Caksan ne ya ozurndilerkm cleksan yazdim o gitmis
Benim 8.günüm kan testi 28.91 çıktı. Aradım doktoru mu pıhtilasmam var diye coraspin ve clexane 04 başlamamı söyledi. 18.30 gibi kanamam oldu. Ağladım sinirim bozuk ayağımın altında yastık hocaya yazdım cevap vermedi. Korkuyorum eşim işte ne yapsam bilemedim. Dua edin lütfen bana
Kırmızı yoğun kanamamıBenim 8.günüm kan testi 28.91 çıktı. Aradım doktoru mu pıhtilasmam var diye coraspin ve clexane 04 başlamamı söyledi. 18.30 gibi kanamam oldu. Ağladım sinirim bozuk ayağımın altında yastık hocaya yazdım cevap vermedi. Korkuyorum eşim işte ne yapsam bilemedim. Dua edin lütfen bana
Kahvemsi kırmızı 4 damla kadar bir daha gelmedi. Doktorum cevap vermedi. Progestan için hemşire arkadaşım eve gelip yaptı. Yastık koydum kalçaya yakın yatıyorum.Kırmızı yoğun kanamamı
Korkmayın benim 9. Gün gelmişti acile koşup proluton depot iğne yapılmıştı. Sonrasındada 6. Haftada yoğun kırmızı kanama geçirdim. Hastanede yattım çıktım bildiğim tek çare yatmak. 8+5 te kanama alanının geçtiğini öğrendim. Bol bol yatın inşallah bir şey olmazKahvemsi kırmızı 4 damla kadar bir daha gelmedi. Doktorum cevap vermedi. Progestan için hemşire arkadaşım eve gelip yaptı. Yastık koydum kalçaya yakın yatıyorum.
İnşallah canım benim doktora ulaşamayınca proluton yaptırmadım. İlk bebeğimde onu yapmışlardı kalbi durdu diye kaybettim. Yarını bekliyorum inşallah yoluna girer herşeyKorkmayın benim 9. Gün gelmişti acile koşup proluton depot iğne yapılmıştı. Sonrasındada 6. Haftada yoğun kırmızı kanama geçirdim. Hastanede yattım çıktım bildiğim tek çare yatmak. 8+5 te kanama alanının geçtiğini öğrendim. Bol bol yatın inşallah bir şey olmaz
Ve bende kanama olmadı yerleşme kanaması olmadı resmen kafayı yicem yaa bildiğim şeyleri unutur oldm
Canm benim ilk denemem bende fitil kullanıyorm ama bu iki gündür akntım var ondan önce yok du şimdi ıslaklık hissediom hatta kan mı diye merak ediorm benm trasferi sayarsak 6.günüm hiç bir belirti yok masal ya kendimi dinliom bişi yokKaçıncı denemen ? O su gibi akıntı bende de var ama ben fitil e yoruyorum . Benim de bugün 9 . Günüm senin kaçıncı ?
Birde sende kanama oldumuKaçıncı denemen ? O su gibi akıntı bende de var ama ben fitil e yoruyorum . Benim de bugün 9 . Günüm senin kaçıncı ?
canım ne yaptı merak ettimm test yaptın mııHanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....
Birde sende kanama oldumu
Yarın idrar testi yapıcam bakalım ne olucak :)
Benim 8.günüm kan testi 28.91 çıktı. Aradım doktoru mu pıhtilasmam var diye coraspin ve clexane 04 başlamamı söyledi. 18.30 gibi kanamam oldu. Ağladım sinirim bozuk ayağımın altında yastık hocaya yazdım cevap vermedi. Korkuyorum eşim işte ne yapsam bilemedim. Dua edin lütfen bana
3. Gün embriyosu inşallah hayırlısıyla devamı gelircanım öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah
şimdi nasılsın devamı gelmez inşallah
benim oğlumda 5-7 haftalar arası kahverengi lekelenme oldu hatta bazen bordo renge döndü inşallah sağlıkla gelişir miniğin
kaçıncı gün embriyosu idi
Canım geziniyodum gördüm ,değerin çok iyi...hiç meraketme tekrarlamıycak yerleşme olduğu için olmuş bence...hayırlısı ile kucağına al arkadaşım o kadar mutlu oldum ki3. Gün embriyosu inşallah hayırlısıyla devamı gelir
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısıCanım geziniyodum gördüm ,değerin çok iyi...hiç meraketme tekrarlamıycak yerleşme olduğu için olmuş bence...hayırlısı ile kucağına al arkadaşım o kadar mutlu oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?