Yaaaa nasıl güzel haber buuu evet gördüm 7. Haftaya gircem geçen hafta kalp atışını duydum çok şükür sizin nasıl gidiyor ne kadarlık şu an aaa nasıl şaşırdım size de

Öncellikle umudunuzu yitirmemenizi isterim çünkü başta yarım rahimle gebe kaldığınızı söylüyorsunuz tüp bebekle de imkansız değil ayrıca 16 yumurta muazzam iyi yani insanlar birden fazla 5 gün embriyosu elde edince şansım var diye seviniyor o yüzden başta umutsuz olmayalım merkez size 12. Günü de bekleyin der en doğru zamanı o gün. Ama 5.gün embriyosu 9.günde idrarda görünebilir. İçiniz rahat etsin kan verin idrar yanıltabilir. Bel kasık ağrısı yani bunlar gebelik belirtisi gibi biliniyor ama tüp bebekte progesteron iğnesi veya fitil sebep olduğu bi şey. Ben kasık ağrısının gebelik belirtisi olabileceğini okuyup negatif haberi aldığımda umutlarımın söndüğünü gördüğümde bu belirtilere takılmamayı tercih ettim açıkçası. Siz de böyle yapın diye demiyorum tabi :) kan verin başka türlü bilemezsiniz

İlk trasferimde kaset gebelik testinde pozitif gösterdi kanda nagatif gösterince ben kaset test yapmıyorum

Aaaa ne güzeel bi habeeer tebrik ederim evet ben nerdeyse 5 haftalıkken öğrendim 1 aylıkmış zaten kese görmüştüm o gün yolk kesesi de göründü diğer hafta kalp atışını duydum 7 haftalık olcak nerdeyse sizin ne kadarlıkk

Çok minik daha 4+6 görünüyor şuan çarşamba kese görmeye gideceğim bakalım inş bende çok şaşırdım inanın hiç beklemiyordum tek istediğim sağlıkla ilerlemesi

Kızlar bugün 8 gün kaset test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acil fikir verin

Çok minik daha 4+6 görünüyor şuan çarşamba kese görmeye gideceğim bakalım inş bende çok şaşırdım inanın hiç beklemiyordum tek istediğim sağlıkla ilerlemesi
Sağlıkla büyüsün bebişin çok bi fark yok aramızda 2 hafta falan var çok sevindim inan doğru zamanı var galiba ya buna inanıyorum vaktinden önce olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…