Tüp bebek süreci

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Selam kızlar 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışyorum olmuyor. Artık tüp bebek yaptırmak istiyorum herşey bana işkence gibi geliyor .Bu süreci bana anlatabilir mısınız ücreti nedir nerelerde yapılır doktora ne zaman girilir vs .Esjmlede konuştum o da tamam dedi çok yorulduk

ücret merkeze göre değişir
ortalama 6 bin ile 10 bin arası merkezler alır
ama bunlara ilave ilaç parası çıkar 1000 tl-3000 tl arası ilaçlar değişir

ama bu yola girince 10 bin tl yeter der hastaneler bir bakarsın ekstralarla 20 bin tl yi bulmuş

daha az masrafla çıkmanız için
normal bir devlet hastanesine gidip
siz kadın doğuma
eişiniz ürolojiye

öncesi,nde tüm tahlillerinizi yaptırın

sizin adetin 2. günü gitmeniz gerekir
eşinizin de perhizde olması 2-5 gün

ve bunların dışında rahim filmi cekinmediysenız cekınmeniz gerekir

bu testlerı tamamlayıp iyi bir merkez bulup yaptırabilirsiniz.

Canim öncelikle nerde yaptıracağına bağlı belki hemen tüp bebek yapmazlar duruma göre önce aşılama deniyorlar sonra tüp bebek yapılıyor
Bunu doktorun daha iyi anlatır zaten hemşireler yardımcı oluyorlar ....
Araştırma hastanesinde yaptırmak istersen önce rapor çıkartman lazım o da biraz uğraştırıyor açıkcası ...
Özellerde de fiyatlar değişiyor canim..
Adetli iken gitmen lazım tahlil istiyorlar çünkü eşinin de cinsel perhizde olması lazım tahlil icin 3 veya 5 gün birde rahim filmi önemli istiyorlar , öyle yani aklına birşey takılırsa sorabilirsin bende o yollardan geçtiğim icin biliyorum ..
İnsallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın ...

Hepsi yapıldı bir tek benim rahim filmim kaldı onu da doktor talep etmedi bende bu ay regl olunca (inşallah olmam) doktora söyleyeceğim Peki nasıl yapılıyor

Bende bir sıkıntı gözükmediği söylüyor doktorlar bir tek rahim filmi çekilmedi eşiminse değerleri biraz düşük ama gebeliğe engel değilmiş 3 ay dır progeny m diye bir ilaç içiyor doktor en fazla 3 aya hayırlı haberi alırsınız demis ama 1 yıldır 1 kez bile hamile kalmadım.Biktim artık boş yer hastanelere gidip durmaktan

Vakti saati vardır derler; Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canim sabret ..!!

Canım bizede sorun yok demişlerdi devlet hastanesine gidiyordum tüm tahlilleri yaptırdım ya da ben öyle sanmışım sorun hsg çektirdim sorun yok dediler hep ama 2 yıl olmayıpta özel hastaneye gittiğimde süper dedikleri yumurtalıklarımın tembel olduğunu ve rezervimin düşük olduğunu öğrendim tüp bebek için gitmiştim ama doktorum önce eksiklerini gidericez olmamasının sebebini bulucaz ve iki ay şans vericez doğal yoldan olması için dedi histeroskopi yaptı bana rahmime çizik attı eksik vitaminlerimi tamamlamak için ilaç ve eşime vitamin takviyesi verdi Eylül e kadar bekliycez benden sana tavsiye devlet hastanesine gidiyorsan hiç vakit kaybetme derim bir tüp bebek uzmanına başvur zaten hemen öyle tüp bebek yapmıyor iyi bir doktora denk gelirsen inşaAllah yanlış bişi demeden anlatabilmişimdir herşey gönlünce olsun inşaAllah

Tup bebek tedavisinde rahim filim çok çok önemli eşinin değerleri düşük bile olsa bunu istemeyen doktora şaşarım yani
Olmazsa olmaz
Ben rahim filmi denilen seyi kk da ve 36 yasında öğrendim
Doktorların umru değil ki
İki kan bakıp hersey normal diyorlar
Bence genetik tarama da dahil herseye bakılmalı

Ben rahim filmi denilen seyi kk da ve 36 yasında öğrendim
Doktorların umru değil ki
İki kan bakıp hersey normal diyorlar
Bence genetik tarama da dahil herseye bakılmalı
Bende burda öğrenip gidip tomokay da çektirmiştim doktorum istememişti bile o zaman

Bende burda öğrenip gidip tomokay da çektirmiştim doktorum istememişti bile o zaman
:)
Ben genetik taramayı da burada öğrendim ve yaptırdık
İyi ki de yaptırmısız sıkıntı cıktı

Dr lara kalsa
Bir tüp bebek yapalım
Düşerse genetiğe gideriz mantıgındalardı

CNN bir yıldır bebek sahibi olmak istyrm diosun bnce çok erken ne kadarlık evlisin blmyrm ama bi yıl çok az bi süre tüp bebek öncesi bi aşılama da deneyin derim .Bzde dört yıldr ugraşyrz olmuo tüp bebeğe yeni geçiş yaptm bn

4 yıllık evliyim canım 13 aydır olmuyor yaşım 30 geç kaldık gibi bazı şeyler icin

Canm rahim filmi cok onemli hem tüplerin acık olup olmadıgına bakılıyor hemde rahim sekline rahimde bir anamoli var mı ona bakıkıyor.. Belki tüplerin kapalı o yuzden hamile kalamıyor olabilirsin.
Tüp bebek ve asılama onceside muhakkak yapılması gerekiyor. Tüplerde sıvı birikmesi varsa embriyoyu zehirleyip öldürüyormus..
Ben ikinci tüp bebek tedavisindeyim
İlki tutmayınca genetik testler ve kan pıhtılaşması bakıldı ve pıhtılasma cıktı. Hamilelikte kan sulandıcı igne kullanıcam transferle beraber..
Benim onerim ilk denemede olsa genetik kan pıhtılaşma bakılması. Rahim filmi zaten şart.. İstanbuldaysan şişli echomar ı öneririm..

Fiyat olarak en az 10bin tl
İstanbulda bahçeci tüp bebek de sgk raporuda gecerli o zmanda 5-6bine geliyor sanırım

Bu arada ilk denemede rahim filmi cekilmiştim ben 2016da..şimdi ikinci tedavimde drum yeniden istedi o yuzden ikinci kez cekildi benim

Bu ay reglden sonra gideceğim canım echomar i bende istiyorum ama çok uzak bana ya beylikdüzü tarafindyim. Bahcelievler de betomar i brum sanırım oraya gidicem echomar dan yakın zamanda fiyat aldın mı canim .

Bu arada arkadaşlar konu açtığımda herşey normal sanıyordum eşim geçen hafta tekrar test verdi bütün değerleri düşmüş 54 milyondan 15 milyona düşmüş hareketsiz 47 den 93 cıkmış o 3 aylık zamanda progeny m çakşır suyu ve keçiboynuzu hicbir ise yaramamsi doktorların normal yoldan olur dediği gebelik şimdi tüp bebek oldu.Tup bebek araştırmalarına başladım ama ince eşim terar ağustos da test verecek doktor ameliyattan sonra tüp bebek olur demiş .biraz kafamda şekillendi sgk dan rapor alıp tüp bebek için bahçeci umutla görüşmeye gideceğiz .maddi manevi stresli bi yol bekliyor bizi.herşeyin üstesinden nasıl kelicem bilmiyorum .Ama beni ve eşimi en çok zorlayan şey iş yerinden izin almak olacak heralde

Cnm hakkınızda hayırlısı olsun inş. İlaç kullanımından sonra boyle düşüşler olabiliyor. Sperm sayısı her ay degişkenlik gösterir zaten. Sayıya cok takılmamak lazım. Morfolojisi kaç eşinin? Ameliyat demişsin varikosel ameliyatı mı?

Echomar normal 570 anestezili 920tl
Ben korkumdan anestezili cektirdim ama uyandıgımda ve sonrasında hiç agrım olmadı. Onceki cekim eski makine anestezili olmasıma ragmen bir hafta agrım olmustu artı lekelenme. Echomarda ilkgün leke geldi sonra hiç olmadı..

Bu arada bende bahceci umuttayım drum cem çelik. Tavsiye ederim cok basarılı ve ilgili bir dr..
Yumurta toplamadan en az uc ay once eşinde sende vitamin ilacı kullan
Dr yazıyor zaten..üç ay vitamin artı iyi beslenme cok onemli
Hemen acele etme

Ilk iki resim mart ayında yapılan işlem son resimde geçen hafta canım morfoloji hangisi oluyor inan yeni yeni öğreniyorum doktor morfoloji uyi demiş. Eşimle ilgili netlersin bahçecide görüşmeye gidicem canim. Echomar a sanırım yoldan dolayı gidemiycem keske haftasonuna denk gelse .olmassa bahçelievler gidicem ordan ise geçebilirim dimi canim

Eklentiler

• Screenshot_20180716-122345.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 20180714_125301.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 20180714_125056.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
Son testte bayagı düşük degerler. Birdr krugere gore mi bakıldı yoksa who ya goremi. Kruger e gore bakılması gerekiyor cunku.. Whoda eşimin morfolojisi 70 cıkıyor kruger de %1.tüp bebek yaptırdırgımızda da sonuc 1 cıktı.
Rahim filmini echomarda cekilirsen ordan işe gidebilirsin sanırım. Ben narkozlu cekildim normal cekilenler agrısız oldugunu soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…