tüp bebek süreci hakkında deneyim sahibi olanlar bizi aydınlatır mısınız?

Rabbim sanada nasip etsin inşallah, evet genel anestezi oldu. 18 tane yumurta toplandı, 5 tanesi döllendi
pko varmıydı ve kilo varmıydı acaba. bende pko var ve kiloluyum. söktürücü kullanıyorum adet olunca bizde başlıcaz artık kısmetse tüpe. hem heyecan hemde endişe var. hangi merkezde yaptırdınız

pko varmıydı ve kilo varmıydı acaba. bende pko var ve kiloluyum. söktürücü kullanıyorum adet olunca bizde başlıcaz artık kısmetse tüpe. hem heyecan hemde endişe var. hangi merkezde yaptırdınız
Novafertil da yaptırdık, pko yoktu ama bende kiloluyum 70 kilo idim tedaviye başladığımda, 92 kilo ile doğum yaptım, Rabbim ikiz verir inşallah :)
Umutla bak, moralini yüksek tut, inşallah pozitif sonuç alırsınız

Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin
3 ay oldu doğum yaptım canım, dünya tatlısı bi kızım var, yüzüne her baktıkça çektiğim onca eziyete şükür ediyorum, umarım bu duyguyu hepiniz tadarsiniz, yokluğu çok zor bilirim, bizde 6 yıl sonra kavuştuk

merhaba herkese ,bende daha önce doğal yolla gebe kaldım ama şuan 8 aydır korunmuyoruz bebek olmadı dr gittik tam 5 dr değiştim hepsi olur herşey normal dedi medical park süleyman akarsuya gittim geçen ay eşimde problem yok ama benim yumurta rezervim baya düşük çıktı ve sadece tüp bebek olur dedi 35 yaşındayım 5 gün sonra rahim filmi çekilecek ve sonra tüp bebek için başlayacağız sanırım inş problem olmaz ve ilk denemede bebek sahibi oluruz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu süreç nasıl geçer ,kaç gün sürer bilmiyorum ilk denemede şansım varmı bilmiyorum çok üzgünüm sadece

merhaba herkese ,bende daha önce doğal yolla gebe kaldım ama şuan 8 aydır korunmuyoruz bebek olmadı dr gittik tam 5 dr değiştim hepsi olur herşey normal dedi medical park süleyman akarsuya gittim geçen ay eşimde problem yok ama benim yumurta rezervim baya düşük çıktı ve sadece tüp bebek olur dedi 35 yaşındayım 5 gün sonra rahim filmi çekilecek ve sonra tüp bebek için başlayacağız sanırım inş problem olmaz ve ilk denemede bebek sahibi oluruz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu süreç nasıl geçer ,kaç gün sürer bilmiyorum ilk denemede şansım varmı bilmiyorum çok üzgünüm sadece
Meraba ablacm hakkında hayrlısı olsun inşalahh tedavin en iyi sekilde sonuclanır. medicalparka gittim demişsin. nerdekine gittin acaba. çünkü benim doktorumda medicalparkta tüp yapıyomuş bizde kısmetse oraya yaptırıcaz tüp

Tüp bebeğe ilk adımı atmaya hazırlanıyoruz ama endişelerim , korkularım, tedirginliklerim var ve bunlarda konu hakkında fazla bilgim olmadığı için oluyo. Tüp bebek sürecini yaşayanlar negatif yada olumlu sonuç alanlar. deneyimlerinizi süreçlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

merhabalar,

Benim tedavim yaklaşık 4 ay sürdü kistlerim olduğundan dolayı ama bu süreçin nasıl geçeceği tamamen sana ve eşine bağlı. Zaten dr lar söylemiştir sıfır stres diye. Gerisi zahmetli olsada güzel geçiyor. İlaçlar iğneler vs. özellikle transfer sonrası yorucu olsada kafan rahat olduğu zaman bişey düşünmüyosun. Bende şuan sonuç bekleme aşamasındayım. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Tedavi adetin
canım ilk aşamalarında nasıl oldu neler yaptılar bende yeni başladım ilk kanımı ve usg mi çektirdim sonra neler olacak
Tedavi adetin ikinci günü başlar, 15 gün sürer canım, 15 gün sonra yumurtalar toplanır, 3 yada 5 gün döllenme beklersin, döllenme sonrasıda transfer olur, 12 gün dinlenme sürecine girersin, ve pozitif sonuç alırsın inşallah :)

Meraba ablacm hakkında hayrlısı olsun inşalahh tedavin en iyi sekilde sonuclanır. medicalparka gittim demişsin. nerdekine gittin acaba. çünkü benim doktorumda medicalparkta tüp yapıyomuş bizde kısmetse oraya yaptırıcaz tüp
Merhaba,
16 Kasımda 2 embriyo yüklendi hamileyim :) Şişli kolan hastahanesi Kadir Savanı tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar. Benimde dun transferim oldu.. ilk denemem ve bir yumurta konuldu.. şişli memorial hastanesi.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. dondurulmus cozulmus embriyo :dua: 1 ocakta sonucunu alicam hayirlisiyla
.
.

Merhaba arkadaslar. Benimde dun transferim oldu.. ilk denemem ve bir yumurta konuldu.. şişli memorial hastanesi.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. dondurulmus cozulmus embriyo :dua: 1 ocakta sonucunu alicam hayirlisiyla
.
.
Allah yardımcn olsn cnm. güzel haberler al inşallah. mingin sana güzel gzel tutunsn sag saglm büyüsün inş.

.
.
İnşallah hayrlisyla tutunur bebişin :) bende ikinci tüp bebek tedavisine 4 ocakta başlıcam cnm inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız:)

Kızlar merhaba benimde yarın transferim olucak inşallah bişey sormak istiyorum 2 gündür tuvalete çıktıkca söylemesi ayıp iltihap gibi bişeyler gelio ama sıvı değil böyle sakız gibi neyden kaynaklanıyo acaba ilaçlardan desem 4 gündür kullanıyorum son iki gündür oluyo bu olay?

Kızlar merhaba benimde yarın transferim olucak inşallah bişey sormak istiyorum 2 gündür tuvalete çıktıkca söylemesi ayıp iltihap gibi bişeyler gelio ama sıvı değil böyle sakız gibi neyden kaynaklanıyo acaba ilaçlardan desem 4 gündür kullanıyorum son iki gündür oluyo bu olay?
Hayrli olsn tedavin cnm o akinti igneler den oluyodur merk etme

Back
X