Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisi için araştırma yapıyorum doktor ve hastane önerebilecek olan var mi

Ceyceycey2146

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
17
6
86
32
İyi geceler,
Ben 23 yaşındayım ama bebeğimiz olmuyor 1 kez dış gebelik geçirdim ve tek tüpü aldılar çok Dr gittim bu yüzden tup bebek önerdiler bunun dışında ne eşimde nede bende başka bir problem yok bu konu hakkında deneyimli olup bana yol gösterebilecek olan var mış şimdiden çok teşekkür ederim

Canım tupbebek yaptiracaksan sana tek onerim fulya bahçeci Dr mustafa bahçeci herşeyiyle profesyonel tek merkez bence

Adanada Turan Çetin tüp bebek merkezini öneririm size. ben tedavi oldum çok memnun kaldım şimdi bir evladım var

Yaa aslında bende mersindeyim ama bu iyi araştırıp yola çıkmam lazım peki bütçe olarak nasıldı
Bu arada allah analı babalı büyütsün inşallah

Teşekkür ederim ceyceycey2146 Allah sizede nasip eder inşallah :)) bütçe olarak ideal bir yer diğer tüp bebek merkezleriyle 3 aşağı 5 yukarı aynı.

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

Istanbul fulyada munip berberoglugil i kesinlikle tavsiye ederim gidip tanistiginizda hak vereceginizden eminim.inanilmaz guzel bir insan .ben tup bebek tedavisi gördüm haftaya transferimiz olacak

Hakkimizda hayirlisi ne ise alalhim onu nasip etsin ben olumlu yada olumsuz her ikisine de hazirladim kendimi kismet bakalim :)

Yaa bende bahçeci yine duydum ama bilmiyorum mersinde yaşıyorum 4 yıllık evliyim korkuyorum erken mi geç mi diye çok sıkıntılı birde problemde var maddi açıdan da rahat değilim eşim tek çalışıyor bu yola çıkmadan neler yapmam gerekiyor ne kadar param olmalı bilmiyorum

Bende 6 yıllık evliyim daha önce birkaç doktora gittim hicbir sağlık sorunumuzun olmadığı söylendiği halde bebek sahibi olamadık. Yaklaşık 2 sene önce o zamanlar ankarada yaşadığımız için orada bir aşılama denememiz oldu ama berbat bir yerdi.tutmadi zaten aşılamam. Bir süredir ıstanbuldayiz eşimin arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiğimiz tüp bebek uzmanı Münip bey mükemmel bir adam ve çok tecrubeli bir doktor. Maliyet konusuna gelince Münip bey rahim içinde bir polip olduğunu söyledi yumurta toplama günü aynı anestezi seansiyla histeroskopi yöntemiyle polipi yani et parçasını aldı bunun maliyeti 4binlira idi.tup bebek 6bin +ilaçlar ortalama 2 bin+ embriyo dondurma ücreti 2bin lira.evet biraz maliyetli ama başka çare yok rabbim normal yolla nasip etmedi.simdi biz son asamadiyiz haftaya transfer olacak

bende aynı olayi yaşadım benimde yumurta toplama işlemimi doktorum kendisi yapti anlasmali oldugu hastanede.transferi de kendisi yapacak

Anladım ya ben daha önce dış gebelik geçirdim ve 1 tüpü aldılar o sıkıntı yapıyor doktorlar olur diyor ama normal insana göre şansımin daha düşük olduğunu söylüyorlar bende daha fazla beklemek istemiyorum zaten kısmet olursa yapana kadar olur inşallah herşey gönlümüze göre olur Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin hem insan ne olacağını bilmiyor en iyi doktor deselerde rabbimden başkası bilmez

Aynen öyle bizler kendimizce en iyi doktoru secmeye çalışıyoruz ama herşeyden önemlisi rabbimin "ol"demesi.gerisi hikaye

Ben daha hiç yapmadım ilk olacak fiyat olarak bilmiyorum ama aklımda bahçeci hastanesi var orda bir doktorlada görüştüm yada adana acibadem bu ikisinden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…