E Emine9292 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2021 140 24 48 Salı 22:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine9292 #21 xxperia .!.: Hayır ben kullanmadım transfer sonrası veriliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Anladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorum
xxperia .!.: Hayır ben kullanmadım transfer sonrası veriliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Anladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorum
X xxperia Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 514 129 18 Salı 22:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine9292 #22 Emine9292 .!.: Anladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorum Genişletmek için tıkla... İğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyim
Emine9292 .!.: Anladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorum Genişletmek için tıkla... İğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyim
E Emine9292 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2021 140 24 48 Salı 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Emine9292 #23 xxperia .!.: İğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyim Genişletmek için tıkla... Genel olarak ilaç fobim var sadece igne değil inşallah kolaylıkla atlatırım
xxperia .!.: İğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyim Genişletmek için tıkla... Genel olarak ilaç fobim var sadece igne değil inşallah kolaylıkla atlatırım