teşekkür ederim canım evet ilk denemem daha önceki dr.lar sebebsiz infertil dediler ancak şimdiki dr sperm sorunu diyor ama olumsuz degilmiş çok korkuyorum bu benim için son şans diye düşünüyorum çünkü eşimle 5 yıldır istiyoruz ve tüpbebek için şimdi hazır olabildik(maddi açıdan) yani bir 5 yıldaha beklemek istemiyorum sen hangi aşamadasın tedvinde neler yaşadın özel olmazsa anlatabilirmisin yardımların için şimdiden teşekkür ederim
canım madem olumsuz değilmiş hiçççç korkma,rahat ol,son şans olarakta düşünme,Allah yardım eder,ben şuan 11 haftalık hamileyim,biz ekim ayında başladık tedaviye,9 kasımda transferim oldu,19 kasımda hamile olduğumu öğrendim,7 aralıktada kalp atışlarını gördük,çok şükür,sürekli bir bekleme ve sabır işi gerçektenn..ama var ya şu kadarını söyleyim Allahım gerçekten çok büyük ve sabrını veriyor..sakın pes etme umutsuzluğa kapılma,herşeyin çok güzel olacağını düşün sürekli..benim yumurta rezervim azdı,çikolata kistim olduğundan laparoskopi olmuştum,sonrası tekrarladı yine kistler,ve yumurta sayımı azaltmış,biliyomusun benim sadece 1 yumurtam gelişti ve toplandı,ama herşey güzel oldu,umudumu kaybetmedim hiç,o yaşadığım günleri,sıkıntıları acıları herşeyi unuttum onu görünce..şimdi sadece normal hamilelik sürecimi yaşıyorum,Allahım herkese tattırsın bu duyguları..yardım edebildiysem ne mutlu bana,aklına takılan soru olursa sorabilirsin canım
canım çok teşekkür ederim bugün dr gittim ve ilaçlara başladık kanımda pıhtılaşma varmış göbekten iğneler verdi biraz acıtıyor ganol fleride kolumdan yapıcakmışım bugün kendimi tutamadım ve dr yanında agladım ama şimdi daha rahatım umudumu kaybetmiycem zaten dr görünce ve merkezdekilerin ilgisini görünce çok rahatlıyorum tabii sizlerle yazışmak ve güzel haberlerinizi almakta umut oluyor canım umarım kucagınada saglıklı bir şekilde alırsın bebişini dualarını bekliyorum arkadaşım hamilelerin duası kabul olur derler ALLAH,a emanet ol arkadaşım
slm kizlar ben de sizlerdenim sizinle ayni kaderi paylasiyorum benimde tup bebege karar verildi ama bakalim ne zaman baslanacak bende burda sizlerle olacagim aynen dediklerinize katiliyorum kimse bizi anlayamaz,baskalarina kolay gelir o yuzden bizi anlamayaan insanlarla oturup konusmaya bile degmez zaman kaybiiiii
çok begendim bu paylaşımlar aslında birer sadakadır.....
bende tüpe başlayamayan anne olmaya çalışan anne adyaııı e2 degerimmm yükselince 3 aydır bekliyorum.. nasip artık ben bişeyi ögrendim zamanı gelince ne bi saniye geri nede ileri herşey sebeblere baglı olsada aslında herşey allahın izniyle oluyor ve ben inanıyorum ki herşeye ve herkeze rağmen anne olacagız........benim herşeyimi paylaştıgım yol arkadaşlarımmm
amin canım,güzel dileklerin içinde çok tşk ederim,evet kabul olurmuş derler herzaman dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma..canım bende yumurta toplamadan itibaren iğne vuruluyorum karnımdan,bendede pıhtılaşma var,ve hamilelik boyunca vurulacağım,evet acıyor baştan biraz ama alışıyoruz...stres çok önemli gerçekten kendini bırak rahat ol,,
canım teşeşkkür edrim igne yerlerinde morarmalar oluyormu karnımda şişliklerde oluyor sanki bilmiyorum çarşamba gidicem dr sorucam bakalım demekki hamile kalıncada devam neyse bebişim gelsinde tek ben razıyım bu acılara buarada nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadırdualarını bekliyorum arkadaşım
canım teşeşkkür edrim igne yerlerinde morarmalar oluyormu karnımda şişliklerde oluyor sanki bilmiyorum çarşamba gidicem dr sorucam bakalım demekki hamile kalıncada devam neyse bebişim gelsinde tek ben razıyım bu acılara buarada nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadırdualarını bekliyorum arkadaşım
Canım tedavi sırasında yumurtalıkların uyarılması ile östrojen hormon salgısı artar. Bunun da vücutta su tutulması, göğüslerde ve karında şişkinlik gibi etkileri vardır. Endişelenmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?