Peki siz ne yaptınız tüp bebeğe mi başladınız eşinizden ne sıkıntısı çıktı aslinda bizde ne olduğu belliMerhaba, varikosel ameliyatlarindan sonra genellikle sperm değerlerinin düzelmesi 6 ay bir seneyi buluyor buradan okuduğum kadarıyla. Imkaniniz varsa vakit kaybetmeden özelde eşiniz için detaylı tetkik yaptırmamızı öneririm. Çünkü biz zamanında sorun sadece bende sanarken iki yılın sonunda esimdeki sorunu anlayabilmiştik. Zaman meselesine takılıyorsanız diye naçizane belirtmek istedim :)
Evet tüp bebek tedavisi gördük, bizde varikosel yoktu sayı çok iyiydi ama hız yoktu morfoloji de 2 ydi.Peki siz ne yaptınız tüp bebeğe mi başladınız eşinizden ne sıkıntısı çıktı aslinda bizde ne olduğu belli
Anladım süreciniz iyi sonuclanmistir inşallah biz varikosel ameliyati olup sonucu beklicez gibi gozukuyorEvet tüp bebek tedavisi gördük, bizde varikosel yoktu sayı çok iyiydi ama hız yoktu morfoloji de 2 ydi.
Biz ilk transferde şükür pozitifi gördük. Ama maalesef yedi aylıkken bebeğimin kalbi durdu doğum yapmak durumunda kaldım. Allah isteyen herkese sağlıkla ve vaktiyle nasip etsin insallahAnladım süreciniz iyi sonuclanmistir inşallah biz varikosel ameliyati olup sonucu beklicez gibi gozukuyor
Amin Aminn insallah sağlıkla hayırlısıylaBiz ilk transferde şükür pozitifi gördük. Ama maalesef yedi aylıkken bebeğimin kalbi durdu doğum yapmak durumunda kaldım. Allah isteyen herkese sağlıkla ve vaktiyle nasip etsin insallah
Peki bu bekleme sureci olayı nedir öyle bi başvuruyor sonrasında surec vs mi var ben ozelde de yaptirabilirim ozelde durum farklı mi siz nerde yaptirdinizBiz ilk transferde şükür pozitifi gördük. Ama maalesef yedi aylıkken bebeğimin kalbi durdu doğum yapmak durumunda kaldım. Allah isteyen herkese sağlıkla ve vaktiyle nasip etsin insallah
Kartal Lütfü Kırdar çok dolu bir hastane değil infertilite bölümu hakkında diyorum sadece evrakları hazırlamak falan baya uzun sürüyor yani benim 4.ve ya 5 ayımı aldı çünkü rahim filmi çektirmek mamografi hepsine ayrı bir gün smaer testi gibi gibi eşinin sperm testi hepsi bı zaman alıyor mesela bana mamografi için 3 ay sonra randevusu dedi butun sürecim de bitmiş değil tüp Bebek aşılamaya randevu verdi onu yakın bı zamana verdi ama tedaviye ne Zaman baslancak bilmiyorumkızlar benim her şeyim normal çıktı ancak eşimde varikoselden dolayı sperm hareketliligi problemleri var. bugün kadin dogumcu bana kartala veya kocaeli sehir hastanesine infertilite bölümüne gidip surece baslamami soyledi. Ben biraz denemek istiyorum yeni evliyiz deneyemedik daha dedim. o da seneye sira bulamayabilirsin dedi nasil oluyor bu işler o kadar sira mi var gerçekten nabicagimi şaşırdım gidip sira mi alıyoruz ne yapayım sizce doktoru da dikkate almak istiyoruz sonrasında pişman olmamak icin ama esiim deneyelim ben sonra ameliyatimji olayım bekleyelim diyor onun ve urologunun gorusu de bu yönde kafam karisti
Anladım o zaman sizin 4 5 ay olmasına rağmen hala başlayamadım tüp bebeğe, once aşılama mi yapıyorlar ama bizim erkek kaynaklı olduğu direk asilama olmadan tup bebek oluyor mu acabaKartal Lütfü Kırdar çok dolu bir hastane değil infertilite bölümu hakkında diyorum sadece evrakları hazırlamak falan baya uzun sürüyor yani benim 4.ve ya 5 ayımı aldı çünkü rahim filmi çektirmek mamografi hepsine ayrı bir gün smaer testi gibi gibi eşinin sperm testi hepsi bı zaman alıyor mesela bana mamografi için 3 ay sonra randevusu dedi butun sürecim de bitmiş değil tüp Bebek aşılamaya randevu verdi onu yakın bı zamana verdi ama tedaviye ne Zaman baslancak bilmiyorum
Evet olabiliyor ama aşılamaya yeterli mi degilmi ona bakıyorlarAnladım o zaman sizin 4 5 ay olmasına rağmen hala başlayamadım tüp bebeğe, once aşılama mi yapıyorlar ama bizim erkek kaynaklı olduğu direk asilama olmadan tup bebek oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?