- 26 Mayıs 2022
- 901
- 365
- 53
- 25
Yok araştırın sabah ki yapılır net sonuçElimde normal bi kit daha var sabah ilk idrarla yaparız belki ama işte az önce fitil yaptım sabaha kadar ayağa kalkmadığım için fazlası atılmıyor sabah idrara girince akmaya başlıyor fitilin kalıntısı haliyle idrara sıkışık olunca önce temizle sonra yap falan yine karışma ihtimali olabilir
Evet biliyorum ama progestan çok akıyor sabaha. Ondan gece 6 saate yakın tuttum da öyle yaptım. Sabah bir daha deneyeyimYok araştırın sabah ki yapılır net sonuç
Bende pazartesi sabahtan kan vereceğimBende gece dedim yok ama sizin benimkinde de belli çıkmış var yani
Üzülmeyin varEvet biliyorum ama progestan çok akıyor sabaha. Ondan gece 6 saate yakın tuttum da öyle yaptım. Sabah bir daha deneyeyim
İnşallahÜzülmeyin var
Bende Salı günüBende pazartesi sabahtan kan vereceğim
Testimi attım az önce görmedinzmi daha silikti benimİnşallahteşekkür ederim
Evet gördüm sayenizde biraz da olsa tekrar umut düştü içimeTestimi attım az önce görmedinzmi daha silikti benim
İçim rahat testinizi gördükten sonra var deyip sevinin şimdidenEvet gördüm sayenizde biraz da olsa tekrar umut düştü içime
Hadi inşallah rabbim ol der olurİçim rahat testinizi gördükten sonra var deyip sevinin şimdiden
Güzel haberinizi sabah bekliyoruzHadi inşallah rabbim ol der olur
Tebrik ederim. Baya belli testte bence fitil de kullanıyorsanız kan testinden kesin cevap alırsınız. Ama gerçekten baya belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin.Eşim eve gelirken erken test almış 10. Gündeyim transferimin 5. Gün embiryosu var yok gibi yine. Pazartesi kanı bekleyeceğiz..
Ay kızlar inşallah nolur dualarınızda bana da yer verin sağlıkla gebe kalayım alayım kucağımaTebrik ederim. Baya belli testte bence fitil de kullanıyorsanız kan testinden kesin cevap alırsınız. Ama gerçekten baya belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin.
İnşallah canım İnşallah dualarım seninle. Hiç aklına kötüyü getirme hep iyiye gideceğiniz düşün ve bebeğin seninle olduğunu düşünerek dua etAy kızlar inşallah nolur dualarınızda bana da yer verin sağlıkla gebe kalayım alayım kucağıma
Yani çok umutluydum transfer günü fotoğrafı bile verldi sürekli bakıp bakıp dua ediyorumİnşallah canım İnşallah dualarım seninle. Hiç aklına kötüyü getirme hep iyiye gideceğiniz düşün ve bebeğin seninle olduğunu düşünerek dua et
Yaptın mı canımİnşallah güzel sonuç alablrm Salı günü progestan testi verdim şükür güzel geldi şimdi sıra betaya kaldı umarım Oda istediğimiz şekilde gelir hafataya Salı vericem kanı ama pazar sabahı idrar test yapacağım 10. Gün erkenden çıkar o zamana varsa zaten
Evet idrar yaptım çift çizgiyi gördüm Salı kan vereceğimYaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?