- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
- Konu Sahibi benbirmelek
-
Allah hayırlı etsin canım bende ilk tedavime başladım ve bitti şimdi test günümü bekliyorum .. Tedaviyle ilgili kesin kararı verdiysen doktoruna güven ve herşeyin çok güzel olacağına İnan korkulacak hiçbirşey yok bende senin gibiydim kocaman bir boşluk vardı kafamda ama zamanla herşey oturuyor merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olurum canımTüp bebeğe ilk adımı atmaya hazırlanıyoruz ama endişelerim , korkularım, tedirginliklerim var ve bunlarda konu hakkında fazla bilgim olmadığı için oluyo. Tüp bebek sürecini yaşayanlar negatif yada olumlu sonuç alanlar. deneyimlerinizi süreçlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Hayırlı haberler alırsınız inşallah canm. opu işlemini lokalmi yaptırdın genelmi. bide nasıl geciyoAllah hayırlı etsin canım bende ilk tedavime başladım ve bitti şimdi test günümü bekliyorum .. Tedaviyle ilgili kesin kararı verdiysen doktoruna güven ve herşeyin çok güzel olacağına İnan korkulacak hiçbirşey yok bende senin gibiydim kocaman bir boşluk vardı kafamda ama zamanla herşey oturuyor merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olurum canım
İnşaallah canım... genel canım ben tamamen uyuduğum için hiçbir şey anlamadım zaten toplam 15 dk sürmüş uyanmam falan toplam yarım saati geçmemiştir ama sonraki ilk 3 gün sadece geceleri biraz ağrım oldu bide aç karınla ilaçlarımı içtim kötü oldum bendeki anormaldi yani .. bide sana tavsiyem günde en az 2.5 tl su iç çok rahatlatıyor sen başladın mı başlıca mısın canımHayırlı haberler alırsınız inşallah canm. opu işlemini lokalmi yaptırdın genelmi. bide nasıl geciyo
Bence hiç beklemeye gerek yok canım aşılama da şans pek artmıyor boşuna ümitsizlik bence insan yıpranıyor bide her ay bekliyosun bi umut.. bende 1 senedir boşuna beklemişim diyorum gerçi sonucum daha belli değil ama en azından son 1 ayda geçen bir seneye göre daha fazla elimizden geleni yaptık ve içimiz rahat inşaallah herşey güzel olur canımBiz aşılama bekliyoduk ama aylardır kaliteli yumurta geliştiremedik. bu ayda gelişmicek gibi duruyo doktor artık tüp bebek dedi. şuan 19. günüm adetimi beklicem yada söktürücü alcam adetimde başlıcam bi aksilik çıkmazsa
İnşaallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımAy allah razı olsun senden canm. içim rahatladı. demekki pozitif bişeyler duymaya ihtiyacım varmis :)
merhabalar bende önümüdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum doktorla bi ön görüşmemiz oldu kararınızı verince gelin dedi adetimin 2.günü gitsem hemen başlarmı işlemlereAllah hayırlı etsin canım bende ilk tedavime başladım ve bitti şimdi test günümü bekliyorum .. Tedaviyle ilgili kesin kararı verdiysen doktoruna güven ve herşeyin çok güzel olacağına İnan korkulacak hiçbirşey yok bende senin gibiydim kocaman bir boşluk vardı kafamda ama zamanla herşey oturuyor merak ettiğin şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Hayırlı olsun canım ... benim doktorum bir önceki adetimin 25. Günü başlatmıştı tedavimizi,son adetimin 14. Günü yumurta toplamam 17. Günüde transferim oldu yani toplam 30 gün sürdü... ama Kişiye göre soruna göre doktor protokol belirliyor ve onu uyguluyor senin kısa protokol olacaksa eğer muhtemelen adetin 2. Veya 3. Günü başlatacaktır ama bence adetinden önce gidebilirsin başlıyorum dersin ve tüm süreçleri doktorun sana anlatacaktır canım hem içinde rahatlamış olur .. inşaallah herşey gönlünce olurM
merhabalar bende önümüdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum doktorla bi ön görüşmemiz oldu kararınızı verince gelin dedi adetimin 2.günü gitsem hemen başlarmı işlemlere
Anladım canım cok tesekkür ederim inşallah snde en kısa zamanda olumlu sonucunu alırsınnnHayırlı olsun canım ... benim doktorum bir önceki adetimin 25. Günü başlatmıştı tedavimizi,son adetimin 14. Günü yumurta toplamam 17. Günüde transferim oldu yani toplam 30 gün sürdü... ama Kişiye göre soruna göre doktor protokol belirliyor ve onu uyguluyor senin kısa protokol olacaksa eğer muhtemelen adetin 2. Veya 3. Günü başlatacaktır ama bence adetinden önce gidebilirsin başlıyorum dersin ve tüm süreçleri doktorun sana anlatacaktır canım hem içinde rahatlamış olur .. inşaallah herşey gönlünce olur
Amin canım inşaaaaalllaahAnladım canım cok tesekkür ederim inşallah snde en kısa zamanda olumlu sonucunu alırsınnn
Allah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah. benim en cok merak ettiğim yumurrta toplama işlemi. siz genel anestezilimi oldunuz.Merhaba arkadaşlar, ben yeni doğum yaptım. Tüp bebek yöntemi ile. İstediğiniz tüm sorulara cevap verebilirim
Merhabalar Allah bağışlasınMerhaba arkadaşlar, ben yeni doğum yaptım. Tüp bebek yöntemi ile. İstediğiniz tüm sorulara cevap verebilirim
Rabbim sanada nasip etsin inşallah, evet genel anestezi oldu. 18 tane yumurta toplandı, 5 tanesi döllendiAllah bagıslasın hayırlı evlat olsun inşallah. benim en cok merak ettiğim yumurrta toplama işlemi. siz genel anestezilimi oldunuz.
Merhabalar, rabbim sanada versin, Gaziantepde, ikinci denememizde oldu, eşimin sperm sayısı kalitesiz di o sebeple tüp bebek yaptırdıkMerhabalar Allah bağışlasınTüp bebeği nerede yaptırdınız acaba birde kaç kere denediniz ve özel olmazsa neden tüp bebek yaptırdınız ?
Amin inşallaaahh peki transfer sonrası yattınız mı hep?Merhabalar, rabbim sanada versin, Gaziantepde, ikinci denememizde oldu, eşimin sperm sayısı kalitesiz di o sebeple tüp bebek yaptırdık
Evet 12 gün sonra beta hcg ye çağırdılar, ve ben 12 gün boyunca sadece wc için kalktım yerimdenAmin inşallaaahh peki transfer sonrası yattınız mı hep?
Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versinEvet 12 gün sonra beta hcg ye çağırdılar, ve ben 12 gün boyunca sadece wc için kalktım yerimden
Kimileri bu durunu abartı buluyor ama ben riske etmek istemedim, eğer bakan birileri varsa sende kalkma
Yatarkende sürekli dua ettim, Rabbime sığındım, 6 yıl oldu evleneli. Şükür yaradan nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?