İnşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın canımTEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM .. İNŞALLAH HAFTAYA KALP ATIŞLARINIDA GÖREBİLİRİZ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın canımTEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM .. İNŞALLAH HAFTAYA KALP ATIŞLARINIDA GÖREBİLİRİZ....
İNŞALLAH CANIM ...İnşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın canım
Ben de kan verdim bekliyorum hadi hayırlısı İyi haberler alıp verelim inşallahKizlar kan verdim sonuc bekliyorum nolur dua edin bana pozitif çıksın kalbim duracak
Kizlar kan verdim sonuc bekliyorum nolur dua edin bana pozitif çıksın kalbim duracak
kızlar rabbim yüzünüzü güldürsün inş mübarek cuma saatiBen de kan verdim bekliyorum hadi hayırlısı İyi haberler alıp verelim inşallah
Negatif degerim 5.5 cikmiskızlar rabbim yüzünüzü güldürsün inş mübarek cuma saati![]()
Canım benim bu vajinal Ağrı'm var genelde adetimde biraz korkuyorum tahlilimde sistem bozuk diye çıkmadıTÜP BEBEK SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR BEN 5HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEYİM KESE GÖRÜNDÜ VE POZİTİF SONUÇ ALMADAN ÖNCE VE SONRASINDA HİÇ BİR GEBELİK BELİRTİSİ YAŞAMADIM HALA DAHA YAŞAMIYORUM, O YÜZDEN BELİRTİ ARAMAYIN VE BUNDAN DOLAYI CANINIZI SIKMAYIN .....
Sende test yaptırmıstın galiba sonucu ciktimiCanım çok üzüldüm daha Zaman'ı varmış demekki. Seni okadar hisettimki üzüntünü
Cok üzüldüm canim senin donmussun varmiydi benim iki tane var doktor arayacak beni ona göre yol çözeceğiz canimBenim de negatif Can'ım![]()
Sen bizi hiç düşünme canım yarın büyük gün insallah bebislerin tutunacak sana canimkızlar sakın üzmeyin kendinizi bu işin en büyük tarafıda psikoloji. yüksek tutmaya çalışın ve sakın üzmeyin kendinizi. rabbim nasip etsinde geç gelsin önemli değil..
Degerin kaç cikmis çok üzüldüm canim insallah olacak seni anlıyorum çok zor canim ya ben agliyorum devamli gözler yaşlı isteyim Tutamıyorum kendimiÇok üzgünün 4. Denemem ve yine negatif dondurulmuşum da yok maalesef kısmetimizde daha yokmuş demekki
Aaaa cok üzüldüm ..hayırlısı olsun. .umudunu sabrini kaybetmeNegatif degerim 5.5 cikmis