Tüp bebek süreç ve öneriler ARALIK

Benim de salı opu çok heyecanlıyım ilk defa olacağı İçin.Umarım güzel haberler veririz
Ben cuma yaptırdım çok heyecanlı ve ürkektim opu konusunda ama Hiç düşündüğüm gibi olmadı çok rahat ve kolay bi işlem oldu ☺️
Umarım umut eden bekleyen herkes çok şükür oldu sevinci yaşar 🤲🏻

Kızlar merhaba ,
Ben 2 yıllık evliyim 31 yaşında ve pkosluyum
Eşimde sorun yok . Daha önce 2 kez aşılama oldum 1 i kimyasal olmak üzere 2 negatifim oldu bikaç aydır herhangi birşey yapmadan doğal süreçle ilerledik fakat bu ay tüp bebeğe başladık .
Doktor sevdiğimiz hasta gruplarındansın dedi herhangi bir kan testi vs yapmadı gonal f ve tarlusal verdi şuan 1 haftalık ilaç yükleme yumurta büyütme sürecindeyim anlayacağınız
Konuyu açma nedenim benimle aynı süreçlerde olan arkadaşlarla bu süreçte beslenme veya ne gibi şeyler yapıyorsunuz paylaşmaj ve tabiki sonuç olumlu olursa birilerine umut olmak 🤲🏻🥰
Bekliyorum sizleri de konu başlığı altına ☺️
Merhaba bende pcosum eşimde sorun yok. Çeşitli tedaviler gördüm en son tüp bebek yaptırdık. Bizim doktorda pcos en sevdiğimiz grup demişti. Normalde %60 gebelik şansı pcoslarda bu oran %75 falan demişti. ( oranlardan tam emin değilim böyle biseydi) ilk transfer taze yapıldı bana kimyasal oldu. 2. Transfer donmus embriyo transferiydi o tuttu şimdi 6 aylık kızım. Transfer sonrası ananas ve kabak çekirdeği önermişti doktorum hergun kabak çekirdeği yemiştim. Etkisi varmı bilemem ama. Bide yükseğe uzanma ve kabız olma demişti bunlara dikkat etmiştim süreç boyunca

Merhaba bende pcosum eşimde sorun yok. Çeşitli tedaviler gördüm en son tüp bebek yaptırdık. Bizim doktorda pcos en sevdiğimiz grup demişti. Normalde %60 gebelik şansı pcoslarda bu oran %75 falan demişti. ( oranlardan tam emin değilim böyle biseydi) ilk transfer taze yapıldı bana kimyasal oldu. 2. Transfer donmus embriyo transferiydi o tuttu şimdi 6 aylık kızım. Transfer sonrası ananas ve kabak çekirdeği önermişti doktorum hergun kabak çekirdeği yemiştim. Etkisi varmı bilemem ama. Bide yükseğe uzanma ve kabız olma demişti bunlara dikkat etmiştim süreç boyunca
Çok şükür siz gönlünüzün muradına ermişsiniz darısı bize inşallah 😊🤲🏻
Ben de yumurta toplama işlemini yaptırdım transfer 1.5 ay sonra olacak umarım iyi sonuçlar alırım Allah bu yolda kimseyi utandırmasın 🤲🏻 kabak çekirdeğini duymuştum ben de teşekkürler yorumunuzla umut olduğunuz için ☺️

Çok şükür siz gönlünüzün muradına ermişsiniz darısı bize inşallah 😊🤲🏻
Ben de yumurta toplama işlemini yaptırdım transfer 1.5 ay sonra olacak umarım iyi sonuçlar alırım Allah bu yolda kimseyi utandırmasın 🤲🏻 kabak çekirdeğini duymuştum ben de teşekkürler yorumunuzla umut olduğunuz için ☺️
Rica ederim inşallah en kısa zamanda sizde kavusursunuz yavrunuza Allah'im daha fazla bekletmesin inşallah 🤲

canım ne durumdasın ben hala başlayamadım stresten sanırım adetim gelmiyor doktor söktürücü yazdı bugün😅 opu oldun mu kaç yumurta toplandı
Benim de adetim bir türlü gelmemişti tüp bebeğe karar verdiğim ay , Kesinlikle stresten 🙈😀
Adet söktürücü verdiyse 2-3 güne sökülür bu hafta başlarsın sen de hayırlısıyla 🤲🏻☺️
Canım opu oldum ☺️
10 yumurta toplandı bekliyoruz kaçı embriyo oluşturup 5. Günü görecek çarşamba belli olacak ☺️

Benim de adetim bir türlü gelmemişti tüp bebeğe karar verdiğim ay , Kesinlikle stresten 🙈😀
Adet söktürücü verdiyse 2-3 güne sökülür bu hafta başlarsın sen de hayırlısıyla 🤲🏻☺️
Canım opu oldum ☺️
10 yumurta toplandı bekliyoruz kaçı embriyo oluşturup 5. Günü görecek çarşamba belli olacak ☺️
maşallah canım bol bol kaliteli embriyolarınız olsun inşallah 🥰

Selam kızlar aralık ayında baslayacak bende varım:) Şöyle ki yaş 41 düşük amh var. Reglilerim düzensiz. En son kasım 25 te regli oldum ilaçla ve regli bittikten sonra rahim filmi çekildi.Temiz cıktı çok şükür. Doktorum reglinin 3. günü itibariyle doğum kontrol hapına başlattı.İçmeye devam ediyorum bitmek üzere.Dün gittiğimde bir yumurta gördü dogum kontrol hapına ragmen kuculmemıs bu yuzden gonapeptyl verdi.14 gun boyunca ıgne yapacakmısım .Bu surec sonunda regli olacaksın ve reglinin 2. gunu geleceksın baslayacagız dedı .Bu süreçte ımpryl , omega 3 ,biosteron ve dogum kontrol hapını kullanıyorum . Her sabah arı sütü,polen ve propolis karışım yiyorum . Benim sürecim böyle umarım güzel haberler veririz birbirimize aralık ayında tedavi olacak arkadaşlarım birbirimize destel olalım lütfen .Bu sğreçte çok ihtiyacımız olacak sanırım :)Şansınız bol olsun arkadaşlarım ...

Kızlar merhaba ,
Ben 2 yıllık evliyim 31 yaşında ve pkosluyum
Eşimde sorun yok . Daha önce 2 kez aşılama oldum 1 i kimyasal olmak üzere 2 negatifim oldu bikaç aydır herhangi birşey yapmadan doğal süreçle ilerledik fakat bu ay tüp bebeğe başladık .
Doktor sevdiğimiz hasta gruplarındansın dedi herhangi bir kan testi vs yapmadı gonal f ve tarlusal verdi şuan 1 haftalık ilaç yükleme yumurta büyütme sürecindeyim anlayacağınız
Konuyu açma nedenim benimle aynı süreçlerde olan arkadaşlarla bu süreçte beslenme veya ne gibi şeyler yapıyorsunuz paylaşmaj ve tabiki sonuç olumlu olursa birilerine umut olmak 🤲🏻🥰
Bekliyorum sizleri de konu başlığı altına ☺️
Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayanlardanım :) 2 yıllık evliyim 1 senedir çocuk düşünüyorduk çarşamba günü gittim bende doktora gonal-f 450 günlük 150 doz ve meriofert 150 doz iğne vuruyorum göbekten. Benim doktorum aşırı ilgisiz vallahi soru sormadan cevap vermiyor aklında soru işaretleri kalıyor onu da anca sosyal medyadan sorabiliyorsun.Bir doktor olunca tüp bebekte mecbur kalıyoruz bizde işte böyle doktorlara. Bende şimdi iğnelerimin 4. Günündeyim pazartesi kontrole çağırdı onu da zorla çağırttırdım kendimi resmen sosyal medyadan ben kontrole gelmeyecek miyim diye sorarak :)) benim eşimde azospermi sorunu var benim de yumurta sayım azalmış çarşamba günü toplam 10 yumurta görüldü ama bakalım inşallah kalitelidirler amh değerimde 1.48 çıktı. Ben şimdi kaliteli yumurtalar olsun diye avokado yiyorum ama doktorum böyle bir şey söylemedi tabi ki internette araştırmalarım doğrultusunda yemeye başladım. :) İnşallah doktorum ileriki zamanlarda tavsiyeler verir de bende sizlerle paylaşabilirim kızlar :)

Selam kızlar aralık ayında baslayacak bende varım:) Şöyle ki yaş 41 düşük amh var. Reglilerim düzensiz. En son kasım 25 te regli oldum ilaçla ve regli bittikten sonra rahim filmi çekildi.Temiz cıktı çok şükür. Doktorum reglinin 3. günü itibariyle doğum kontrol hapına başlattı.İçmeye devam ediyorum bitmek üzere.Dün gittiğimde bir yumurta gördü dogum kontrol hapına ragmen kuculmemıs bu yuzden gonapeptyl verdi.14 gun boyunca ıgne yapacakmısım .Bu surec sonunda regli olacaksın ve reglinin 2. gunu geleceksın baslayacagız dedı .Bu süreçte ımpryl , omega 3 ,biosteron ve dogum kontrol hapını kullanıyorum . Her sabah arı sütü,polen ve propolis karışım yiyorum . Benim sürecim böyle umarım güzel haberler veririz birbirimize aralık ayında tedavi olacak arkadaşlarım birbirimize destel olalım lütfen .Bu sğreçte çok ihtiyacımız olacak sanırım :)Şansınız bol olsun arkadaşlarım ...

İnşallah her birimiz güzel dönüşler yaparız buraya gelişmelerinizi bekliyor olacağım takipteyim ☺️🤲🏻

Merhaba kızlar. Benim pazartesi günü yumurta toplama oldu. 8 yumurta toplanmıştı. Dün aradılar 6sını işleme almışlar sadece 3 ü embriyo oluşmuş. Ve onlarında 5. Güne gitmesini bekliyorlar:( inşallah giderse Cumartesi transfer olacak. Dua eder misiniz 1 tanesi gidebilsin en azından 5. Güne :( düşük amh birde benim umudum yok hiç 3 tane içinden ama Allah hayırlısını verecektir tabi.

Merhaba kızlar. Benim pazartesi günü yumurta toplama oldu. 8 yumurta toplanmıştı. Dün aradılar 6sını işleme almışlar sadece 3 ü embriyo oluşmuş. Ve onlarında 5. Güne gitmesini bekliyorlar:KK43: inşallah giderse Cumartesi transfer olacak. Dua eder misiniz 1 tanesi gidebilsin en azından 5. Güne :KK43: düşük amh birde benim umudum yok hiç 3 tane içinden ama Allah hayırlısını verecektir tabi.
Canım yeni gördüm mesajını ne yaptın çok geç oldu ama 🤦🏻‍♀️

Back
X