/1 ovitrelle yap dedi.oda HCG iceriyo ya.ondan korkuyom.2 gün sonra tekrarliycaz bakalım.umarım düşmez değer
11.günkaçıncı günü kü bugun
Canım yaa nasıl iyi geldin cookk sağol.7 ocakta asıl sonuç.tabii sonrası da var.11 haftalık bi bebek kaybettim.mümkün değil kuzum 4 gün sürüyor iğnenın etkısı
Canım yaa nasıl iyi geldin cookk sağol.7 ocakta asıl sonuç.tabii sonrası da var.11 haftalık bi bebek kaybettim.![]()
İnşallah kuzum.sen ne yapıyorsun buarada.tüpmüydü bebişler.şimdi var mi planlar.BENIMDE 2 kaybım var canım ınsallah bu kez yavrularımız bızımle olur
Var canim karnimdaki tospik yada tospikleri büyütmekİnşallah kuzum.sen ne yapıyorsun buarada.tüpmüydü bebişler.şimdi var mi planlar.
İnşallah güzel sonuçlarını alırız :)Kızlar benim bugün transferde 8. Günüm cumartesi test günüm. Meraktan bi hal oldum test yapmak istiyorum Ama üzülmek istemiyorum. 7. Güne kadar kasik batması halsizlik göğüs ağrısı oldu. Ay gelmiyor cumartesiii :)