Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Insallah saol. Bende korkuyorum . Rabbim nasip etsin hayirlisini versin

Canım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Seninde basinsagolsun. Sefatcimiz olsun lar insallah kuzularimiz

Merhaba
19 kasımda transferim yapıldı 6. Gün embriyosu 2 adet. 30 kasım test günüm çok heyecanlıyım :) bu umutlu yolda herkese bol şans. İnşallah güzel haberler paylaşırız

Arkadaşlar bu arada test sonucu pozitif çıktıktan snra da bu iğneler vuruluyormu acaba ya? Artık oturmaktan korkuyorum resmen o derece yani ;) Rabbim inşallah bu çektiklerimizle elimizi boş bırakmasinn Amin...

Arkadaşlar bu arada test sonucu pozitif çıktıktan snra da bu iğneler vuruluyormu acaba ya? Artık oturmaktan korkuyorum resmen o derece yani :KK66: Rabbim inşallah bu çektiklerimizle elimizi boş bırakmasinn Amin...
. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunur

. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunur

anladım cnm ınsallah biter... canım benım ınşallah bir dahaki sefer melegin seninle olur

Back
X