Tüp Bebek tedavisi için Malatya mı,yoksa Kayseri'yi mi tercih etmeliyim?

merhaba arkadaşlar,
bende maya ve eurofertil arasında kaldım valla mayadan memnun kaldınmı canım..

kızlar merkez konusunda siz nerede nasıl mutluysanız orda yaptırın..ben çok yıprattım kendimi..o mu şu bu bu mu diye...ama baktım ki her yerin pozitifi olduğpu kadar negatifide var..ben herkez mayadan pozitif alıyor diye gittim 2 denememde negatf oldu gerçi ilki tuttu düştü..mayaya gitmeyin demiyorum bakıyorum da şimdi yapılması gerekn her şey yapılmış nasip meslesi...şimdi 3.yü yaptrdım test için gün sayıyorum ınş bu olmşturda bidaha uğraşmam...
canım ikisde iyi bir merkez..ama anatolya da iyi aklında olsun..
birde maya size uygun fiyat diyor ya inanmayın oraya gidince o fiyat 2 katına çıkıyor
size şu gerek bu gerek diye..yani en az 5 i çıkarın gözden..uygun diye tercih sebebiniz olmasın...

bencede düşün canım ben çok memnun kaldım,evet gazi osman paşada ve 1 tane var başka şubesi yok, hazirana kadar birikimde yapmış olursunuz iyi olur, yok ben aylar öncesi almadım karar verdiğimde gittim ,zaten adete göre hesap yapıyorlar aslında ben ayarlamadım onu o nedenle uzadı işim bence sen önceden ara ve uzaktan geleceğini ne zaman gelmen gerektiğini mutlaka sor en ince detayına göre sor, anestezi ile yumurta toplanıyor işlem srasında yapılmıyor gerekte yok zaten canın hiç acımıyor ,işin ehli insanlar benim drum adnan beydi çokta memnundum... kalmak istersen eşin yeter zaten bence fazla kimseyi bulaştırma o dönem çekilmiyor kimse :))))

evet fiyat onusunda katılıyorum sözde benim yaz kampanyası 2140 tl idi ama ilaç hariç o bu testi derken ilaçlar derken dediğin gibi 5 i buldu......

eşyalı ev daha pahalı olur bence merkezin misafirhanesini hesaplayın ve ona göre tutun evi, ya da polis evi öğretmen evi gibi bir yer varsa yakın orayı düşünün çünkü gop pahalı bir yer,uzakta tutarsanda bu kez otobüs ücreti eklenir ki ankarada ulaşım bence pahalı....

canım 3.için gün sayıyorum demişsin.belli oldu mu.

arkadaşlar benim tedaviye başlamak için son günlerim.malatya dogubfertilde tüp bebek yaptıran var mı.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…