• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sorması Beta pozitif bir hafta sonra kan geldi?

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Arkadaşlar merhaba. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçen hafta pazartesi pozitif çıktı 340, çarşamba tekrar bakıldı 650 çıktı. Bu hafta keseyi görmeye gidecektik kanama oldu şimdi peçeteyi doldurdu kan şeklinde. Coraspirini kesmemi söylediler devamı gelirse proluton 500 mg düşük önleyici vurulmalı söylediler. Tüp bebekte yaşayan var mı böyle çok tedirginim

Gecmis olsun pruluton u simdi vurdursanız daha iyi degil mi aslında kanama olur olmaz vuruluyor düşük onleyici en azından hap verilir
Siz kadın dogum acile gidin bence kanama oldugunu soyleyin onlar yapar iğne
İns bebeginiz sizinledir

Ya bu kanama neden oldu çok canım sıkkın. Kanama olup hamileliği devam eden var mı acaba

Benim çok oldu kanamam çok şükür devam ediyor sürekli dinlenin ilk haftalarda kanama alanı olabiliyor
Kanama alanı nedir? Çok üzüldüm bugün ağladım sizde de normal şekilde bir kanama mı oldu kırmızı benimki. Yattım kalkmıyorum yarın betaya baktırcaz keseye bakacak doktor.

Kanama alanı nedir? Çok üzüldüm bugün ağladım sizde de normal şekilde bir kanama mı oldu kırmızı benimki. Yattım kalkmıyorum yarın betaya baktırcaz keseye bakacak doktor.
Benim hiç durmayan kanamalarım oldu kanama alanı olabiliyormuş rahim içinde benim vardı iğne felan hiç birşey fayda etmedi inşallah bundan sonra olmaz diye dua ediyorum

Benim hiç durmayan kanamalarım oldu kanama alanı olabiliyormuş rahim içinde benim vardı iğne felan hiç birşey fayda etmedi inşallah bundan sonra olmaz diye dua ediyorum
İnşallah olmaz sağlıkla alırsınız bebeğinizi. Ben de çok korkuyorum umarım bi aksilik çıkmaz yarın

Normal
İnşallah olmaz sağlıkla alırsınız bebeğinizi. Ben de çok korkuyorum umarım bi aksilik çıkmaz yarın
amin . İnşallah çıkmaz pozitif ten sonra ilk günlerde kanama olabiliyor ama yerleşme kanaması evet insan çok korkuyor anlıyorum sizi ama yapacak birşey de yok Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Normal

amin . İnşallah çıkmaz pozitif ten sonra ilk günlerde kanama olabiliyor ama yerleşme kanaması evet insan çok korkuyor anlıyorum sizi ama yapacak birşey de yok Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip et
Merhaba çarşamba beta 650 idi. Bugün 970 çıktı hoca keseyi göremedi.sizde böyle oldu mu acaba çok moralim bozuk kusra bakmayın sorayım dedim

Merhaba çarşamba beta 650 idi. Bugün 970 çıktı hoca keseyi göremedi.sizde böyle oldu mu acaba çok moralim bozuk kusra bakmayın sorayım dedim
Merhaba hiç bilmiyorum ki doktorunuz ne dedi inş iyi olurherşeyin hayırlısı

Doktor betadaki artışı yavaş buldu hızlı artmamış dedi perşembeyi bekleyeceğiz yüksek şekilde artmazsa sanırım düşük yapıcam
Herşeyin hayırlısı olsun olmazsa inşallah daha sonra çok daha sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🙏

Back
X