- Konu Sahibi Pelinimben
-
4 yıllık evliyim canım 13 aydır olmuyor yaşım 30 geç kaldık gibi bazı şeyler icin
Cnm hakkınızda hayırlısı olsun inş. İlaç kullanımından sonra boyle düşüşler olabiliyor. Sperm sayısı her ay degişkenlik gösterir zaten. Sayıya cok takılmamak lazım. Morfolojisi kaç eşinin? Ameliyat demişsin varikosel ameliyatı mı?
Echomar normal 570 anestezili 920tl
Ben korkumdan anestezili cektirdim ama uyandıgımda ve sonrasında hiç agrım olmadı. Onceki cekim eski makine anestezili olmasıma ragmen bir hafta agrım olmustu artı lekelenme. Echomarda ilkgün leke geldi sonra hiç olmadı..
Bu arada bende bahceci umuttayım drum cem çelik. Tavsiye ederim cok basarılı ve ilgili bir dr..
Yumurta toplamadan en az uc ay once eşinde sende vitamin ilacı kullan
Dr yazıyor zaten..üç ay vitamin artı iyi beslenme cok onemli
Hemen acele etme
İki ay içinde mucizen gelir ins cnmMerhaba. Tedaviden 3 ay önce verilen vitaminin adını öğrenebilir miyim? Ve mevcut bi vitamin eksikliğiniz var mıydı? Biz henüz denemelerin 4. Ayındayız ama yaştan dolayı her şeye hazırlıklı olmak istiyorum. 2 ay daha deneme hakkımız kaldı :) Özel hastanede ikimizde de bi problem görülmedi ama olmazsa 3 ay sonra aşılama deneyeceğiz. Folik asit dışında ek vitamin ve mineraller kullanmak istiyorum artık. Omega 3, d ve e vitamini de önemliymiş mesela. O yüzden size verilen vitamini merak ettim.
doktorunu çok çok iyi seç güzelim. ben 2 yıl boşu boşuna aynı doktora saplandım salak gibi dünya para döktüm sonuç sıfır. sadece kan ve sperm testi yapıldı sorun yok şimdilik Allah vermiyora bagladı adam. boşuna 2 kez aşılama yaptı. döktügüm parayı geçtim her ay umut aşılamada acı sonra gene hüsran. sonunda doktor degiştirdik meger tüpümün birinde hidroselpinks varmış şimdi perşembe ameliyat olucam. eski doktor hsgye gerek yok demişti bide bana
o yüzden doktorunu çok çok araştır ona göre seç bence
mutlaka çektir hsgyi tüplerin durumunu görmek için çok önemliymiş oKesinlikle canım doktor çok önemli nisandan beri gittim klomen iğne yumurtam çatladı mi çatlamadı mi bilmiyorum bıraktım bende eşim in sonuari belli olsun ondan sonra tüp bebek araştırmasına gireceğiz adama ne yaptıysam rahim filmi cektirtemedim
adyın - nazillidenimKonuyla alakası yok ama nerelesin S SUDESUDE09 ? 09 Nereden geliyo? :)
adyın - nazillidenim
gec oldu kusura bakma. merhaba hangi doktora gidiyosun. ben gecen perşembe ameliyat oldum giremedim 1 haftadır siteye yeni gödüm mesajınıAydın Merkezden selam o zaman :)
gec oldu kusura bakma. merhaba hangi doktora gidiyosun. ben gecen perşembe ameliyat oldum giremedim 1 haftadır siteye yeni gödüm mesajını
sag tüpümde hidroselpinks vardı benim geçen perşembe komple sag tüp alındı. ben yaklaşık 2,5 yıl pamukkale ünv özer öztekine gittim 2 başarısız aşılama oldu. sonra doktor degiştirdim 1 aydır denizli özel saglık da yunus aydına gidiyorum yarın kontrolum var tüp veya aşılamaya karar vericez sa nırımGeçmiş olsun hemşo. Ne ameliyatı oldun?
Ben rutin kontroller ve gebelik öncesi hazırlık için Medinova'da Cenk Tan'a gittim. Kendisiyle bi problem yaşamadım ama Kasım'a kadar doğal yollardan hamile kalamazsam Leylant Ova'nın özel muayenehanesine gideceğim. Kasım'da aşılamayı denemek istiyorum. Kime sorsam ne okusam herkes Leylant hanım en iyisi diyor.
Senin dr. tecrübelerin neler? Aydın merkezde mi tedavi görüyorsun?
sag tüpümde hidroselpinks vardı benim geçen perşembe komple sag tüp alındı. ben yaklaşık 2,5 yıl pamukkale ünv özer öztekine gittim 2 başarısız aşılama oldu. sonra doktor degiştirdim 1 aydır denizli özel saglık da yunus aydına gidiyorum yarın kontrolum var tüp veya aşılamaya karar vericez sa nırım
mrb bizde 1.5 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. ilk muayenede ben gittiğimde ultrasonla bakıldı kolay hamile kalabileceğimi söyledi doktor. eşimin değerleri düşük çıktı ama doktor en son semen analizi sonucuna göre doğal yolla olur çok etkilemez demişti hala bi sonuç alamadık. benim kilomda çok fazla tüp bebek tedavisini etkiler diyolar. şimdiden o kadar yorgun hissediyorum ki. ne olacak bilmiyorum.Bende bir sıkıntı gözükmediği söylüyor doktorlar bir tek rahim filmi çekilmedi eşiminse değerleri biraz düşük ama gebeliğe engel değilmiş 3 ay dır progeny m diye bir ilaç içiyor doktor en fazla 3 aya hayırlı haberi alırsınız demis ama 1 yıldır 1 kez bile hamile kalmadım.Biktim artık boş yer hastanelere gidip durmaktan
mrb bizde 1.5 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. ilk muayenede ben gittiğimde ultrasonla bakıldı kolay hamile kalabileceğimi söyledi doktor. eşimin değerleri düşük çıktı ama doktor en son semen analizi sonucuna göre doğal yolla olur çok etkilemez demişti hala bi sonuç alamadık. benim kilomda çok fazla tüp bebek tedavisini etkiler diyolar. şimdiden o kadar yorgun hissediyorum ki. ne olacak bilmiyorum.
amin canım. maddi olarak yuvarlak hesap 10 15 bini gözden çıkardık bakalım biz. ben çalışmıyorum eşimin kendi işi birde işten izin almakla filan uğraşmak ekstra yorucu olacaktı. Allah yardımcımız olsun ama sadece yaşayan bilir bu stresi. eşimin ilk değerleri tamamen 0 çıkmıştı. hiç umut yok dediler sonra bi kaç örnek daha verdi onlar normale yakın çıktı dediler ama ortada sonuç yok.3 aydır önce iyi denilen değerler düşmüş bizim canım benim kadın dogumcum tüp bebek den başka olmaz dedi eşim in ise tekrar randevusu var 9 unda bakalım ne olacak normal yolla olmadı 13 aydır zaten değerler düşmüş ne yapicam bilmiyorum beni aydınlatan arkadaşlar oldu sagolsunlar. Ama hiç aklımdan çıkmıyor nasıl gidicez nasıl izinler alıcaz maddi boyutunu ne yapıcaz hiç aklımdan çıkmıyor.bende se in gibiyim Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?