Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Valla 2 koyup ikisi de tutarsa 1 taşla 2 kuş harika olur, sorucam doktora bir daha ki gittiğimde bakalım. senin yaşın gençmiş baya illaki olur. 2021 uğurlu gelir de güzel haberlerimizi veririz inşallah:KK200:
Bakalım canım İnşAllah hepimizin olur sor haber ver merak ederim 😇

Canım selam ben de dün tedaviye iğneler ile başladım ve ben de Ankara bahçeciye gidiyorum ☺️ sen hangi şehirde gitmeyi düşünüyorsun doktorun kim ?
Ben İstanbul’da gitmeyi düşünüyorum. Cem çeliğe gideceğim büyük ihtimalle ☺️ Ama şubata kaldı eşim ancak o zaman izin alabildi işinden bir de virüs nedeni ile ☺️

Oranın da iyi olduğunu duymuştum. Beni kadın doğum doktorum İstanbul Tüp bebek'e yönlendirdi. Başka hiç bir yer araştırmadım. Direkt oraya gittik. Benimde kasıkta sanki hafif batmalar var gibi. Bugün 2. iğnemi olucam eşim yapacak ilk defa dün hemşireler yapmıştı merkezde. Geriliyorummmmo_O
Hep aynı saatte yapın bana 12 ile 2 arasında bir saat belirleyin hep o saatte yapın dediler.benim bugün 3. İğnelerim oldu ama şuan bajinamda inanılmaz sızı var inş geçer ,doktora sordum normal dedi

Bu arada ekg ve akciğer filmi dikkatimi çekti benden istemedi doktorum sizin kronik fahatsizliginiz mı var merak ettim
Hayır yok canım bilmiyorum istedi ekg anestezi için istiyormuş anestezi doktoru yani onay alırken sormuştu bana ama akciğeri bilmiyorum o gün covid de yaptrmıstm belki ondandr canım

Hep aynı saatte yapın bana 12 ile 2 arasında bir saat belirleyin hep o saatte yapın dediler.benim bugün 3. İğnelerim oldu ama şuan bajinamda inanılmaz sızı var inş geçer ,doktora sordum normal dedi
Saati önemli değil dediler ama aynı saatte yapın dendi. İlk gün merkezde nasıl yapıldığını göstermek için yaptırdım fakat ben çalıştığım için 8-6 anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. kalan 4 günü akşam 7 de yapacağım canım mecburen :(( bende de bir sızı oluyor ama geçiyor. Size iğne harici folik asit ve vitamin veril dimi? ben aynı zamanda onları da içiyorum

Kızlar İğneye başladığım gün adetimin 3. günü kan vermiştim Esrtadiol: 54,7 Progestan 0,24 çıktı. Bu değerler nasıl acaba?

Saati önemli değil dediler ama aynı saatte yapın dendi. İlk gün merkezde nasıl yapıldığını göstermek için yaptırdım fakat ben çalıştığım için 8-6 anca akşam 7 gibi yapabiliyorum. kalan 4 günü akşam 7 de yapacağım canım mecburen :KK43:( bende de bir sızı oluyor ama geçiyor. Size iğne harici folik asit ve vitamin veril dimi? ben aynı zamanda onları da içiyorum
Evet vanım bendede sızı oluyor merional daha çok yakıyor ama geçiyor.ben prowoman kullanıyorudum ona devem et dedi

Evet vanım bendede sızı oluyor merional daha çok yakıyor ama geçiyor.ben prowoman kullanıyorudum ona devem et dedi
Hangi gün doktora gideceksiniz ben pazartesi gideceğim.bir de 31 yaşımdayım ilk tüp bebek denemem bir emriyo konuluyor yasal olan oymuş ama bazınyerler iki koyuldugunu okudum bilginiz var mı

Hangi gün doktora gideceksiniz ben pazartesi gideceğim.bir de 31 yaşımdayım ilk tüp bebek denemem bir emriyo konuluyor yasal olan oymuş ama bazınyerler iki koyuldugunu okudum bilginiz var mı
Bende pazartesi gideceğim 2 de bakalım nasıl devam edecek🤷‍♀️ Ben 36 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem ama 35 yaş üstüne konuyor sanırım bende tam emin değilim canım

Back
X