• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sürecine tekrar başladık çok heycanlıyım korkuyorum

Atakent Acıbadem, endokrin doktoru düzenleyecek hormon olduğu için üroloji doktoru tek başına ilerlemiyor Ali Serkan hocadayız şuan için test tahlil tedavi planlamasını yapıp karar vericez gidişata göre büyük ihtimal tesa/tese düşünücez
Bizde aynı şekilde ali serkan hoca girdi teseye ama asla turgut hocayla beraber ilerleme olmadı turgut hoca benim için tedaviye başladı 3 gün sonra faland edim ki üroloji doktoruyla görüşmicez mi sonuçta sıkıntı azospermi bana dedilerki isterseniz görüşün :) neyse gittik ali serkan hocaya o da sinirlendi belli etmedi ama haberi yoktu başlandığından biz tedavi görmeden teseye girdik hemen

Merhaba kizlar Dr gonal f 200 ünite yap dedi gunde 1 defa bu dozun bir zararı olan yan etkisi olan oldu mu
Merhaba ben eczane teknisyeniyim eczanede de yaptığım çok kişi oldu yapmaktan korkan hanfendilere hiçbirinde bi sıkıntı görmedim ben menopur kullanmıştım hemen hemen aynı şeyler zaten göğüs büyümesi karın şişkinliği oldu sadece bende

3.5 mm cikolata kıstım var opu işlemi sizce sancılı geçer mi opudan ds tedirgin oluyorum ilk defa bu sürece girdim
Ben sancılı geçeni duymadım tedirgin olmayın rahat olun benim 20 dk sürdü sadece ve sonrasınde kanama veya sancı olmadı pcoslu tanıdığım var mesela onda da olmadı Allah’ın izniyle siiznde ağrısız sancısız geçer

Bizde aynı şekilde ali serkan hoca girdi teseye ama asla turgut hocayla beraber ilerleme olmadı turgut hoca benim için tedaviye başladı 3 gün sonra faland edim ki üroloji doktoruyla görüşmicez mi sonuçta sıkıntı azospermi bana dedilerki isterseniz görüşün :) neyse gittik ali serkan hocaya o da sinirlendi belli etmedi ama haberi yoktu başlandığından biz tedavi görmeden teseye girdik hemen

Henüz Turgut hocayla görüşmedim testleri tamamlayıp bi spermiyogram vericez en son, o zaman görüşeceğim ama Ali Serkan hoca pek içime sinmedi benim yani çok ezbere tese modunda konuşuyor hali hazırda tedavidesiniz direkt işlem yapabiliriz uzatmayalım diye konuşuyor tedaviyi sen sürdür dedim ondanda bi haber endokrine yönlendirdi onada gideceğiz bakalım. Vallahi şaştım kaldım artık bu işi çözebilen bir merkez isim bulmak ne kadar zor

Henüz Turgut hocayla görüşmedim testleri tamamlayıp bi spermiyogram vericez en son, o zaman görüşeceğim ama Ali Serkan hoca pek içime sinmedi benim yani çok ezbere tese modunda konuşuyor hali hazırda tedavidesiniz direkt işlem yapabiliriz uzatmayalım diye konuşuyor tedaviyi sen sürdür dedim ondanda bi haber endokrine yönlendirdi onada gideceğiz bakalım. Vallahi şaştım kaldım artık bu işi çözebilen bir merkez isim bulmak ne kadar zor
İnşallah benim gibi herşeye şaşıp kalmazsınız o hastanede her gidişimde hep kan alındı ilaç yazıldı gönderildik çok hızlı ilerlediler ezbere bi daha gideceğimi düşünmüyorum zaten yumurtalarım orda Allah’ın izniyle de onları alıp tedavi olduğumuz hastanede embriyo oluşur inşallah 🙏🏻

Back
X