tüp bebek tedavisi ve çikolata kisti

ya-semin2006

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
10
1
6
40
merhaba arkadaşlar amh değerimin 1.60 olmasından dolayı tüp bebek tedavisine başladım,toplamda 3 tane kaliteli yumurtam oluştu.30 yaşındayım doktorumun söylediğine göre minumum 6-8 yumurta oluşması gerekiyormuş.Fakat bende 5cmlik bir çikolata kisti olduğu için o bölgede bulunan folikuller boş çıkmış.Şimdi beklemedeyim 3 yumurtanın sadece bir tanesi döllenmiş. Diğerleri de kaliteli dedi doktor ama onlar döllenmemiş.Pazartesi günü de transfer var.Aklımda bir sürü soru işareti var.Normalde pazartesi 4.gün olcak.İnternette birçok yerde eğer tek embriyo varsa 3.gün transfer olur diyorlar.pazar günü merkez kapalı olduğu için 4.güne kaldı...

Merhaba canım ben de endometriozis hastasiyim. Daha tup bebek yaptirmadim laparoskopi olcam ben sanırım. 1 embriyo var Allahtan karamsar olma canım inşallah tutunur sana .

Inşallah canım umutluyum sadece merkez pazar kapalı olduğu için pazartesi transfer olacak.bir doktor arkadaşım tek embriyo olduğu için üçüncü gün konulursa daha iyi olur dedi endiselendim

Laparoskopi yumurta rezervini azaltıyormus ama doktorum yumurta toplama esnasında kisti bosaltmis çünkü ordaki folikuller boş çıktı maalesef

Canım şimdi bol bol dua et bunları düşünme Allah hayırlısını versin . Nerde yaptırdın tup bebeği

Laparoskopi yumurta rezervini azaltıyormus ama doktorum yumurta toplama esnasında kisti bosaltmis çünkü ordaki folikuller boş çıktı maalesef
Evet canim ama benim tüpümde şişme var sıvı birikmiş tup bebek yapsamda şansım çok düşük ve tutsa bile düşük ihtimali var

Ben de mersindeyim ama Adana ya gidiyorum şimdilik . 3 adet çikolata kisti var bende 4cm 3cm ve 2cm Allah yardımcımız olsun canim

Ben doktorumdan memnunum güveniyorum,inşallah o tek embriyo bana tutunacak allah nasip ederse,inşallah senin de tedavin olumlu olur:)

Mrb cnm benmde var kistim ıkı taneydi ve simdi 1e düştü..2taze 1donmus transferım oldu hepsi negatif:(((((hafta ıcı donmuslar transfer edılecek yani4.olacak..umarıö hersey yolunda gider..benm ıkı taraftanda yumurta toplandı..ılk denememzde 10 2.denememizde 14tane toplandı..sımdı 3tane beşinci gun embrıyomuz var dondurlmş..umarm cozlunce hersey yolında gıder...

Benim sadece 3 yumurtam toplandı :( amh degerim 1.60 düşük ama bu kadarını da beklemiyordum:( sen nerde yaptırıyorsun tedavini

Transferim dün oldu tek embriyo ve 2.kalitede şansım az 17 aralıkta gebelik testi olucak :) acaba cikolata kisti olup ikinci kalitede tek embriyo ile hamile kalan var mi

Back
X