Tüp bebek süreç ve öneriler ARALIK

umutsuzbirisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
206
202
53
Kızlar merhaba ,
Ben 2 yıllık evliyim 31 yaşında ve pkosluyum
Eşimde sorun yok . Daha önce 2 kez aşılama oldum 1 i kimyasal olmak üzere 2 negatifim oldu bikaç aydır herhangi birşey yapmadan doğal süreçle ilerledik fakat bu ay tüp bebeğe başladık .
Doktor sevdiğimiz hasta gruplarındansın dedi herhangi bir kan testi vs yapmadı gonal f ve tarlusal verdi şuan 1 haftalık ilaç yükleme yumurta büyütme sürecindeyim anlayacağınız
Konuyu açma nedenim benimle aynı süreçlerde olan arkadaşlarla bu süreçte beslenme veya ne gibi şeyler yapıyorsunuz paylaşmaj ve tabiki sonuç olumlu olursa birilerine umut olmak 🤲🏻🥰
Bekliyorum sizleri de konu başlığı altına ☺️

Yok mu kimse aralıkta tüp bebeğe başlayan ☺️
ben varım. biz de 2 senedir istiyoruz aynı sorun sadece polikistik over var bende de eşimde problem yok. tahminen 2 haftaya kadar tedaviye başlayacağız adetimi bekliyorum. buradan haberleşelim. umarım güzel haberler veririz. 😇

Yok mu kimse aralıkta tüp bebeğe başlayan ☺️
Ben varım. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. 1 senedir korunmadığımız halde halde hamile kalamadım. Amh bakıldı maalesef 0.23 çıktı. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvurun dediler. Önce bahçeci ile görüştüm. Sonrasında geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Özgür Öktem ile görüştüm. Ücretsiz görüşme ve muayene oldum. Olumlu ve ılımlı yaklaştı. Memnun kaldım. Başlamaya karar verdim. Amh düşüklüğü nedeniyle 5 gün içinde raporumu da çıkardılar. İlaçlarımın hepsini bugün temin edeceğim. Regl olunca tedaviye başlayacağım inşallah... Hakkımızda hayırlısı olsun.

ben varım. biz de 2 senedir istiyoruz aynı sorun sadece polikistik over var bende de eşimde problem yok. tahminen 2 haftaya kadar tedaviye başlayacağız adetimi bekliyorum. buradan haberleşelim. umarım güzel haberler veririz. 😇
Başka bir konu başlığında yine bulduk birbirimizi canım :)
Başlayınca mutlaka yaz takipteyim seni 😘

Ben varım. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. 1 senedir korunmadığımız halde halde hamile kalamadım. Amh bakıldı maalesef 0.23 çıktı. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvurun dediler. Önce bahçeci ile görüştüm. Sonrasında geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Özgür Öktem ile görüştüm. Ücretsiz görüşme ve muayene oldum. Olumlu ve ılımlı yaklaştı. Memnun kaldım. Başlamaya karar verdim. Amh düşüklüğü nedeniyle 5 gün içinde raporumu da çıkardılar. İlaçlarımın hepsini bugün temin edeceğim. Regl olunca tedaviye başlayacağım inşallah... Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun süreç yorucu ve zor ama imkansız değil inşallah her birimiz birkaç ay sonra buradan güzel haberler veririz
Ben de gonalfimin 4. Günündeyim sen temin ettin mi ilacını hangi ilacı verdi doktorun ?
Kuzenimde de amh düşüklüğü vardı İlk tüp bebekte gebe kaldı 😊
Başlayınca haberdar et bizi de :)
Ya kızlar bi de bu süreçte nasıl beslenmek ne yapmak lazım araştırdınız ya da konuştunuz mu doktorlarınızla nelere dikkat etmek gerek ben heyecandan hepsini unuttum soramadım 😳🤦🏻‍♀️

Merhabalar biz de 2 buçuk yıldır istiyoruz bende bi sıkıntı yok eşimin değerleri düşük biraz. Daha önce 2 aşılama oldum hiç gebelik oluşmadı. Bu ay adetimle başlayacağız inşallah

yazacağım canım bugün hormon testlerinin sonucu için aradılar hepsi normalmiş heyecanla regli bekliyorum artık 🥰
Gözün aydın çok sevindim canım benim ☺️
Bana hiç Hormon testi yapmadılar yaa direkt usgde polikistik olduğumu gördüler çat diye tedavi başladılar normal mi acaba ☺😀

Canım öncelikle çok geçmiş olsun süreç yorucu ve zor ama imkansız değil inşallah her birimiz birkaç ay sonra buradan güzel haberler veririz
Ben de gonalfimin 4. Günündeyim sen temin ettin mi ilacını hangi ilacı verdi doktorun ?
Kuzenimde de amh düşüklüğü vardı İlk tüp bebekte gebe kaldı 😊
Başlayınca haberdar et bizi de :)
Ya kızlar bi de bu süreçte nasıl beslenmek ne yapmak lazım araştırdınız ya da konuştunuz mu doktorlarınızla nelere dikkat etmek gerek ben heyecandan hepsini unuttum soramadım 😳🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim. 24 Kasımda adet olmuştum. Bir sonraki adet döneminde tedaviye başlayacaktım. 2 gündür lekelenme oldu. Dün akşam itibariyle kanama başladı. Adet mi değil mi bilmiyorum. Bugün doktora gideceğim. Gelecek ay 12 gün gecikme olmuştu. Acaba o yüzden erken mi adet oldum bilmiyorum. Doktorun bana verdiği ilaçlar ekte onların harici ilacım yok. Beslenmeyle ilgili benimde hiç bilgim yok. Bugün sorar öğrenir size yazarım. :)

Eklentiler

• 20211202_174806.webp
    20211202_174806.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 92
Gözün aydın çok sevindim canım benim ☺️
Bana hiç Hormon testi yapmadılar yaa direkt usgde polikistik olduğumu gördüler çat diye tedavi başladılar normal mi acaba ☺😀
olabilir canım hormon testi aslından transfer öncesi daha önemli. sanırım önlem amaçlı yaptılar. tsh sınırı 4 mesela benim 3.28 çıkmış aslında normal değer ama gebelik için 2.50 altında olmasını istiyoruz o yüzden hafif bir ilaç vericem demiş doktor.

olabilir canım hormon testi aslından transfer öncesi daha önemli. sanırım önlem amaçlı yaptılar. tsh sınırı 4 mesela benim 3.28 çıkmış aslında normal değer ama gebelik için 2.50 altında olmasını istiyoruz o yüzden hafif bir ilaç vericem demiş doktor.

Anladım canım ☺️
İnş tüm değerlerin istenen düzeyde olur 🤲🏻😊
Neyse artık pazartesiden sonra bakıcam neler olucak 🙈🥰

canım nasıl gidiyor süreç merak ettim 😇
canım nasıl gidiyor süreç merak ettim
😇
Canım gonal f 1 hafta kullandım pazartesi kontrolüm vardı ultrasonla baktılar 25 tane folikülüm oluşmuş çoğunda yumurta vardır dedi doktor 🥰🙈
1 kutu daha gonal f aldırdı yarına kadar kullanmaya devam edeceğim yarın tekrar yumurta takibi var sayıda büyüklükte artışa bakılacak 🥰
Allahtan bir aksilik çıkmazsa da cuma opu ( yumurta toplama işlemi ) var ☺️
Toplama işleminden sonra Eğer embriyo oluşur ise , transfer Polikistik olduğumdan 1.5 ay sonra şubat gibi yani ☺️
Sen ne yaptın oldun mu adet ☺️

Back
X