- 27 Ağustos 2016
- 17
- 6
- 86
- 32
- Konu Sahibi Ceyceycey2146
-
bende aynı olayi yaşadım benimde yumurta toplama işlemimi doktorum kendisi yapti anlasmali oldugu hastanede.transferi de kendisi yapacakarkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına
Aynen öyle bizler kendimizce en iyi doktoru secmeye çalışıyoruz ama herşeyden önemlisi rabbimin "ol"demesi.gerisi hikayeAnladım ya ben daha önce dış gebelik geçirdim ve 1 tüpü aldılar o sıkıntı yapıyor doktorlar olur diyor ama normal insana göre şansımin daha düşük olduğunu söylüyorlar bende daha fazla beklemek istemiyorum zaten kısmet olursa yapana kadar olur inşallah herşey gönlümüze göre olur Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin hem insan ne olacağını bilmiyor en iyi doktor deselerde rabbimden başkası bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?