Bu şekilde bakınca en altta belli belirsiz bi çizgi var inşallah gebesinizdir
Bugün 8.günüm kan testi yaptım sonucum 44.98 çıktı . Rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese rabbim nasip eylesin idrar testlerim yok denebilecek kadar azdı testlerde zor görünüyordu . Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip etsin

Kızlar biliyorsunuz benimki böyleydi. Ben negatif çıktım.. artık bi sonraki transfer inşallah
Üzüldüm ama yaa Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah canım. Herseyde bir hayır vardır umudunu kaybetme biliyorum söylemesi bize kolay gelir senin nasıl üzüldüğünü tahmin edemeyiz ama gerçekten umudunu kaybetme.

Merhabalar tekrardan kan verdiniz mi sağlıklı ilerledi mi acaba ?

Ah çok üzüldüm bi dahakini ne zaman düşünüyorsunuz
Teşekkür ederiim yani iki embiryo duruyor biraz bedenen toparlanmak lazım ilaçlar hormonlar bedenimi zaten yordu. İlaçları keseli de 4 gün oldu ama daha regl gelmedi 10 gün gecikmedeyim doktor 1 regl dinlensen iyi olur dedi. Ama ben iki üç ay falan dinlenirim diye düşünüyorum. Yani iğneler bende aşırı burun kanaması. İltihaplı iri sivilceler yaptı 1 yıldır cildim bedenim bi dinlensin sonra bakarım.

çok sevindim hayırlısı olsun darısı benim ve bizim gibi bekeleyen tüm arkadaşlarımızın başına .test yaptığınız 6.gün transfer günü dahilmiydi.ve kaçıncı gün embriyosuydu
5. Gün embriyosuydu hayır transfer günü dahil değildi. Siz ne yaptınız hayırlı haberler verin inşallah

Merhabalar 2 günde bir kontrol kanları verdiniz mi .şuanlık değeriniz kaç? ayrıca sizin kaçıncı gün embriyosuydu?

Merhaba çok güzel yazmışsınız okurken heyecanla okudum sonrası üzdü geçmiş olsun gençsiniz inşallah bu transferde olacak ben de 9 eylülde tüp bebek tedavisine başladım ama yumurta toplandığı gün öğrendim yumurtam boş çıkmış tabi ümit ediyorum birde 1 tane yumurta toplandı olmadı dün yine başladım iğne vurmaya Gonalf 900 kullanmaya çok değişik duygular içindeyim

Merhabalar tekrardan kan verdiniz mi sağlıklı ilerledi mi acaba ?
Merhaba dün sabah saat 9 da tekrar verdim tam olarak 48 saat dolmamıştı ve farklı bir yerde verdim sonuç 53.61 çıktı çok ama çok az artış olmuştu üzüldüm . Ama farkı görmek için tam 48 saat dolunca ilk test yaptığım yerde aynı saatte tekrar test verdim sonuç bu sefer iki katı artmıştı 84.47 o kadar şaşırdım ki sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım doktoruma söyledim . Bu sefer 2 gün sonra değil 4 gün sonra test vermemi istedi . Bu durumu yaşayan var mı ?

Merhabalar 2 günde bir kontrol kanları verdiniz mi .şuanlık değeriniz kaç? ayrıca sizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Merhaba dün sabah saat 9 da tekrar verdim tam olarak 48 saat dolmamıştı ve farklı bir yerde verdim sonuç 53.61 çıktı çok ama çok az artış olmuştu üzüldüm . Ama farkı görmek için tam 48 saat dolunca ilk test yaptığım yerde aynı saatte tekrar test verdim sonuç bu sefer iki katı artmıştı 84.47 o kadar şaşırdım ki sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım doktoruma söyledim . Bu sefer 2 gün sonra değil 4 gün sonra test vermemi istedi . 6.gün embriyosuydu 1 tane transfer edildi . Her şeyin hayırlısı diyorum . Rabbime bıraktım o her şeyin en iyisini bilendir . Ama genel olarak bakınca 2 kat artmış oluyor .

Bu hcg tahlil sonuçları merkezden merkeze çok farklılık gösteriyor. Birkaç kez bu şekilde farklı merkezlerde tahlil verip de düşük sonuç çıkanları okumuştum. Bu yüzden çoğu doktor ilk testi nerde verdiyseniz ikinci ve diğerlerinin de orda yapılması gerektiğini söylüyor. Bence siz de öyle yapın ilk nerde test verdiyseniz orda vermeye devam edin ki net sonuç alın üzülmeyin en azından hersey yolunda olupta boş yere üzülmüş de olabilirsiniz. İnşallah sonucunuz katlanarak artsın da bize müjdeyi verin bizde sevinelim sizin adınıza.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bunu yaşayan biri olarak size tavsiyem ilk testi verdiğiniz yerde sonraki testlerinizi verin ve 48 saat dolmadan vermeyen . Ben aynı gün içinde bu iki farklı değeri yaşadım ve çok üzüldüm etkilendim ama gün sonunda 48. Saatte değerim ilk testimi verdiğim yerde 2 kat artmıştı . Ve doktorum bu sefer 2 gün sonra istemedi 4 gün sonra istedi sizce neden ?

İlk test sonucum 8.gün =44.98
İkinci test sonucum 48 saat dolmadan farklı bir yerde yaptırdım =53.61
Aynı gün yani 48 saat tam dolunca ilk test yaptığım yerde ki 2. Test sonucum =84.47

Aynı gün içinde iki kez verip farklı sonuçlar aldığınız için belki 4 gün sonra vermenizi istemiş olabilir. İnşallah değeriniz çok güzel çıkar da sizde hamileyim diye müjde verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…