- 19 Nisan 2015
- 47
- 12
- 38
- 40
Yapmadım.iste diyorum ya zor duruyorum kendimiC
canım ne yaptı merak ettimm test yaptın mıı
Canım sen idrar testini yaptın mı ?
Yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı yanlış görmediysem. Pazar gününü bekliyorum. Sen nasılsın??
Canm bugğn kacıncı günün seninİyiyim canım bende işte test gününü bekliyorum
Blast mı canım seninn aayy cok sabırsızlandm nasıl beklion yapsamıydın acaba10. Gün canım.
Blast mı canım seninn aayy cok sabırsızlandm nasıl beklion yapsamıydın acaba
Hangi novada yaptın canımm blast dediğim embryo kacıncı gün verildi sana 5.gün se blast oluyor
Gaziantepdemisin canım yaa 5. Gün embryosu ise 9.günden cıkıo kandaa inşallaah inşallaah hamilesindir hayırlısıyla
Kaç tane trasnfer edildi canm bir belirti var mı benm 6.günüm belim agrıyor masada oturamıom uzun süre agrısını hissediom ama hiç kasık agrım yok lekelenme de yok
Ben 3. Gün transfer oldm iki tane biri 8 hücreli birinci kalite biri birinci kaliteye yakn 10 hücreli hoş hersey allaha kaldıı allah isterse olur ben de hissetmiyorum hiç bişi dua ediom konusuom bazen gecmio iş beni oyalamıyor aklmdan cıkmıyor kii bir de diolar düşünme allah askna mümkün mü düşünmemek
İşde taktım ki ne taktım yani diyorumm bana hissetirin kendinizi diyorum onlarla konusurken ama cok haklısın biraz daha sabır senin yine iki gün benm 6 günüm var bana güzel haberler verirsin inşallaah inşallaaahhhh cok mutlu oluyorm böyle pozitifleri görnce bzii bizden başka kimse anlamaz
Nova mi ins hamilesindir ama o insanlardan nefret ediyorum benBlast dediğin ne canım ilk denemem ya o yüzden bilmiyorum.
Yok ya yapmak istemiyorum test gününde varsa yoksa çıksın şimdi yaparsam çok üzülürüm çıkmazsa birde allah korusun. Bu arada bende nova da yaptırdım transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?