• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sürecinde erkek psikolojisi??

evet canım erzincan merkezdeyim.. çayırlıyı bilirim ama :)) 4 senedir buradayız hemşeri sayılırız :))

evet canım erzincan merkezdeyim.. çayırlıyı bilirim ama :)) 4 senedir buradayız hemşeri sayılırız :))

bende en son 4 sene önce gitmiştim erzincana.çok güzel çok düzenli bir şehir erzincan.bu haftasonu eşim ordaydı akrabaları trafik kazasında vefat ettiler cenazeye gitmişti.senağlama

bende en son 4 sene önce gitmiştim erzincana.çok güzel çok düzenli bir şehir erzincan.bu haftasonu eşim ordaydı akrabaları trafik kazasında vefat ettiler cenazeye gitmişti.senağlama

başınız sağolsunn canım...evet erzincan güzel bi şehir. klasil doğu şehirlerine göre çok çok iyi.. az biraz uzak ama medeniyete olsun seviyorum burayı :) yolun düşerse beklerim walla; bi çayımı içersin :kahve:

Kızlar konu açılalı günler olmuş ama yine de yazayım...Bence eşinizle adamakıllı konuşup problemi çözmeden tedaviye başlamayın, naçizane tavsiyem..
Ben normalde de çok sabırlı bi insan değilim ama dün resmen çıldırdım ve dün transferin 5.günüydü..
Umudum tükendi diyebilirim...
Pazar günüm de kötü geçti ama pzt yani dün resmen sinir krizi geçirdim..
Saatlerce sakinleşemedim ve o zaman anladım ilaçların etkisini...Çünkü sakinleşmeyi çok istememe rağmen başaramadım...
Siz de benim gibi patlayıp bunca emeği boşa harcamayın...Benim yaşadıklarımı yaşamayın...
Bugün yarı aç durdum, ıslak çamaşır dolu sepeti kaldırdım...Halbuki ne kadar özenli davranmıştım, ilaçlarımı ne kadar dakik yapmış,, ballı karışımlar ananaslar yemiştim....
Embriyolarım 1. kalite, endometiryum ideal kalınlıkta..herşey süperdi kısacası..%100 olacak diye birşey yok ama ümitliydik, dr da biz de...
Herşey mahvoldu..
Az önce eşime bir sürü et,tavuk,balık,meyva, sebze sipariş ettim...Uyuzluk olsun diye...Artık işe yaracağından değil...:1no2::1no2::a015:

Yani kızlar içinize atmayın.,sonra böyle patlarsınız Allah korusun...Patlamasanız da sürekli huzursuz olursunuz, yani her iki türlü de kötü...Gerekirse birinden yardım isteyin, samimi bi arkadaş,bi aile büyüğü, aklı başında biri...

canım inşallahhh sağlıkla tutunmuşlardır sana. zaten bir kere tutunma oldumu öyle çooookk ağır işler yapmadıkça hiççç birşeycik olmaz sen pozitif ol ki onlarda mutku olsunlar sıkı sıkı yapışsınlar sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

başınız sağolsunn canım...evet erzincan güzel bi şehir. klasil doğu şehirlerine göre çok çok iyi.. az biraz uzak ama medeniyete olsun seviyorum burayı :) yolun düşerse beklerim walla; bi çayımı içersin :kahve:

canım çokk sağolasın benim tekrar oralara yolum düşsün hiç istemem açıkçası(şehre sözüm yok ama.....) bende ç.kaleye beklerim canım.

teşekkür ederim canım, benim işim belli olmaz.. asker eşi olduğum için heran her yere gelebilirim :) kısmet diyelim belli mi olur :))

kızlar ben haziranda tüp bebeğe başlayacağım inşallah. bizimki daha çok erkek infertilitesi. bende de pco var yumurtlama sıkıntım pek yok .ama bir sorunum var. eşimi tanıyamıyorum. acaip değişti. sürekli tartışıyoruz.. asabi, anlayışsız, hassas oldu..bu konuda plan yapmama bişle katlanamaz oldu.. benim mi hassaslaşmam gerekir yoksa onun mu? Çok üzgünüm çoook

canım malesef bu konuda hersey kadına düşüyor.bak,bizimde erkek infertilitesi.ve cok zor günlerimiz oldu.eşim cok umutsuzdu,karamsardı.ama ben hep inandım sabrettim ve güzel sonuçlar almıştık.erkekler bizim kadar normal karsılamıyo bunu bir gurur meselesi yapıyolar.seni anlıyorum desteğe ihtiyacın var ama yapacak bişey yok sabret ve bak gör hersey cok güzel olacak.eşinide anla bence ve sabret canım.herseyden sonra sunu diyebileceksin güçlüyüm ve basardım..bunun haklı gururunu yasayabileceksin.o zaman eşinde seni anlıcaktır eminim.güzel günler sizi bekler opuyorumnanaktan .sabır canım sabır.

canım inşallahhh sağlıkla tutunmuşlardır sana. zaten bir kere tutunma oldumu öyle çooookk ağır işler yapmadıkça hiççç birşeycik olmaz sen pozitif ol ki onlarda mutku olsunlar sıkı sıkı yapışsınlar sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lansor canım kaç gün içinde tutunma oluyor biliyor musun? Ben ilk 3 gün gibi birşey anımsıyorum...Kesin cevabı bilen var mı kızlar?

ah bu erkekler degilmi
ama canim bende ayni seyleri yasadim ama simdi esimi anlamaya calisiyorum
onun icin daha zor helede erkek inf ise
suanda tedavideyiz biz esim inanki agzini acipta hicbirsey soylemiyor bu konuda uzaklasmak istiyor cok stresli ya olmazsa diye umitlenmek bile istemiyor ya olmazsa diye
sende ustune gidersen hir gur cok olur
ben birincide oyle yaptim ama simdi hic konusmuyoruz normal hayat gibi devam ediyoruz kavgada cikmiyor dogal olarak

Lansor canım kaç gün içinde tutunma oluyor biliyor musun? Ben ilk 3 gün gibi birşey anımsıyorum...Kesin cevabı bilen var mı kızlar?

canım benim doktorumda ilk dört gün içinde olur demişti.inşallahhh hayırlısıyla sıkı sıkı tutunmuşlardır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet canlarım sonuna kadar haklısınız erkekler konusunda. Kendilerinin daha zor durumda olduklarını düşünüp farklı farklı triplere giriyorlar. Bizler bu dönemde bir parça destek, hoşgörü ve yardım beklerken daha fazla strese sokuyorlar bizi. Ama biz genede her şeye onlar için katlanıyoruz deilmi ?
Vücudumuza hergün kendi elimizle ilaç depoluyoruz, e bu ilaçlar hormon dengemizi değiştiriyor ve dolayısı ile bizimde ruh halimiz değişebiliyor. Be çok ağlamaklı oldum mesela bu ara.
Ama anlatmadığımız sürece bizi anlatmaları imkansız.. Şu psikolojik destek olayı var ya eşlere lazım aslında

ben bu gece rüyamda eşimin hamile olduğunu gördüm.. doğuruyodu :)))) çok zevliydi...galiba benim psikoloji de gitti kızlarrr :)))))

Back
X