Tüp bebek süreciiiiii

Aaay hadiii bakalımmm inşallaaah iyi haberler olur aynı zamanlarda başlıyoruz o zaman iletişimde kalalım ☺☺♥
Aynen iletişimde kalalım ben 1 kere yaptrdgmiçin tecrübelym bu konuda o yüzden istediğin herşeyi sorabilirsn hergün bakyrm zaten bu forma umarm herşey istediğin gibi olur ben uyuyorum erken uyanıp ders calsyrm 😊 hayırlı geceler dualrm sizinle🙏

Aynen iletişimde kalalım ben 1 kere yaptrdgmiçin tecrübelym bu konuda o yüzden istediğin herşeyi sorabilirsn hergün bakyrm zaten bu forma umarm herşey istediğin gibi olur ben uyuyorum erken uyanıp ders calsyrm 😊 hayırlı geceler dualrm sizinle🙏
Çok teşekkür ederim cnm benim eşimde mühendis ve onun ailesinin tamamı ☺️☺️ Kayınpederimde elektrik mühendisi emeklisi kariyerinde bebeğinde olucak inşallaah ♥️

Çok teşekkür ederim cnm benim eşimde mühendis ve onun ailesinin tamamı ☺☺ Kayınpederimde elektrik mühendisi emeklisi kariyerinde bebeğinde olucak inşallaah ♥
Benm eşimde elektrik mühendisi😊 o calsyo işi çok iyi ama bayan olunca bana iş olmuyo Cok fazla😔 çok tşk ederim güzel dileklerin için ❤ umarım herşey gönlünce olur 🙏 yarn görüşürüz yine burda süreci konuşuruz..

Kızlarr nasılsınız nasıl geçiyor gününüz
Meraba yeni gördüm yazını ders calsydm şimdi bitirdim. Günüm eşimin mesai saatinin geçmesi ile geçiyor😊 biz severek evlendik biraz fazla ilgiliyim 😊 ama eşim iş yemeği çıkmış patronla falan yemeğe gidecekler evde tekim bende dersten sıkıldım tv.yi actm öyle yalnz oturyorm. Siz neler yapysnz

Meraba yeni gördüm yazını ders calsydm şimdi bitirdim. Günüm eşimin mesai saatinin geçmesi ile geçiyor😊 biz severek evlendik biraz fazla ilgiliyim 😊 ama eşim iş yemeği çıkmış patronla falan yemeğe gidecekler evde tekim bende dersten sıkıldım tv.yi actm öyle yalnz oturyorm. Siz neler yapysnz
Bende evi süpürüp sileyim derkeeen gün geçti bitti yarın iş var 🥺🥺🥺 yazında çalışması ne zor geliyor yaaaa

Kızlar bizim sorunumuz sebepsiz inferlite eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu bar bu ay aşılama yaptık tutmadı üzgünün adetim cuma günü adetim başlasın tüpe geçeçeğiz hakkımda hayırlısı

Kızlar nasılsınızzz ne alemdesiniiiizzz ben hala 7sini bekliyorum muayne olmak içinnnnn süreç başlicakmı başlamicakmı belirsizliği içindeyimm

Bende de çikolata kisti vardı geçen sene doğan kürü yaptım çokküçüldü dr em yaptı transfer maalesef tutmadı. Bu sene başka dr ye gittim o da baktı çok küçük var kistlerin dedi 4 yumurta aldo 2 embriyo transfer etti iki gün önce. Şimdi heyecanla zamanın geçmesini bekliyrm

Bende de çikolata kisti vardı geçen sene doğan kürü yaptım çokküçüldü dr em yaptı transfer maalesef tutmadı. Bu sene başka dr ye gittim o da baktı çok küçük var kistlerin dedi 4 yumurta aldo 2 embriyo transfer etti iki gün önce. Şimdi heyecanla zamanın geçmesini bekliyrm
Aaay hadi inşallaaah bendede var 2 cm ama çokta önemli değil dedi bakalım nolcak

Biz tüp bebek sürecine giriyoruzzzz kızlarrrrr varmı ağustosta iğnelere başlayacak olanlaf ama çik kisti göründü bende ve baskılayıcı iğne verildi varmı benim gibi yaptıraaan adostlar
Bnde de çikolata kisti vardı bnde baskılayıcı iğne kullandım ama başarısızlıkla sonuçlandı malesef

Onun çikolata kisti olmadığı anlaşıldı canım saf berrak bir kist dedi doktorum gebeliği engellemez dedi
Inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olur canim . Bizimde 2 kere başarısız oldu 3. Yü hemen yatırsak yoksa beklemeli miyim kararsizim

Allah hepimizin yardımcısı olsun,benimde 2.denememin başlaması için yarın sabah hastaneye gideceğim zor bir süreç yıpratıcı,ilk seferinde 7 yumurta toplandı ama döllenme olmadı.döllenme olsaydı dondurulacaktı ve bende kist miyom ameliyatı olacağım...bakalım hayırlısı inşallah hepimiz iyi haberler alalım :dua:

canım transfer edildiğide rahim duvarın kaç mm di hatırlıyormusun

Back
X