Ben kullanıyorm ancak su gibi akıntım yok sadece doktor bana dediki vücut ihtiyacı kadar olanı alacak ihtiyacı olmadıgı vücuddan atar korkma demişdi senin ki de öyledir canm
Kacıncı günün canımTeşekkür ederim canım
8. Günüm canımKacıncı günün canım
Kacıncı günün embriyosu iyi senin az kalmıs yaa inşallah sende burdan güzel şeyler paylaşırsın8. Günüm canım
Kacıncı günün embriyosu iyi senin az kalmıs yaa inşallah sende burdan güzel şeyler paylaşırsın
transfer sonrası kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu konduCanım değerim 11 çıktıbu saatten sonra da artmaz heralde. Dr jel kullanımına devam dedi ama diğer ilaçları kesti. Öyle işte. Perşembe bir daha test yapıcaz.
Değeri düşük olupta sonradan yükselen var mı?
Pazartesi canım benim test traihim.
İnşallah canım güzrl haber verebilirim inşallah
6. Gün iyi kalite 2 tane kondu ve dün 12. Günümdü. Yarın bir daha test yapıcaz ama sadece kontrol amaçlı. Şu saatten sonra artacak değil ya..transfer sonrası kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu kondu
bunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,6. Gün iyi kalite 2 tane kondu ve dün 12. Günümdü. Yarın bir daha test yapıcaz ama sadece kontrol amaçlı. Şu saatten sonra artacak değil ya..
Elbette öyle, en basından beri hep hayırlısını istedim. Bakalım zaman neler gösterecek.. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebişlerini kavuştursun inşallahbunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,
ne yapsak zamanı gelmeden elde edemiyoruz istediklerimizi,
Rabbim kalbini ferahlatsın
İyiyim canım sen nasılsın ? Seninde mi 8. Gün canım? Yok canım bende bir şey
Evet bugün 8. günüm. Günler azaldıkça beklemek zorlaşıyorHiç test yaptın mı canım?
Aynen canım. Yok hiç yapmadım sen
Hanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....
Hanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....
Saba akşam 2 ser tane çaksan iğne estrofen 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?