Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Allah yardımcınız olsun ınslalah bir tüp annesi daha katılır aramiza :anne: :dua:

Merhaba 🙋🏼‍♀️ Bende 24 Kasım’da adetimin ikinci günü başladım tüp bebeğe Cumartesi kontrolüm var bende 2.5 cm çikolata kisti var ve amh düşük 1.385 çıktı yaşım 25 bakalım şuan iğnelerimi kullanıyorum cumartesi net bilgi alırız inşallah öncesinde bir negatif aşılamam oldu ardından tüp bebeğe başladık 😊

Canım naptın ?🤩
bugün gittim her sey normal görünüyor dedi. İlk defa denediğimiz için aşılama önerdi doktor ama ben istemedim ihtimal çok düşük oluyor diye. Gonal f yazdı saat 5 te kullanacağım ilk iğnemiii dua edin her şey güzel olsun :)) Sen naptınn:KK200:

bu arada eşim çalışıyor iğneyi kendim yapacağım taktik varsa verin :halay:

Merhaba 🙋🏼‍♀️ Bende 24 Kasım’da adetimin ikinci günü başladım tüp bebeğe Cumartesi kontrolüm var bende 2.5 cm çikolata kisti var ve amh düşük 1.385 çıktı yaşım 25 bakalım şuan iğnelerimi kullanıyorum cumartesi net bilgi alırız inşallah öncesinde bir negatif aşılamam oldu ardından tüp bebeğe başladık 😊
Her şey çok güzel ilerlesinn:KK68:

Benmde negatif aşılamam oldu canım bende 25 başladım aramızda 1 gün var benm amh 0.5 İnşAllah bu ay güzel haberi alırız gelişmeleri yaz mutlaka bana ☺️😇

bugün gittim her sey normal görünüyor dedi. İlk defa denediğimiz için aşılama önerdi doktor ama ben istemedim ihtimal çok düşük oluyor diye. Gonal f yazdı saat 5 te kullanacağım ilk iğnemiii dua edin her şey güzel olsun :)) Sen naptınn:KK200:
Ediyorum hepimize canım bugün 3. İğnemi vurduracağım canım ben 2 farklı iğne kullanıyorum aynı anda resimde var iğneler Pazartesi kontrol var işte bekliyorum 🙈🥰🤩🤩

yaaa beni aradılar progesteron hormonum yüksek cıktıgı için birdahaki ay başlayalım dediler. Kan sonucu yeni belli olmuş. 21 gün Yasmin diye bir ilaç kullanacağım. Bir dahaki aya kaldı :(

yaaa beni aradılar progesteron hormonum yüksek cıktıgı için birdahaki ay başlayalım dediler. Kan sonucu yeni belli olmuş. 21 gün Yasmin diye bir ilaç kullanacağım. Bir dahaki aya kaldı :KK43:
Yaaa çok üzüldüm olsun vardır onda da bir hayır öyle düşünün kalbinizi ferah tutun🤲🏻🤲🏻

yaaa beni aradılar progesteron hormonum yüksek cıktıgı için birdahaki ay başlayalım dediler. Kan sonucu yeni belli olmuş. 21 gün Yasmin diye bir ilaç kullanacağım. Bir dahaki aya kaldı :(
Kuzum vardır bunda da bi hayr öyle düşün içini ferah tut ❣️

Canım Pazartesi kontrlüm var bakalım nasl büyümüşler merak ediyorum bende ☺️
Bende yarın öğreneceğim sizlere haber ederim 😍

Back
X