Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegiCanım testleri en başta yapıyorsun. Kontrollerde yukırta büyütme aşamasında 3 kez felan kontrol oluyor sonra yukırta toplama ve transfer bu kadar yani gözünde büyütme.
Hayırlısı olsun evet benimki de ilk normal deneyelim ben ameliyatıni olayım vs diyor üroloji doktoru da öyle diyor cunkuTabi eşim istemiyor diye bırakmadım ben yine takip için bir doktor buldum sağolsunlar burdaki arkadaslarım yönlendirdi yani tavsiye etti doktor adetin 13 günü yumurta takibi için çağırdı bakalım hayırlısı inşallah
Benim eşimde sperm sorunu vardı. Tüp bebek zaten bunun için var morfoloji olarakta kalite olarak de ıcsı ile seçip embriyo oluşumunu destekliyorlar. Ayrıca ameliyat olduğunda olan spermi de kaybetme ihtimali var onu da göz önünde bulundur. Ameliyat olduktan sonra da karşılar çünkü düzelme garanti değiliz yani ümitsiz konuşmak istemem ameliyat konusunda yaşadığımız için diyorum süreçler tanıdık.Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegi
Kusura bakma anlayamadım ne ameliyat olması mı gerekiyormuş ve eşini kabul etmiyor mu benimkisi aşılama istemiyor musHayırlısı olsun evet benimki de ilk normal deneyelim ben ameliyatıni olayım vs diyor üroloji doktoru da öyle diyor cunku
Benimki varikosel ameliyati olmak istiyor ilk once demek istedimKusura bakma anlayamadım ne ameliyat olması mı gerekiyormuş ve eşini kabul etmiyor mu benimkisi aşılama istemiyor mus
Siz de mi varikoselden dolayı, ameliyat oldunuz mu peki kusura bakmayın kafalar o kadar dolu ki yazdıysanz da unutmuş olabilirimBenim eşimde sperm sorunu vardı. Tüp bebek zaten bunun için var morfoloji olarakta kalite olarak de ıcsı ile seçip embriyo oluşumunu destekliyorlar. Ayrıca ameliyat olduğunda olan spermi de kaybetme ihtimali var onu da göz önünde bulundur. Ameliyat olduktan sonra da karşılar çünkü düzelme garanti değiliz yani ümitsiz konuşmak istemem ameliyat konusunda yaşadığımız için diyorum süreçler tanıdık.
Varikosel vardı ama doktor önermedi ameliyatıSiz de mi varikoselden dolayı, ameliyat oldunuz mu peki kusura bakmayın kafalar o kadar dolu ki yazdıysanz da unutmuş olabilirim
Benim eşimde de varikısel var. Toplam sperm sayısı 30 milyon, ml de 12 milyon, toplam canlılık %40 morfoloji 4. Ben ameliyat yerine tüp bebek yapmayı uygun gördüm doktorum da onayladı 5 yıllık evli olunca. Ben 28 eşim 32 sizce tutma şansımız nedir bu değerlerleBenim eşimde sperm sorunu vardı. Tüp bebek zaten bunun için var morfoloji olarakta kalite olarak de ıcsı ile seçip embriyo oluşumunu destekliyorlar. Ayrıca ameliyat olduğunda olan spermi de kaybetme ihtimali var onu da göz önünde bulundur. Ameliyat olduktan sonra da karşılar çünkü düzelme garanti değiliz yani ümitsiz konuşmak istemem ameliyat konusunda yaşadığımız için diyorum süreçler tanıdık.
İleri hareketlilik düşük maalesef %12Benim eşimde de varikısel var. Toplam sperm sayısı 30 milyon, ml de 12 milyon, toplam canlılık %40 morfoloji 4. Ben ameliyat yerine tüp bebek yapmayı uygun gördüm doktorum da onayladı 5 yıllık evli olunca. Ben 28 eşim 32 sizce tutma şansımız nedir bu değerlerle
Bizde 5 yıllık evliyiz. Tüp bebekte zaten amaç bu. Morfoloji bizde 2 idi. İlk denemede tuttu 3.gün transferi idi. Tüp bebekte sperm seçiliyor hedef bu zaten. Olmayacak değer yok sperm var yumurta var. Endişe etmeyinBenim eşimde de varikısel var. Toplam sperm sayısı 30 milyon, ml de 12 milyon, toplam canlılık %40 morfoloji 4. Ben ameliyat yerine tüp bebek yapmayı uygun gördüm doktorum da onayladı 5 yıllık evli olunca. Ben 28 eşim 32 sizce tutma şansımız nedir bu değerlerle
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahBizde 5 yıllık evliyiz. Tüp bebekte zaten amaç bu. Morfoloji bizde 2 idi. İlk denemede tuttu 3.gün transferi idi. Tüp bebekte sperm seçiliyor hedef bu zaten. Olmayacak değer yok sperm var yumurta var. Endişe etmeyin
Devlet hastanesi ekserette öyle canım. Zaten bu işi yapan doktorun değil embriyologlarÇok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahiçime su serptiniz. Ben devlet hastanesinde bir profesöre gidiyorum açıkçası çok bir yorum yapmadı aklıma takıldı benimde o yüzden sormak istedim
Evet inşallah iyi yaparlar sonuç alırımDevlet hastanesi ekserette öyle canım. Zaten bu işi yapan doktorun değil embriyologlar
Aminnn inşallahEvet inşallah iyi yaparlar sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?