Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

BenimDe amh 0.30. Yaşım 31 hiç hamile kalmayı denemeden öğrendim bu değeri ve çok üzüldüm öğrendiğim doktor direk tüp bebek dedi bende bahçeci tüp e gittim oradaki doktorum ilk etap da 3 ay Doğal yolla deneme sonra Olmazsa rahim filmi sonra 2-3 ay daha zaman vericem dedi Doğal yolla denemek için. Sizce olur mu arkadaşlar 🥺 2 yıllık evliyim korunuyorduk öğrenene kadar. ilk ay olmadı bu 2. Ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum ama sabahlara kadar yorum okumaktan uyuyamıyorum 😞

Leke normal miymiş kuzum ? Çok Şükür görmüşsün keseyi 🤩 canım senn kaç yum toplanmıstı kaçı yaşamıştı
Yani doktor normal diyor ama gebelikte istenmez kanama bol su iç dinlen diyor. 6 toplandı ikisi kaldı 3. Gün transfer oldum 2 tanesi şuan tek gebeyim yani 6 taneden 1 tanesi sağlıklıymış ki inşallah öyledir

Yani doktor normal diyor ama gebelikte istenmez kanama bol su iç dinlen diyor. 6 toplandı ikisi kaldı 3. Gün transfer oldum 2 tanesi şuan tek gebeyim yani 6 taneden 1 tanesi sağlıklıymış ki inşallah öyledir
Bol bol dinlen kuzum o zaman öyledir merak etme içini ferah tut 😇

Back
X