- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
- 33
Gözün aydınn canım dualarımız sizinle inşallah güzel ilerlerSuan gözlem altında işte 2 si döllenmiş bugün ama zaten dün toplandı doktorum 3 gün sonra belli olur dedi. Eğer yasarsa dondurcklar işte canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydınn canım dualarımız sizinle inşallah güzel ilerlerSuan gözlem altında işte 2 si döllenmiş bugün ama zaten dün toplandı doktorum 3 gün sonra belli olur dedi. Eğer yasarsa dondurcklar işte canım
Regl günümde gidicem bahçeci de bir doktor var Mehmet Reşat bey ilk defa gideceğim 21-22 Aralık bat onu bekliyorum
maşallahh güzel haberlerinizi bekliyoruzYumurtalarım toplandı dr dedi ki düşük amh ve çikolata kisti olduğu için biz az bekliyorduk dedi 7 tane toplamışlar![]()
Bal gördün mü kuzum sayı önemli değil kaç embriyo olduğu önemliİnşAllah gider kuzum benmde 3 tü 2 si döllenmiş bakacağız ilerleyecekmi
Ayyyy inşallah canım benim yaaaaHaklısın kuzum bugün kontrl gttm yarın tekrar çağırdı yasak var ama mecbur sağlık için izin var nette okudum yum var 2 tane onları büyütüyor muhtemelen yine opu olacağım dedğn gibi sağlıklı olurlar İnşAllah![]()
Yani doktor normal diyor ama gebelikte istenmez kanama bol su iç dinlen diyor. 6 toplandı ikisi kaldı 3. Gün transfer oldum 2 tanesi şuan tek gebeyim yani 6 taneden 1 tanesi sağlıklıymış ki inşallah öyledirLeke normal miymiş kuzum ? Çok Şükür görmüşsün keseyicanım senn kaç yum toplanmıstı kaçı yaşamıştı
Bol bol dinlen kuzum o zaman öyledir merak etme içini ferah tutYani doktor normal diyor ama gebelikte istenmez kanama bol su iç dinlen diyor. 6 toplandı ikisi kaldı 3. Gün transfer oldum 2 tanesi şuan tek gebeyim yani 6 taneden 1 tanesi sağlıklıymış ki inşallah öyledir
Ay İnşAllah bebeğimGözün aydınn canım dualarımız sizinle inşallah güzel ilerler![]()
Evet kuzum Rabbim büyük umutla bekliyorum hepimizinkiyi hepimiz hamiş olalımBal gördün mü kuzum sayı önemli değil kaç embriyo olduğu önemli
Kuzum beni hastaneden aradılar bugün hücrelerine bölünmeye başlamış pazartesi tekrar arayacaklarmışEvet kuzum Rabbim büyük umutla bekliyorum hepimizinkiyi hepimiz hamiş olalım![]()
Günaydın kuzumKuzum beni hastaneden aradılar bugün hücrelerine bölünmeye başlamış pazartesi tekrar arayacaklarmış
Kuzum benim yarın yine opu var 2 tane yum var demiştiKuzum beni hastaneden aradılar bugün hücrelerine bölünmeye başlamış pazartesi tekrar arayacaklarmış
Ayyyy çok sevindim kuzum benim hadi inşallah altın yumurta olsunlarKuzum benim yarın yine opu var 2 tane yum var demişti
İnşAllah canım diğerleri de yarın belli olur herhldeAyyyy çok sevindim kuzum benim hadi inşallah altın yumurta olsunlar![]()
Naptın bacım hangi aşamadasın?İnşAllah canım diğerleri de yarın belli olur herhlde![]()
Perşembe opu oldum kuzum yarın tekrar olacağım arkadan 2 yum daha gelişiyordu onları alacak doktorumNaptın bacım hangi aşamadasın?
Oo süper kac yumurtan oluyor toplamda? Persembe çıkanları döllediler mi?Perşembe opu oldum kuzum yarın tekrar olacağım arkadan 2 yum daha gelişiyordu onları alacak doktorum
Ya bende çok merak ediyorum yarın arayacaklar 4. GünüİnşAllah canım diğerleri de yarın belli olur herhlde![]()