Tüp bebek süreç ve öneriler ARALIK

Merhaba canım 😊 5. Güne 2 tane yumurtam gitti. 2 si de konuldu rahme.1 i tuttu diğeri tutunamadı şu an 1 tane ile devam ediyorum Allah’a çok şükür 🙏🏻🧿😊🌹Senin de olmuştur inşallah bebeğin seninledir?
Çoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🥰🤲🏻
Ben henüz transfer olmadım polikistik olduğum için 2 ay rahim dinlendirdiler , bu ay olucak transferim inşallah şuan estrofem kullanıyorum 7 si rahim kalınlığı konrolü sonra transfer 🙈 inşallah benim de tutunur umut oldunuz bana 🧿🥰

Ben varım. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. 1 senedir korunmadığımız halde halde hamile kalamadım. Amh bakıldı maalesef 0.23 çıktı. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvurun dediler. Önce bahçeci ile görüştüm. Sonrasında geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Özgür Öktem ile görüştüm. Ücretsiz görüşme ve muayene oldum. Olumlu ve ılımlı yaklaştı. Memnun kaldım. Başlamaya karar verdim. Amh düşüklüğü nedeniyle 5 gün içinde raporumu da çıkardılar. İlaçlarımın hepsini bugün temin edeceğim. Regl olunca tedaviye başlayacağım inşallah... Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım nasıl.gidiyor tedavin🤲♥️

Merhaba bugün yumurta toplama işlemim var. 2 tane yumurtam gelişti. Önceki tedavim de yine 2 yumurtam vardı ama maalesef ikisi de boş çıkmıştı. Inşallah bugün herşey yolunda gider
Memnun musun peki ? Bende aşılama mi Koç ta yaptırmıştım tüp bebek içinde orayı düşünüyorum da.merak ettim

Back
X