- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- 53
Amh 0.23Onu bilemem canım yasenn sorunun neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh 0.23Onu bilemem canım yasenn sorunun neydi
Anldm Canm bnmde 0.5Amh 0.23
Bugün gittim kontrole aynı iğnelere devam dedi bide olgunlaşanlar çatlamasın diye bir iğne daha ekledi 3 gün daha kullanıcam perşembe tekrar kontrole gidicem. 6 tanesi olgunlaşmış 4 tanesinde arkadan gelen varmış. Bakalım nasıl ilerlicez. Siz n’aptınız?Hangi gün doktora gideceksiniz ben pazartesi gideceğim.bir de 31 yaşımdayım ilk tüp bebek denemem bir emriyo konuluyor yasal olan oymuş ama bazınyerler iki koyuldugunu okudum bilginiz var mı
Çok iyi canım maaşAllah cetrotide mi verdiBugün gittim kontrole aynı iğnelere devam dedi bide olgunlaşanlar çatlamasın diye bir iğne daha ekledi 3 gün daha kullanıcam perşembe tekrar kontrole gidicem. 6 tanesi olgunlaşmış 4 tanesinde arkadan gelen varmış. Bakalım nasıl ilerlicez. Siz n’aptınız?
Sağol tatlım, Evet cetrotide verdi bide, 3 gün 3 iğneeÇok iyi canım maaşAllah cetrotide mi verdi
Benmde öyle oldu canım yeri geldi 5 iğne oldu evet olur merak etme ya çok heyecanlıSağol tatlım, Evet cetrotide verdi bide, 3 gün 3 iğneeamaa inşallahh güzel sonuçlanır allahım nasip et hepimize❤
heralde perşembe belli olur toplama o gün karar vereceklermiş
Ben bugün gittim 3 folikül iyi durumda dedi yine iğne verdi yarında tekrar iğneler var yarın akşam son iğnem çatlatma iğnesi perşembe sanah gidip yumurta toplanacakBugün gittim kontrole aynı iğnelere devam dedi bide olgunlaşanlar çatlamasın diye bir iğne daha ekledi 3 gün daha kullanıcam perşembe tekrar kontrole gidicem. 6 tanesi olgunlaşmış 4 tanesinde arkadan gelen varmış. Bakalım nasıl ilerlicez. Siz n’aptınız?
Bugün gittim kontrole aynı iğnelere devam dedi bide olgunlaşanlar çatlamasın diye bir iğne daha ekledi 3 gün daha kullanıcam perşembe tekrar kontrole gidicem. 6 tanesi olgunlaşmış 4 tanesinde arkadan gelen varmış. Balım nasıl ilerlicez. Siz n’aptınız?
Hem çok heyecanlı hem tedirginlik oluyooorr inşallah süreçler güzel geçerrrBenmde öyle oldu canım yeri geldi 5 iğne oldu evet olur merak etme ya çok heyecanlı![]()
Ben bugün gittim 3 folikül iyi durumda dedi yine iğne verdi yarında tekrar iğneler var yarın akşam son iğnem çatlatma iğnesi perşembe sanah gidip yumurta toplanacak
Maşallahh çok iyi hadi bakalım hayırlısı inşallahh..Ben bugün gittim 3 folikül iyi durumda dedi yine iğne verdi yarında tekrar iğneler var yarın akşam son iğnem çatlatma iğnesi perşembe sanah gidip yumurta toplanacak
Hayırlısı olsun hakkımızda canımHem çok heyecanlı hem tedirginlik oluyooorr inşallah süreçler güzel geçerrr![]()
Amin canım inşallahhHayırlısı olsun hakkımızda canım![]()
Walla bende öyle karıştırıyorum :) amh 0.5 canım klomenden başlayan serüven asılama ile devam etti 1 asılama yaptrdm tutmayınca tüp bebeğe karar verdk işte 2 embriyo dondurdu doktorum Şubat başı gibi İnşAllah transferim oluck senin neydi kuzum benm ?Amin canım inşallahhsenin durumu nedir kusura bakma tekrar soruyorsam isimlerden bazen karıştırıyorum
![]()
Hayırlısı inşallah canım senin için de. İnsan çok sabırsızlanıyor biran önce Şubat gelirde transferin olur olumlu sonuçlanırWalla bende öyle karıştırıyorum :) amh 0.5 canım klomenden başlayan serüven asılama ile devam etti 1 asılama yaptrdm tutmayınca tüp bebeğe karar verdk işte 2 embriyo dondurdu doktorum Şubat başı gibi İnşAllah transferim oluck senin neydi kuzum benm ?
Aynen canım içim kıpır kıpır benm ya. Benmde yaş 28 amh 0.5 düşünHayırlısı inşallah canım senin için de. İnsan çok sabırsızlanıyor biran önce Şubat gelirde transferin olur olumlu sonuçlanırbenim amh 1,5 aslında yaşım gereği artık böyle düşük birde eşimin süper sayısı az ve hareketi sorunlu doğaldan olmaz dedi doktor o sebeple tüp bebeğe yöneldik. Benimde yaşım ilerlediği için biran önce tüp bebek şart oldu yaşımda 36
![]()
Amin canım inşallahh, hepimiz için hayırlısı olsunAynen canım içim kıpır kıpır benm ya. Benmde yaş 28 amh 0.5 düşünolsun hayırlısı olsunda bebeğimiz olsnda ne olursa olsun sağlıklı olsun hangi sehirdesin canım
![]()
Bende canım Anadolu yakasında oturuyorumAmin canım inşallahh, hepimiz için hayırlısı olsunBen İstanbuldayım sen?
İnş cnm sonuçlarımız güzel olsunda ama bugün iğnlere beni halsizleştirdi yarın son şükürMaşallahh çok iyi hadi bakalım hayırlısı inşallahh..benim demek biraz daha olgunlaşması gerekiyor, perşembe gidince bakalım ne diyecekler
Amin canım inşallah, benimde 3 iğne oldu bide vitaminler akşam bayılarak uyuyakalıyorum, bugün ve yarında olucam bakalım sonra hayırlısıİnş cnm sonuçlarımız güzel olsunda ama bugün iğnlere beni halsizleştirdi yarın son şükür