- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
- 33
sağol canım <3 siz gelişmeleri yazınKuzum vardır bunda da bi hayr öyle düşün içini ferah tut![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım <3 siz gelişmeleri yazınKuzum vardır bunda da bi hayr öyle düşün içini ferah tut![]()
Yazacağım kuzumsağol canım <3 siz gelişmeleri yazın![]()
Et mutlaka bekliyorumCanım Pazartesi kontrlüm var bakalım nasl büyümüşler merak ediyorum bende
Bende yarın öğreneceğim sizlere haber ederim![]()
Canm naptın bugün kontrol vardı seninde sanırımAyyy ne güzel denk gelmiş ya tamam canım haber veririm sana ne dedi dr yumurtalarına falan
Merhaba canım gttm yarın tekrar dan çağırdı 3 yum olmuş kısa sürede büyümesine şaşırdı iğne verdi catlamaması içinsağol canım <3 siz gelişmeleri yazın![]()
Canm naptın bugün kontrol vardı seninde sanırımben gttm bugün 5 günlük kullanım sonucu 3 yum olmuş büyümüşler üstelik kısa sürede büyümesine şaşırdı doktor iğne yazdı yine çatlamasını önlemek için ‘cetrotide’ diye erken opu olabilirsin dedi yarın çağırdı tekrar muayeneye bu arada yine 3 tüp kan verdim
![]()
Rabbim hayırlı etsin canımmm.. En kısa zamanda bebeğine kavuştuğun günleri nasip etsin inşallahMerhaba kızlar evet bugün yani regl 2. Günü doktoruma gittim muayene oldum 5 tüp kan verdim EKG çekildim akciğer filmi çekildim ve covid testi yaptırdım. Sonra ilaçlarımı aldım 5 gün sonra kontrole çağırdı benmle birlikte “Bebeğine kavuşmak isteyenleri bekliyorum”![]()
Günaydın canım geldim yine hastanedeyim kontrol e çağırdı yine kan verecekmişim kansızlğmda varCanım benim çok sevindim yumurtalarının tedaviye erken yanıt vermesine daha çok olsunlar inşallah benim yumurtalar da büyüyormuş 10 taneden kaç tane kaldı ne oldu bilmiyorum cumartesi kontrol e gittim işte sağdakiler soldakilere nazaran daha çok büyüyor dedi fostimon a devam et dedicetrotide bana da verdi salı yani yarın sabah tekrar kontrol var e2 vs bakılacak ama Bana opu vs demedi dr birde bu cetrotide karnımı bir ağrıttı anlatamam ikinci iğnemde yere eğilemedim sağ tarafım karnım nasıl ağrıdı![]()
İnşAllah amin kuzum ya ah keske öyle olsa süreç cidden zor ama güzelRabbim hayırlı etsin canımmm.. En kısa zamanda bebeğine kavuştuğun günleri nasip etsin inşallahsana da senin gibi bekleyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip etsin.. İnşallah buradan müjdeli haberi verirsin bize 10 15 gün sonra
![]()
İnşallah güzel hakkında hayırlı şeyler söyler kuzumGünaydın canım geldim yine hastanedeyim kontrol e çağırdı yine kan verecekmişim kansızlğmda varbakalım doktoru bugün ne diyecek bekliyorum çağırmasını
![]()
Persembe opu dedi canımİnşallah güzel hakkında hayırlı şeyler söyler kuzum![]()
Hadi hayrlısı canım inşallah herşey güzel geçerPersembe opu dedi canım
İnşAllah kuzum sen ne yaptın ?Hadi hayrlısı canım inşallah herşey güzel geçer
Bana sa perşembe opu dedi drPersembe opu dedi canım
Yarın kese görmek için gideceğim canım inşallah görebilirimİnşAllah kuzum sen ne yaptın ?
Ayy çok heyecanlı İnşAllahYarın kese görmek için gideceğim canım inşallah görebilirim
Ay çok güzelBana sa perşembe opu dedi dr![]()