Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benim 8.günüm kan testi 28.91 çıktı. Aradım doktoru mu pıhtilasmam var diye coraspin ve clexane 04 başlamamı söyledi. 18.30 gibi kanamam oldu. Ağladım sinirim bozuk ayağımın altında yastık hocaya yazdım cevap vermedi. Korkuyorum eşim işte ne yapsam bilemedim. Dua edin lütfen bana

Bol bol dinlen stres yapma sakin ol.İnşallah bir şey olmaz canım.

Kırmızı yoğun kanamamı

Kahvemsi kırmızı 4 damla kadar bir daha gelmedi. Doktorum cevap vermedi. Progestan için hemşire arkadaşım eve gelip yaptı. Yastık koydum kalçaya yakın yatıyorum.
Korkmayın benim 9. Gün gelmişti acile koşup proluton depot iğne yapılmıştı. Sonrasındada 6. Haftada yoğun kırmızı kanama geçirdim. Hastanede yattım çıktım bildiğim tek çare yatmak. 8+5 te kanama alanının geçtiğini öğrendim. Bol bol yatın inşallah bir şey olmaz

İnşallah canım benim doktora ulaşamayınca proluton yaptırmadım. İlk bebeğimde onu yapmışlardı kalbi durdu diye kaybettim. Yarını bekliyorum inşallah yoluna girer herşey

Kızlar benm trasfer günü ile beraber 6. Günüm bugün beyaz akıntım cok gelio anlamadm tutmadı mı acaba ya

Ve bende kanama olmadı yerleşme kanaması olmadı resmen kafayı yicem yaa bildiğim şeyleri unutur oldm

Ve bende kanama olmadı yerleşme kanaması olmadı resmen kafayı yicem yaa bildiğim şeyleri unutur oldm

Kaçıncı denemen ? O su gibi akıntı bende de var ama ben fitil e yoruyorum . Benim de bugün 9 . Günüm senin kaçıncı ?

Kaçıncı denemen ? O su gibi akıntı bende de var ama ben fitil e yoruyorum . Benim de bugün 9 . Günüm senin kaçıncı ?
Canm benim ilk denemem bende fitil kullanıyorm ama bu iki gündür akntım var ondan önce yok du şimdi ıslaklık hissediom hatta kan mı diye merak ediorm benm trasferi sayarsak 6.günüm hiç bir belirti yok masal ya kendimi dinliom bişi yok

Senin kaçıncı gün embriyosu bak senin yine bana göre az kalmıs canım inşallah ilk senin hamile oldugunu duyarız sonra ben derm sana inşallah

C
canım ne yaptı merak ettimm test yaptın mıı

Birde sende kanama oldumu

Yok canım kanamam olmadı.
5 .Gün embriyosu transfer edildi.
Dediğim gibi canım bende de bir belirti yok bakalım test gününe kadar beklicem
İnşallah canım allah razı olsun

canım öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağında göstersin inşallah
şimdi nasılsın devamı gelmez inşallah

benim oğlumda 5-7 haftalar arası kahverengi lekelenme oldu hatta bazen bordo renge döndü inşallah sağlıkla gelişir miniğin

kaçıncı gün embriyosu idi

3. Gün embriyosu inşallah hayırlısıyla devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…