Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kıyamammm
İnşallaaah yükselir inşallaaah allahım hayırlısıyla versin sana da canm hayırlısıyla sevndirsin seni

Arkadaşlar doktor bana jel vermedi bu jel ne oluyor bana bir fitil verdi bir de gğnlük iğne başka birley yok

Her dr un tedavisi başka başka oluyor kızlar vücudunuza göre veriyorlar. Kafaniza takmayın

Şu belimize yapatrsıpımız mı ben de var o ben bugün işe başladım gidiom hatta suan cok korkuom bişi olmaz inşallah yaa 5. Günüm
Canım kafana takma bak benim bu 4. İlk 2 tedavimde o senin yapistirdigundan ve progesteron fitili kullanmıştım
Fakat bu son 2 tedavimde de jel kullandım iki doktor iki ayrı ilaç
Fazla takılma her doktorun tedavisi bir olmuyor

Hımm anladım canımm peki sendeki sıkıntı neydi allahım inşallah bu sefer olur senin de

Hımm anladım canımm peki sendeki sıkıntı neydi allahım inşallah bu sefer olur senin de
İnsallah canım bizim sıkıntı eşimden canım ..Şubat ayında 3. Tedavimde gebe kaldım kalp atim larını duyduk duydugumuz hafta geri durmus. O şekilde kaybettik
İnşallah bu sefer tutar ve son olur. Önemli olan sonunu getirmek hamileliğin. Allah hayirlisini versin

Amin canım amiin allahım kalıcı olanı versin sevndirip de almasın elimizden allahım snin de yüzüne baksın inşallaah bu son tedavın olur hayırlısıyla alırsın kucagına

Amin canım amiin allahım kalıcı olanı versin sevndirip de almasın elimizden allahım snin de yüzüne baksın inşallaah bu son tedavın olur hayırlısıyla alırsın kucagına
Amin canım inşallah cumlemize hayırlısı olsun☺

Günaydın kızlar progestan fitil kullanıpta su gibi akıntısı olan var mı?

Günaydın kızlar progestan fitil kullanıpta su gibi akıntısı olan var mı?
Ben kullanıyorm ancak su gibi akıntım yok sadece doktor bana dediki vücut ihtiyacı kadar olanı alacak ihtiyacı olmadıgı vücuddan atar korkma demişdi senin ki de öyledir canm

Kızlar ben oturuorum skntı olurmu ayakda durmamaua çalışıyorm ama oturmak da korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…