Amin inşallah canım ..çok şükür Rabbim nasip etmiş bağışlasın size hepimize hayırlı zamanda nasip etsin İnşAllah
Yumurtalarım toplandı dr dedi ki düşük amh ve çikolata kisti olduğu için biz az bekliyorduk dedi 7 tane toplamışlarAmin inşallah canım...dualarım sizinle...rabbim benim gibi çifter çifter versin sizlerede
Canm benmde 3 tane toplandı yeni geldim eveYumurtalarım toplandı dr dedi ki düşük amh ve çikolata kisti olduğu için biz az bekliyorduk dedi 7 tane toplamışlar
Hemen başla hemenYa sizleri görünce o kadar heyecanlanıyorum ki biran önce başlamak istiyorum
Regl günümde gidicem bahçeci de bir doktor var Mehmet Reşat bey ilk defa gideceğim 21-22 Aralık bat onu bekliyorumHemen başla hemen
Maşallah çok güZel umarım bebeğinize en kısa zamanda kavuşacaksınız...Yumurtalarım toplandı dr dedi ki düşük amh ve çikolata kisti olduğu için biz az bekliyorduk dedi 7 tane toplamışlar
Detayları bekliyorumRegl günümde gidicem bahçeci de bir doktor var Mehmet Reşat bey ilk defa gideceğim 21-22 Aralık bat onu bekliyorum
İnşallaaahhh rabbim nasip etsin inşallahMaşallah çok güZel umarım bebeğinize en kısa zamanda kavuşacaksınız...
Rabbim en hayırlısını versin inşallah hemen başlayın kavuşun bebeğinizeYa sizleri görünce o kadar heyecanlanıyorum ki biran önce başlamak istiyorum
Oyyy canım benim inşallah altın yumurtalarımız olur embriyo haline gelirler inşallahhhCanm benmde 3 tane toplandı yeni geldim eve
Kuzum benim senin de çok ağrın var mı ya ben ayakta zor yürüyorumCanm benmde 3 tane toplandı yeni geldim eve
Ya İnşAllah kuzum arkadan 2 tane daha geliyor onları da alıcm dedi doktorum ya biraz moralim boZuldu az diye ama sayı değilmiş önemli olanOyyy canım benim inşallah altın yumurtalarımız olur embriyo haline gelirler inşallahhh
Ağrı kesicin etkisi geçti sanırım sol tarağım ağrıyor kanamam old benm sennde oldu mu kuzum azaldı suanKuzum benim senin de çok ağrın var mı ya ben ayakta zor yürüyorum
Benim sadece kahverengi lekelenmem oldu kuzum ama ağrım ayaktayken fenaAğrı kesicin etkisi geçti sanırım sol tarağım ağrıyor kanamam old benm sennde oldu mu kuzum azaldı suan
Bebeğim sayı önemli değilmiş sadece kaliteli embriyo önemliymiş inşallah öyle olur bizimdeYa İnşAllah kuzum arkadan 2 tane daha geliyor onları da alıcm dedi doktorum ya biraz moralim boZuldu az diye ama sayı değilmiş önemli olan
Ay İnşAllahBebeğim sayı önemli değilmiş sadece kaliteli embriyo önemliymiş inşallah öyle olur bizimde
Sen kalbini ferah tut İnan olacak inanıyorum ben isterse yüz yumurtamız olsun bir tane kaliteli embriyo olmadıktan sonda faydası ne dua edelim bol bol birbirimize sonra burada mutluluğunu yaşayacağız inşallah canım benimAy İnşAllah
Haklısın kuzum bugün kontrl gttm yarın tekrar çağırdı yasak var ama mecbur sağlık için izin var nette okudum yum var 2 tane onları büyütüyor muhtemelen yine opu olacağım dedğn gibi sağlıklı olurlar İnşAllahSen kalbini ferah tut İnan olacak inanıyorum ben isterse yüz yumurtamız olsun bir tane kaliteli embriyo olmadıktan sonda faydası ne dua edelim bol bol birbirimize sonra burada mutluluğunu yaşayacağız inşallah canım benim
Hayirlinolsun tedaviniz inşallah bebegine kavuşursunuz benimde amh 0.04 tup bebek denedik 4 yumirta çıktı ama amh düşuk diye hiç biri döllenmedi transfer olamadim dr birdaha deneme bile bu amhla olmaz dedi yikildim ama pes etmicem bu sekilde olup hamile olan çok insan okudum birda ocakta yine yapmayi dusunuyorum tüp bebek hayatinda olumsuluklarda yasarsan asla pes etme cnm ki insallahhhhhhh olumsuz hic bir sey yaşamaz ve sağlıkla kucavina alirsin bebegini0.5 canım düzenli regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?