Tup bebek sureci

Ben eşin ameliyat olsun demiyorum yanlış anlaşılma olmasın tedavi görün dedim ama sadece esinizde sorun var diye bakmayın çatlatma iğnesi yumurta takibi büyütme ilaçları veriyorlarmis vitamin ilacları kullanın eşinde sende ben de işte bu kaç aydır yapmaya çalıyorum ama daha çatlama iğnesine başlamadım

Allah hepimizin yardimcisi olsun dediğim gibi bu 5 yılda takviyelere testlere vs harcadığımiz parayı tüp bebeğe versek belki şimdi bebegimiz büyüyor olacaktı.nasip tabi en hayırlı zamanda olsun insallah

Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegi
Bazı şartlar var mesela 2 kez aşılama yaptırmalısınız gibi şartları sağlarsanız rapor çıkar ama karşılar derken bir kısmını karşılıyor mesela ilaçlar 50 bin tutuyordu biz 10 bin ödedik hastane 85 bindi biz 68 verdik raporlu

O yüzden diyorum ya bukadar aşılama vs masrafı ve beklemek yerine zamanında 20 bindi raporsuz tüp bebek fiyatı 2 yıl önce direk yaptirsaydik keşke diyorum.spermler seçildiği için sağlıklı olanlar enjekte ediliyor yumurtaya.bizimde sağlıklı sperm sayısı az mesela 45 yumurta vardı sağlıklı 30 tanesi dollendi ve hepsi çok kaliteli 5aa 4aa gibi.

Valla o ladar karışık yazmışsın ki biz 2 aydır deniyoruz yalnizca, sorun sadece eşimde varikosel o da yalnız. Bundan dolayı 6 aya tamamlayacagiz bizim aklımıza da yatti yaşımız da genc acelemiz de yok

Evet bende o kafadayım tup bebek korkulacak bisey degil biz yeni evliyiz o yüzden acele etmiyoruz

Evet bende o kafadayım tup bebek korkulacak bisey degil biz yeni evliyiz o yüzden acele etmiyoruz
Yaslarinizda gencse evet çokta aceleye gerek yok.ben 33 eşim 41 yaşında o yüzden ben beklediğimiz süreyi zaman kaybı olarak görüyorum ama ben 20li eşim 30lu yaslarda olsaydık hiç sorun degildi

Yaslarinizda gencse evet çokta aceleye gerek yok.ben 33 eşim 41 yaşında o yüzden ben beklediğimiz süreyi zaman kaybı olarak görüyorum ama ben 20li eşim 30lu yaslarda olsaydık hiç sorun degildi
Evet öyle yaşlarımız 27, bakalim agresif davranmadan bilimle ilerleyeceğiz ama ben de cok beklemeden tup bebege geçerim ki zaten tup bebekte de olma olasılığı yuzde yuz değil kısacası Allah nasip edecekse olacak biz sadece çabalayacagiz isteyecegiz
Rabbım hepimizin işini guzellestirsin kolaylastirsin

Aminn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…