- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi benbirmelek
Hayırlı akşamlarrr kızlar bende suan beklemedeyım ocak sonu adetıyle 2. denememıze baslıcaz nasip olursa inşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yarn Hayrlisyla herşey yolunda gider cnm sorun varmiydi sendeSaol canım bende 2 gündür devam edince merak ettim artık yarın anlarım zaten
Amin canım inşallah çok stresliyim içim bi garip cok umutsuzum niyeseİnşallah yarn Hayrlisyla herşey yolunda gider cnm sorun varmiydi sende
Üzülme cnm olur Allahn izniyle . benmde her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı şuan ikinci tüp bebek yaptırcam 4 ocakta cnm senin kistin kac cm ?Amin canım inşallah çok stresliyim içim bi garip cok umutsuzum niyeseçikolata kistim var her iki yumurtalığımda da 1 sene denedik olmadı ilk mikroenjksyn denemem olcak bu
İnşallah canım. Benim birinde 4,5 birinde 4 cm bende söyledim doktoruma ameliyat oluym die ama yapmam dedi tekrarlar dedi. başka doktorlarada gittim çoğu yanaşmadı ameliyata. Yani benim anlamadıgm hadi kistimizden dolayı döllenme olmuo yada tutmuo ama tüp bebekde döllenmiş yumurta transferi neden tutmuo çok üzülüyorum ama Rabbimin bileceği iş demekki daha zamanı varmış diyorum. Sen sordun mu peki canım nie tutmamıs olabilir diye ?Üzülme cnm olur Allahn izniyle . benmde her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı şuan ikinci tüp bebek yaptırcam 4 ocakta cnm senin kistin kac cm ?
Benmde 5.5 ve 6 cm di cnm yapışıklık lar ve nodul de vardi banada doktorlar amelyt yapmadı benm ck ağrılarım oldu dayanılmaz her gün hastanede yattim fln oyuzden en sonunda karar verdi yani amelyt oldum ağrılarım azaldı ama kist tekrarladı malesf. Amlyttan önce tüp bebek yaptrdgimda tutmayınca bnde sordum o soruyu cnm bnde hep zamanı gelmemiş diyorum ama doktorlarda tutunmamsi için bi çok sebep olabilir diyor kesin bişey demiyor ama arastrmiyoda tabi inş en kısa zamanda dualrmz kabul olurİnşallah canım. Benim birinde 4,5 birinde 4 cm bende söyledim doktoruma ameliyat oluym die ama yapmam dedi tekrarlar dedi. başka doktorlarada gittim çoğu yanaşmadı ameliyata. Yani benim anlamadıgm hadi kistimizden dolayı döllenme olmuo yada tutmuo ama tüp bebekde döllenmiş yumurta transferi neden tutmuo çok üzülüyorum ama Rabbimin bileceği iş demekki daha zamanı varmış diyorum. Sen sordun mu peki canım nie tutmamıs olabilir diye ?
Amin canım inşallah evet doktorlar biz söylemeden hiçbirşey yapmıyor anlatmıyor bizde bi daha bi daha denemek durumda kalıyoruz tutunamamasnn birçok sebebi var derken bide bu sebepleri araştırsalar bu seferde böyle yapalım diip en azından ufakta olsa bi umut verseler bu kdr pskolojmz bozulmazBenmde 5.5 ve 6 cm di cnm yapışıklık lar ve nodul de vardi banada doktorlar amelyt yapmadı benm ck ağrılarım oldu dayanılmaz her gün hastanede yattim fln oyuzden en sonunda karar verdi yani amelyt oldum ağrılarım azaldı ama kist tekrarladı malesf. Amlyttan önce tüp bebek yaptrdgimda tutmayınca bnde sordum o soruyu cnm bnde hep zamanı gelmemiş diyorum ama doktorlarda tutunmamsi için bi çok sebep olabilir diyor kesin bişey demiyor ama arastrmiyoda tabi inş en kısa zamanda dualrmz kabul olur
Çok haklısın cnm sonucum negatf olunca aradım gelmene gerek yok dediler bide biz sizi sonra ararız demişti sekreter okadr önemsiyolar yani. Bende elimden geleni yapıp dua edip bekliyorum cnm yapcak bişeyimiz yk. Sen özelemi gidiyorsunAmin canım inşallah evet doktorlar biz söylemeden hiçbirşey yapmıyor anlatmıyor bizde bi daha bi daha denemek durumda kalıyoruz tutunamamasnn birçok sebebi var derken bide bu sebepleri araştırsalar bu seferde böyle yapalım diip en azından ufakta olsa bi umut verseler bu kdr pskolojmz bozulmaz
Evet canım ankarada novaart tüp bebeğe gidiyorum ben bu ay yeni başladım aslında hep bülent tıraşa gitmek istiyodum istanbulda ama çok zor olur diye düşündüm şehir dışıki gercektende cok zor olurmus çok arastırdım bu gittiğim yeride inşallah hayırlısı olur önce Rabbim olsun dicek. daha önce başka yerde aşılama yaptırmıstım tutmadıÇok haklısın cnm sonucum negatf olunca aradım gelmene gerek yok dediler bide biz sizi sonra ararız demişti sekreter okadr önemsiyolar yani. Bende elimden geleni yapıp dua edip bekliyorum cnm yapcak bişeyimiz yk. Sen özelemi gidiyorsun
İnşallah hayrlisyla olur bu sfer cnm benim kistler büyükken hiç aşılama demediler direk tüp bebek yaptılar şimdi kistim küçük doktr aşılama yapalm bu sfer demişti ama görüşünce haber vercez dediler gene tüp bebeğe karar vermisler:) anlamadm bisey:)Evet canım ankarada novaart tüp bebeğe gidiyorum ben bu ay yeni başladım aslında hep bülent tıraşa gitmek istiyodum istanbulda ama çok zor olur diye düşündüm şehir dışıki gercektende cok zor olurmus çok arastırdım bu gittiğim yeride inşallah hayırlısı olur önce Rabbim olsun dicek. daha önce başka yerde aşılama yaptırmıstım tutmadı
Çikolata kisti olunca aşılamanın çok bi şansı olmuo canım ztn aşılamanın %20 ihtimali varken bizde %10. Bende az önce transferden geldim transferim oldu hayırlısı artık bakalım :)İnşallah hayrlisyla olur bu sfer cnm benim kistler büyükken hiç aşılama demediler direk tüp bebek yaptılar şimdi kistim küçük doktr aşılama yapalm bu sfer demişti ama görüşünce haber vercez dediler gene tüp bebeğe karar vermisler:) anlamadm bisey:)
Ay hadi Hayrlisyla sımsıkı tutunur cnm dikkat et kendine kaç embriyo transfer ettilerÇikolata kisti olunca aşılamanın çok bi şansı olmuo canım ztn aşılamanın %20 ihtimali varken bizde %10. Bende az önce transferden geldim transferim oldu hayırlısı artık bakalım :)
Amin canım inşallahh 2 tane transfer ettiler hastanede 1 saat yattım doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi smdide eve geldim yatıorum kalkmaya korkuyorumAy hadi Hayrlisyla sımsıkı tutunur cnm dikkat et kendine kaç embriyo transfer ettiler
Ay ne güzel :) korkma cnm bişey olmaz ama bi kaç gün yat dinlen arada evin içinde dolan sürekli yatmakta iyi değil bnce hem kan dolaşımı olması lazm hem stres yaparsın dha ckAmin canım inşallahh 2 tane transfer ettiler hastanede 1 saat yattım doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi smdide eve geldim yatıorum kalkmaya korkuyorum![]()
Amin cnm 5 ocak büyük gün yani:) hem bende 4 ocakta doktra gitcem tedaviye baslicm:)Öyle yapcam canım en azından bi kaç gün yatar dinlenirim Rabbimde ol derse olur inşallah 5 ocaktada belli olurmuş :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
yeni yıl hepimize uğur getirir inşallah canım 2017de bebişlerimize kavuşuruzz :))Amin cnm 5 ocak büyük gün yani:) hem bende 4 ocakta doktra gitcem tedaviye baslicm:)