Tup bebek sureci

Canım testleri en başta yapıyorsun. Kontrollerde yukırta büyütme aşamasında 3 kez felan kontrol oluyor sonra yukırta toplama ve transfer bu kadar yani gözünde büyütme.
Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegi

Hayırlısı olsun evet benimki de ilk normal deneyelim ben ameliyatıni olayım vs diyor üroloji doktoru da öyle diyor cunku

Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegi
Benim eşimde sperm sorunu vardı. Tüp bebek zaten bunun için var morfoloji olarakta kalite olarak de ıcsı ile seçip embriyo oluşumunu destekliyorlar. Ayrıca ameliyat olduğunda olan spermi de kaybetme ihtimali var onu da göz önünde bulundur. Ameliyat olduktan sonra da karşılar çünkü düzelme garanti değiliz yani ümitsiz konuşmak istemem ameliyat konusunda yaşadığımız için diyorum süreçler tanıdık.

Hayırlısı olsun evet benimki de ilk normal deneyelim ben ameliyatıni olayım vs diyor üroloji doktoru da öyle diyor cunku
Kusura bakma anlayamadım ne ameliyat olması mı gerekiyormuş ve eşini kabul etmiyor mu benimkisi aşılama istemiyor mus

Siz de mi varikoselden dolayı, ameliyat oldunuz mu peki kusura bakmayın kafalar o kadar dolu ki yazdıysanz da unutmuş olabilirim

Benim eşimde de varikısel var. Toplam sperm sayısı 30 milyon, ml de 12 milyon, toplam canlılık %40 morfoloji 4. Ben ameliyat yerine tüp bebek yapmayı uygun gördüm doktorum da onayladı 5 yıllık evli olunca. Ben 28 eşim 32 sizce tutma şansımız nedir bu değerlerle

İleri hareketlilik düşük maalesef %12

Bizde 5 yıllık evliyiz. Tüp bebekte zaten amaç bu. Morfoloji bizde 2 idi. İlk denemede tuttu 3.gün transferi idi. Tüp bebekte sperm seçiliyor hedef bu zaten. Olmayacak değer yok sperm var yumurta var. Endişe etmeyin

Bizde 5 yıllık evliyiz. Tüp bebekte zaten amaç bu. Morfoloji bizde 2 idi. İlk denemede tuttu 3.gün transferi idi. Tüp bebekte sperm seçiliyor hedef bu zaten. Olmayacak değer yok sperm var yumurta var. Endişe etmeyin
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah içime su serptiniz. Ben devlet hastanesinde bir profesöre gidiyorum açıkçası çok bir yorum yapmadı aklıma takıldı benimde o yüzden sormak istedim

Devlet hastanesi ekserette öyle canım. Zaten bu işi yapan doktorun değil embriyologlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…