Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ben kullanıyorm ancak su gibi akıntım yok sadece doktor bana dediki vücut ihtiyacı kadar olanı alacak ihtiyacı olmadıgı vücuddan atar korkma demişdi senin ki de öyledir canm

Teşekkür ederim canım

transfer sonrası kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu kondu

Pazartesi canım benim test traihim.
İnşallah canım güzrl haber verebilirim inşallah

Nasılsın canım?? Seninle aynı gidiyoruz ama benim test günüm pazar. 7. günümde şiddetli kasık ağrısıyla uyandım sende öyle bir şey yaşadın mı?

İyiyim canım sen nasılsın ? Seninde mi 8. Gün canım? Yok canım bende bir şey

6. Gün iyi kalite 2 tane kondu ve dün 12. Günümdü. Yarın bir daha test yapıcaz ama sadece kontrol amaçlı. Şu saatten sonra artacak değil ya..
bunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,
ne yapsak zamanı gelmeden elde edemiyoruz istediklerimizi,
Rabbim kalbini ferahlatsın

bunu da arkasında bilemediğimiz hayırlar vardır,
ne yapsak zamanı gelmeden elde edemiyoruz istediklerimizi,
Rabbim kalbini ferahlatsın
Elbette öyle, en basından beri hep hayırlısını istedim. Bakalım zaman neler gösterecek.. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebişlerini kavuştursun inşallah

Son düzenleme:
Hanginize ne desem bilemedim ki hepimiz kader arkadaşıyız birbirimizi bizden başkası da bu kadar yürekten anlayamaz.benim de şu an şu gibi alındım.var anlamadim.kasik batmanlarım azaldı dünden beri ama yorulunca ağrıyor kasiklarim.yine.ilk günler ama yorulmadan da baya ağrıyordu.9.ghnum ve idrar testi yapmamak için zor duruyorum iki gündür de acayip sinirlerim bozulmaya başladı stres doluyum.sanirim.allah hepinize yardım.etsinallah var dert yok...yeter ki ol desin....

Aynen öle canım kun fe ye kun rabbim yeter ki dilesin inşallah. Bence test zamanını bekle benim de 8. Günüm ama bende belirti vs hiçbir şey yok

Fitil kullanıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…