Anladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorumHayır ben kullanmadım transfer sonrası veriliyor diye biliyorum
İğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyimAnladim bu ilaçlar beni çok geriyor hele igne olurken bayılacak gibi oluyorum
Genel olarak ilaç fobim var sadece igne değilİğne fobiniz varsa olabilir ama opudan sonra gececek hepsi dondurulmuş transfer olacaksanız bekliyorsunuz ben şuan bekleme sürecindeyim
Amin amin . Bende sizinle ayni süreçleri taşıyorum 1 hafta var transfere hersey yolunda gidersezor süreçler yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
Mrb. Ara kontrolde kac yumurta gözüktü sizde .Benim bugün 6 ignem. Cuma yani 9. Gun bakılıp karar verilecek
Merhaba salı günü opu var. 10 adet 16 mm vardi cuma günüMrb. Ara kontrolde kac yumurta gözüktü sizde .
Dr nuz ne diyor . Bende 7 var 8 i aynı boy gibi 8 mm bir tane 11 mmMerhaba salı günü opu var. 10 adet 16 mm vardi cuma günü
İyi olduğunu söyledi bugün catlatma iğnesi yapılacak yarın boş Gün. Salı toplama olacakDr nuz ne diyor . Bende 7 var 8 i aynı boy gibi 8 mm bir tane 11 mm
Insallah güzel haberler verirsin benim 1 haftam var daha iğneleri oluyorum .İyi olduğunu söyledi bugün catlatma iğnesi yapılacak yarın boş Gün. Salı toplama olacak
Hangi ilaçları kullaniyorsunuzInsallah güzel haberler verirsin benim 1 haftam var daha iğneleri oluyorum .
2 tane iğne vardı 3 cu eklendi birde folik asit . Gonal ,meriofert,cetroditeHangi ilaçları kullaniyorsunuz
Cetridite 5 gün eklendi . Birde en son catlatma ignesi olacağımHangi ilaçları kullaniyorsunuz
Ben sadece gonal f ve duphaston kullandim. Bugünde çatlama iğnesi gonapeptyl olacağım 2 taneCetridite 5 gün eklendi . Birde en son catlatma ignesi olacağım
Neden 2 igne ben 3 cu iğneye başladım en son catlatma ignesi olacağımBen sadece gonal f ve duphaston kullandim. Bugünde çatlama iğnesi gonapeptyl olacağım 2 tane
Catlatma 2 tane veriliyor aynı anda vuruluyorNeden 2 igne ben 3 cu iğneye başladım en son catlatma ignesi olacağım
Catlatma 2 tane veriliyor aynı anda vuruluyorNeden 2 igne ben 3 cu iğneye başladım en son catlatma ignesi olacağım
Evet gittim 15 yumurta vardı cuma gunuAra kontrole gittiniz mi kac yumurta goruntulendi
Kaliteli olduktan sonra sayısının çok önemi yokBende 7 çıktı bakalim kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?