Canım benim bak benimde amh düşük ama 7 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş şimdi beşinci güne gidecekler mi onu bekliyoruz allahtan Ümit kesilmez sen kalbini ferah tutHayirlinolsun tedaviniz inşallah bebegine kavuşursunuz benimde amh 0.04 tup bebek denedik 4 yumirta çıktı ama amh düşuk diye hiç biri döllenmedi transfer olamadim dr birdaha deneme bile bu amhla olmaz dedi yikildim ama pes etmicem bu sekilde olup hamile olan çok insan okudum birda ocakta yine yapmayi dusunuyorum tüp bebek hayatinda olumsuluklarda yasarsan asla pes etme cnm ki insallahhhhhhh olumsuz hic bir sey yaşamaz ve sağlıkla kucavina alirsin bebegini
Hayirlinolsun tedaviniz inşallah bebegine kavuşursunuz benimde amh 0.04 tup bebek denedik 4 yumirta çıktı ama amh düşuk diye hiç biri döllenmedi transfer olamadim dr birdaha deneme bile bu amhla olmaz dedi yikildim ama pes etmicem bu sekilde olup hamile olan çok insan okudum birda ocakta yine yapmayi dusunuyorum tüp bebek hayatinda olumsuluklarda yasarsan asla pes etme cnm ki insallahhhhhhh olumsuz hic bir sey yaşamaz ve sağlıkla kucavina alirsin bebegini
İnşAllah gider kuzum benmde 3 tü 2 si döllenmiş bakacağız ilerleyecekmiCanım benim bak benimde amh düşük ama 7 yumurtadan sadece ikisi döllenmiş şimdi beşinci güne gidecekler mi onu bekliyoruz allahtan Ümit kesilmez sen kalbini ferah tut
Hadi bakalım canım kontrl ne zaman3. Günüm iğnelerimi vurdum.
Pazartesi. Sen ne yaptın?Hadi bakalım canım kontrl ne zaman
Opu oldum dün arkadan gelenlerde var yine olacağım canım zor yaPazartesi. Sen ne yaptın?
Nasıl bi daha olcan? Kaç toplandı kaç varmış?Opu oldum dün arkadan gelenlerde var yine olacağım canım zor ya
3 toplandı onlar önce büyümüş arkadan gelenler var 2 daha onları canımNasıl bi daha olcan? Kaç toplandı kaç varmış?
İlk defa böyle 2 opu duyuyorum üstüste.3 toplandı onlar önce büyümüş arkadan gelenler var 2 daha onları canım
Doğrudur Canm benden önce giren hasta da böyle olmuş oluyormus yaniİlk defa böyle 2 opu duyuyorum üstüste.
Tatlım keseyi gördüm çarşamba ama bugun kasık ağrım var lekem geliyor yine
Doğrudur canım. Doktor en doğrusunu bilir. Peki kaçıncı gün yapıldı opun?Doğrudur Canm benden önce giren hasta da böyle olmuş oluyormus yani
Canm 25 başladım iğnelere 3 ünde oldum 9. Gün yaniDoğrudur canım. Doktor en doğrusunu bilir. Peki kaçıncı gün yapıldı opun?
Leke normal miymiş kuzum ? Çok Şükür görmüşsün keseyiTatlım keseyi gördüm çarşamba ama bugun kasık ağrım var lekem geliyor yine
Peki donduruldu mu toplananlar? Yoksa yaşatılabiliyo mu 2. Opuya kadar?Canm 25 başladım iğnelere 3 ünde oldum 9. Gün yani
Suan gözlem altında işte 2 si döllenmiş bugün ama zaten dün toplandı doktorum 3 gün sonra belli olur dedi. Eğer yasarsa dondurcklar işte canımPeki donduruldu mu toplananlar? Yoksa yaşatılabiliyo mu 2. Opuya kadar?
İnşallah çok güzel ilerler.Suan gözlem altında işte 2 si döllenmiş bugün ama zaten dün toplandı doktorum 3 gün sonra belli olur dedi. Eğer yasarsa dondurcklar işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?