Tüp bebek sonucu bekleyenler

1 transfer edildi 3. Gün embriyosu 8 hucreli
Çok fazla yönlendirmek istemiyorum ama ben sonuçla önce kendim yüzleşmek istediğim için evde test yaptım hep.
Bu sonuca psikolojimi hazırlamamda yardımcı oldu. 10.gün de çok erken değil silik de olsa ikinci çizgi çıkar inşallah

S.a.isminize flover demek biraz garip olacak ama ..benimde transferim dun gerceklesti hayirlisiyla 1 iyi 1 orta 5gun dondurulmus empriyoskolarimiz yerlerine yerlestiler rabbim hayirlisiyla tutunmalarini yada tutunmasini nasip edsin..yasim 36 diyarbakir memorial ugur deger beyefendi transferimizi gerceklestirdi.uzun ve zor bir surecle tam 3 aydir emek veriyoruz.Rabbim sizede yarin bizede hayirli mujdeli haberler almayi nsip edsin..bu arada gecen 10gunde. Nelere dikkat eddiniz..bana normal hafif isler yap dediler ya size...hay.cumalar

S.a.isminize flover demek biraz garip olacak ama ..benimde transferim dun gerceklesti hayirlisiyla 1 iyi 1 orta 5gun dondurulmus empriyoskolarimiz yerlerine yerlestiler rabbim hayirlisiyla tutunmalarini yada tutunmasini nasip edsin..yasim 36 diyarbakir memorial ugur deger beyefendi transferimizi gerceklestirdi.uzun ve zor bir surecle tam 3 aydir emek veriyoruz.Rabbim sizede yarin bizede hayirli mujdeli haberler almayi nsip edsin..bu arada gecen 10gunde. Nelere dikkat eddiniz..bana normal hafif isler yap dediler ya size...hay.cumalar
Transferiniz hayırlı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Ben ilk 3 tedavimde iki hafta yattım ama anladım ki yatmanın faydası yerine zararı oluyormuş. Son tedavimde 2 hafta hiç iş yapmadım ki hala iş yapmıyorum. Ama yemeğimi yaptım, evde oturdum dinlendim ara ara uzandım örgü ördüm kafamı dağıtmaya çalıştım. Diğer tedavilerde yürümeye bile korkuyordum düşer diye ama psikoloğum nasıl yürürken organlarımız düşmüyorsa bebek de düşmez deyince rahatladım :) her gün 15 / 20 dk yürüdük iğnelerim vardı ki hala var 65 iğne oldu artık zor yürüyüp zor oturuyorum ama çok şükür olumlu sonucu aldkya bugünlerde geçecek inşallah

M
Merhaba bende sadece ihtiyaç için kalktım yattım oturdum evde yürüyüş yaptım az da olsa günde 3 buçuk litre su içtim. Protein ağırlıklı beslendim. Hepsi bu kadar rabbim ins yüzümüzü güldürur hepimizin.

Ne güzel bir şey sonuç alabilmek keşke bende sonucum güzel diye bilseydim emeğimin çabanın karşılığını alabilseydim allah banada nasip etti diyebilseydim 12 gün 18.97 14 gün 19.97 bu değerle hamile olabirmiyim sizce tabi birde adet kanaması başladı oysa ne umutlanmisdim

Allah herkese güzel sonuçlar nasip etsin. Benim negatif :KK43:
Cok gecmis olsun canim demekki zamani deglmis oyle dusun benmde tutmaynca yikilmistim ama alisiyo insan insallahh birdahaki denemelerimiz tutar allahim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Cok gecmis olsun canim demekki zamani deglmis oyle dusun benmde tutmaynca yikilmistim ama alisiyo insan insallahh birdahaki denemelerimiz tutar allahim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Amin allah razı olsun. Napalım allahın takdiri.diyecek söz yok

Amin allah razı olsun. Napalım allahın takdiri.diyecek söz yok
TevekkeltuAlallah mevlam neyler neylerse guzel eyler...ins biraz toparlanin tekrar deneyeceksiniz ve ins bukez mujdeli haberler vereceksiniz.benimde transferin 3 gunu...biraz ayakta biraz dinlenmede ins ben sizlere mujdeli hayirli haberler veririm.sizlerede duaciyim ins...Yaradanim bize 1 erkek evlad verdi tekrar nasip edsin sizlerede anne olmayi nasip edsin.aminnn

Amin
TevekkeltuAlallah mevlam neyler neylerse guzel eyler...ins biraz toparlanin tekrar deneyeceksiniz ve ins bukez mujdeli haberler vereceksiniz.benimde transferin 3 gunu...biraz ayakta biraz dinlenmede ins ben sizlere mujdeli hayirli haberler veririm.sizlerede duaciyim ins...Yaradanim bize 1 erkek evlad verdi tekrar nasip edsin sizlerede anne olmayi nasip edsin.aminnn
İnsallah benim hiç evladım yok. Rabbim banada nasip eder inşallah. Herşeyin hayırlısı ne diyeyim. İsyan etsem kime edeyim. Allah allah allah. En büyük allah. Sabır allah.. Onun dediği olur. Ne diyeyim. Ne söyleyeyim. Allahım ins seninde meleğini korur sana nasip eder rabbim. Saglicakla

kızlar merhaba
çok uzun süredir yazmıyorum ama yazılanları takip ediyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin desemde her ay negatifi görünce üzülmemek elde değil biliyorum. Tam 15 ay boyunca yumurta tedavisi kaç kez aşılama olduysam hiç biri olmadı her ay yine yeni yeniden dedim ve en sonunda tüp bebek yaptırdım. Ama lütfen pes etmeyin Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.

benim ilk tüp bebek denemem. 12. gün sonucun 104 çıktı iki gün sonraysa 347. sonuçlara göre hamilesin dediler bu cuma kese görmeye gidicem inşallah kese görülür. Allah hepimize yardımcı olsun
Hayırlı olsun çok sevindim :)

Allah razı olsun inşallah güzel haberleri cuma günü de paylaşmak nasip olur :)
inşallah canım gönlünü ferah tut. ilk tedavide olmasına ayrı bi sevindim. çok şükür.
ben bir aşılama 4 tüp bebek tedavi sonrası ancak güzel haberi alabildim. Buna da hamdolsun :)

Arkadaşlar aranızda tüpleri kapalı olup tüp bebek deneyen var mı?tüpleri ameliyatla aldırmadan deneyen var mı

Arkadaşlar aranızda tüpleri kapalı olup tüp bebek deneyen var mı?tüpleri ameliyatla aldırmadan deneyen var mı
Ben denedim ama sonuç negatif oldu birinci kalite 2 embriyo transfer edilmişti şimdi başladım doktorum tüplerim almaya gerek yok dedi ama ne olur bilmem

Back
X