Tup bebek sureci

Emine9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
140
24
48
Arkadaşlar 10 temmuzda tup bebek sürecine başladım adetin 3. Günü gonal f 300 başladım. 3 gün sonra da duphaston gunde iki kere başladım. İlk günler geçmek bilmez bir bas ağrısı bulanti halsizlik vucut agrilari çok fazlaydı. Dün 5. Doz gonal f yaptım. Bugün goguslerim çok şişti sızlıyor ayrıca nabzimda yüksek biraz çarpıntı hissediyorum. Sürece yeni başlayan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz birbirimize yardımcı olalim

Merhaba benimde bugün 7. Günüm Gonal f 300 vuruyorum bende çok halsizlik ve uyku yaptı belki sıcak havanında etkisi vardır birde bel ağrısı ama endişelenme acaba ilaç mı yaptı paniğinden de çarpıntın olmuş olabilir sıcak havada etkilemiş olabilir hayırla sonuçlansın inşallah

Benim normalde de ovulasyon dönemlerinde adet dönemlerinde nabzim yükselirdi ondan mı diye düşündüm. Sag kasigimda batma şeklinde ağrılarda arttı hiç halim yok. Siz sadece gonal f 300 mu kullanıyorsunuz

İlk 2 tedavimde gonal f 225 vurdum. 3. Tedavimde 300’e çıktı. İğne vurulmaya başladıktan 5 gün sonra falan yoğun baş ağrısı yaşadım. Kafamı duvarlara vuracak kadar yoğun. Bulantı hissi vardı ama çok affedersiniz kusma gelmiyordu. İğneden olup olmadığını bilmiyorum. Siz yazınca anlatmak istedim. Daha önceki tedavilerimde hiç böyle olmamıştı.

Aynı benimde direkt 300 le basladim bende kusma yoktu ama bulanti hafif bas donmesi vardı. Bas ağrısı ise hiç geçmeyen göz actirmayan şekildeydi. Bugün 6. Dozu yapicam kasık ağrısı ve nabiz artışı var tedirgin ediyor beni

zor süreçler yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun

Benim normalde de ovulasyon dönemlerinde adet dönemlerinde nabzim yükselirdi ondan mı diye düşündüm. Sag kasigimda batma şeklinde ağrılarda arttı hiç halim yok. Siz sadece gonal f 300 mu kullanıyorsunuz
Evet Gonal f 300 ve tarlusal kullanıyorum yarın kontrole gidicem bakalım başka bişey verir mi bilmiyorum kasık ağrısını ben sordum doktora bende de olmuştu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapar normal dedi daha da artar dedi

Hemen hemen aynı tedavimiz. Ben dün ilk ultrason oldum 10 mm boyutlarında 10 yumurta vardı. Cuma gidicem tekrar

Evet çok kasık ağrısı oluyor bende gonalf 225 ve tarlusal kullanmıştım yumurtalar büyüdüğünde karnım şişmişti resmen ultrasonla bile acıyordu zor süreçler Allah yardımcımız olsun

Hemen hemen aynı tedavimiz. Ben dün ilk ultrason oldum 10 mm boyutlarında 10 yumurta vardı. Cuma gidicem tekrar
Genelde aynı ilaclar kullanılıyor sanırım bende gonalf ve tarlusal kullanmıştım artı olarak bir kaç daha vardı vitamin tarzı.

Evet çok kasık ağrısı oluyor bende gonalf 225 ve tarlusal kullanmıştım yumurtalar büyüdüğünde karnım şişmişti resmen ultrasonla bile acıyordu zor süreçler Allah yardımcımız olsun
Evet öyle oluyor olağan şeylermiş gerçekten zor süreçler yaşıyoruz ama sonu güzel olacak inşallah Sizin bir kaç yazınıza denk gelmiştim nasıl gidiyo tedaviniz opu oldunuz mu

Benimde 10 a yakın 10 mm 14 mm oluşmuştu doktor cumaya kadar toplayabiliriz dedi bende yarın gidip öğreneceğim stresli heyecanlı süreçler emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Konuşmuşuz sizinle zaten şimdi gördüm Ağustosta transfer olacakmışsınız inşallah bebeğiniz tutunur Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Benimde 10 a yakın 10 mm 14 mm oluşmuştu doktor cumaya kadar toplayabiliriz dedi bende yarın gidip öğreneceğim stresli heyecanlı süreçler emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Benim bugün 6 ignem. Cuma yani 9. Gun bakılıp karar verilecek

Benimde özellikle sag kasikta batma şeklinde çok ağrılarım var. Zaten tarlusal yada duphaston veriyorlar gonal f yanına birde vitaminler

Opu sonrası regl çabuk oluyor sonrasında rahatlıyor vücut ancak
Sanirim benim opu pazar yada p.tesi olur daha var yani birde siz kan sulandirici jap falan kullandınız mı bazılarına verilmiş bazılarına verilmiyor arkadaşıma verildi mesela ama bana verilmedi anlayamadim

Sanirim benim opu pazar yada p.tesi olur daha var yani birde siz kan sulandirici jap falan kullandınız mı bazılarına verilmiş bazılarına verilmiyor arkadaşıma verildi mesela ama bana verilmedi anlayamadim
Hayır ben kullanmadım transfer sonrası veriliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…